Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Spec a baloldalinál Ini a középpályáról irányított, és adott egy forintos labdát Xavinak. Uh ott ő nem számítható a baloldalra.lionelmessi19 írta:Fix balszél nem létezik, de aki épp kint van az alig csinál valamit. Tegnap egy büntetőt rúgtunk, meg 3 gólt a jobbról, meg egyet balról, mondanom sem kell ki csinálta meg Xavival karöltve. És Henry pedig belőtte, középről.
Ja. Milyen rossz hogy 2 gólt rugnak fejenként, miért nem rug csak az egyik 4-et?lionelmessi19 írta:Így is egymás kárára vannak szvsz. Hol Eto'o, hol Henry van bent, és a másik többnyire teljesen elhalványul arra az időre a szélen.
Nos, úgy látszik, te vagy egyedül a vaklionelmessi19 írta:...Henry a bal szélen nem igazán teljesít jól. Azt kéne végre megérteni, hogy ha azt látod a kezdő sípszókor, hogy a bal oldalon van, ...
Ennél nagyobb problémánk sose legyenlionelmessi19 írta: Így is egymás kárára vannak szvsz. Hol Eto'o, hol Henry van bent, és a másik többnyire teljesen elhalványul arra az időre a szélen.
Nem a Depor az az ellenfél, aki ellen rá kell cáfolni. Ennél komolyabb ellenfelek várnak a csapatra, nem is kevéssel komolyabbak. Nyilván két ilyen játékos nem üti egymást a pályán, csak épp egy kreatívabb szélsővel, és csupán egy középcsatárral a pályán jobb teljesítményre vagyunk képesek, és nagy csapatok ellen fontos ez. Mindkét oldalról meg tudjuk bontani a védekezésüket.Varatrix írta:
Lehet hogy igazad van, Henry meccsen elfoglalt posztját illetően!
Viszont szerintem tegnap alaposan rácáfot Eto'o és Henry, arra az állításra hogy nem tudnak egymás mellett játszani.
Ha igazad van!
Akkor remekül képesek váltogatni a posztjukat.
Lehet hogy igazad van, Henry meccsen elfoglalt posztját illetően!lionelmessi19 írta:Mikaos: nem tudom mit nem értesz, szerintem a vak is látja hogy Henry a bal szélen nem igazán teljesít jól. Azt kéne végre megérteni, hogy ha azt látod a kezdő sípszókor, hogy a bal oldalon van, és meccs végén két gólt rúgott, akkor az közel sem jelenti hogy bármit is csinált a bal oldalon.
elég jól megfogtad a lényeget, Iniesta nem a góllövő képességéről híres, de persze nyugodtan játsszon csak bal támadót Henry helyett, csak ha majd ő is mellőlövi az ordító ziccereket, kiváncsi vagyok mennyi savat fog kapni...redmiller írta:Henry szenzációsan beilleszkedett a csapatba! Akik Iniestát játszatnák elől, azokkal komoly baj van... Henry 11, Messi 12, Eto'o 18 gólt rúgott. Ez a legjobb támadóalakzat az egész világon! Iniesta sosem volt gólszerző (csatár!) játékos! Őt felesleges elől játszatni. Sokkal többet vesztenénk azzal, ha elől játszana, mintha középpályán. Ő inkább szervezi a játékot. Henry meg legalább olyan technikás, mint Iniesta, vagy Eto'o.
Andris! Itt elég sok ember van, akinek megvan a szeme világa, még sem látják... Lehet, hogy neked kéne egy szemüveg. Henry idén, főleg az elmúlt 6-8 hétben igenis jól teljesít a balszélen. Iniestával azért nem kéne jönni többet, mert bár jól játszik a támadósorban is, az a rendeltetése, hogy középpályán varázsoljon.lionelmessi19 írta:
Mikaos: nem tudom mit nem értesz, szerintem a vak is látja hogy Henry a bal szélen nem igazán teljesít jól.
Akik az általad említett "Iniesta-balszél" táborba tartoznak, azt gondolják, hogy Ininek elöl sem a gólszerzés elsősorban, hanem inkább Eto'o és Messi kiszolgálása a feladata, amit jól meg is oldott, mikor játszot a balszélen.Mikaos írta:Még mindig nem értem ezt az Iniesta - balszél összefüggést. Térjetek már észhez![]()
A csapatnak és nekünk is a legjobb, ha Iniesta irányító középpályásként van. Mert balszélsőként képtelen gólt lőni, ami elvárható egy szélsőtől, tehát ezért én nem cserélném be a gólerős Henry helyére.
Alapból tök abszurd az Iniesta-balszélső kérdés, hiszen gyakorlatilag meccseinek 5%-át játszotta balszélsőként, és általában azt is csak kényszerből. Iniesta több, mint egy balszélső és kevesebb is, ha értitek...
Szóval hagyjunk mindenkit a saját posztján, mert a végén már olyan követelések is lesznek, hogy Valdes menjen középcsatárnak
Ezzel szerintem nincs baj, hiszen Eto'o is így lövi a góljai nagy részét.gekkodan írta: Nem akarom elvitatni az érdemeit, mert nagyon elégedett vagyok vele idén. DE! Azért volt egy pár eléggé belövetett gólja....Hleb passza, tegnapi gólja, aztán még legalább 2 kipassz.
Ebben igazad van, ezt én is hiányolom még mindig.gekkodan írta: Henryvel egy problémám van még mindig: több erőt és pontosabb lövéseket várok tőle 5 méteren kívülről. Bátortalan még mindig és nem lövi jól meg a viszonylag távoli labdákat.
Nem akarom elvitatni az érdemeit, mert nagyon elégedett vagyok vele idén. DE! Azért volt egy pár eléggé belövetett gólja....Hleb passza, tegnapi gólja, aztán még legalább 2 kipassz.Mikaos írta:Ráadásul Henry mindezt úgy tette, hogy egyszer sem rúgott 11-est, és szabadrúgást sem.redmiller írta:Henry 11, Messi 12, Eto'o 18 gólt rúgott.
Ráadásul Henry mindezt úgy tette, hogy egyszer sem rúgott 11-est, és szabadrúgást sem.redmiller írta:Henry 11, Messi 12, Eto'o 18 gólt rúgott.
mi ez, hogy ha iniesta végig játszana? iniesta sérült volt, természetes, hogy egyelőre nem játszik végig minden meccsen.lionelmessi19 írta:Az egésznek a tetejébe azért fontos leszögeznem, ha Iniesta végig játszana, a kp-n, akkor lényegesen könnyebben belenyugodnék az egészbe. De így kissé nehéz számomra, azt látni mindig hogy a kp stabil Busquetssel is, és majdnem olyan szépen és eredményesen megy mint Iniestával, de a támadósorról ezt nem tudom elmondani.