Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha az általam leírtak alapján csináltam volna akkor, amikor csak aSanama írta:A hatalmas igazság Krojf
Kapsz még bőven "lehetőséget", csak nyugi!Caesarka írta:Én egy hatalmas máker vagyok!Nem feletem irodalomból, de csak azért, mert már 2x feleltem ebben a félévben!
Erre megfeleltette az előttem és az utánam lévőket a tanár!
Mekkora egy makkos állat vok halljátok!
Reménykedj haver, reménykedj!House írta:Holnap irodalom az első órán, a vicces az, hogy az irodalom tanárom Chelsea szurkoló, és fogadtunk: -Ha nyer a Barca, ma meg holnap sincs felelés
-Ha Chelsea nyer, ma és holnap is én felelek.![]()
2.-at el sem tudom képzelni.![]()
Kell, kell kell! pü-ben dobj pls 1 msn címetCaesarka írta:
Hát nekem van egy prezentációm, amiben Varga Tomi volt a másik főszerkesztő, csak az kompletten az egész csapatról van anyag! De az egyik dián van a városról is, sőt a szöveg is meg van, csak magyarul, szal egy oldalnyi anyagot át tudok küldeni!Írj, ha kell e, állok rendelkezésedre!
Hát nekem van egy prezentációm, amiben Varga Tomi volt a másik főszerkesztő, csak az kompletten az egész csapatról van anyag! De az egyik dián van a városról is, sőt a szöveg is meg van, csak magyarul, szal egy oldalnyi anyagot át tudok küldeni!lluisllach89 írta:Srácok!
Van aki tudna nekem segíteni? Szerdáig 1 órára össze kellene állítanom 1 jó kis prezentációt angolul Barcelonáról a (cityről), diavetítés, pofázás ilyenek...
A helyzet az hogy kicsit el vok havazva, meg q..a sokat kell tanulnom aranyos kis vizsgákra( visca el British History!!) szal nincs rá sok időm...
Tud vki vmi jó ötlettel szolgálni?
Amúgy uccsó megoldás: Sagrada Familia, minden múzeumnál csak annyit mondanék: unott fej, yeah... big building... nice museum... this is a lovely church... ( közben megy a space diavetítésnél) AND THE CAMP NOU!! So the biggest stadium in Europe was built in....
Amúgy van már kiindulópontom, de minden linknek örülnék!!
Hálás köszönet!
A 'Segítség kéne' topikban volt erről szó tegnap,nézegess ott vissza.Messiaskii írta:Hellosztok srácok ! Nemtuggya valaki hol tudok elvégezni egy futballbírói kurzust vagy legalábbis infokat róla ?
Mostmár pár adatot sikerült összegyűjtenem.Jött osztálytársak segítsége remélem meglesz 5.lopakodo írta:Hello!
Most nekem is kéne egy segítség.Suliba nem voltam ,és most tudtam meg, hogy egy összehasonlító fogalmazást kell írni keddre.A feladat az, hogy :
Tompa Mihály:A madár fiaihoz és Vajda János:A virrasztók <-erről kell egy összehasonlító elemzést írni.Googleba kerestem de nem találtam semmit.A szöveget csak segítségnek használnám, nem másolnám le teljesen.
Mostmár pár adatot sikerült összegyűjtenem.Jött osztálytársak segítsége remélem meglesz 5.
Azért még jöhetne pár adat:S Mindent nem tudtam meg.
Leírnád légyszíves a számolást is? ja és hogy mennyi víz keletkezik?MichaaBee írta:
66 g konyhasó van az oldatban. Beütöd számológépbe, 5 gombnyomás után megvan
66 g konyhasó van az oldatban. Beütöd számológépbe, 5 gombnyomás után megvansocio66 írta:?g NaCl és ?g H2O van egy 550g-os, 12%-os konyhasó oldatban?
Tudom,nem egy nehéz példa,de a kövi órán ezt egy 5-ös-ért lehet megoldani a táblánál,szóval biztosra akarok menni.
Tehát aki biztos a megoldásban az írja le!