EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.08. 15:55:48

Szerintem griezmann kepessegein kar is vitázni, nem az első szezon volt, hogy a ligában is kiemelkedő számokat produkált, akiknek meg csípi a csőrét hogy esetleg ő lesz a gólkirály, azok a cr fanok, akitől egyébként ugyanúgy nem sajnalnam se az EB aranyat, sem a gólkirályi címet, hal isten én úgy fogom nézni a döntőt, hogy mind2 csapattal tudok ezért vagy azért szimpatizalni, főleg ha Renato is a pályán lesz a döntőben. Pogba meg a modernkori kps, vkptol-tkpig bármit tud játszani, ami egy iszonyat nagy fegyvertény, es mindezt teszi alázattal, nem csapkod es rohangál a birohoz percenként. Mind a 2 játékos megérdemli a dicsérő szavakat.
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.08. 15:52:29

visca el barca írta:
Veidt_madridista írta:Ha Giroud lone ennyi golt, akkor rola is azt mondanad hogy mekkora klasszis?.
de nem lőtt :D
Erős érv...
Tromort77

2016.07.08. 15:46:36

Griezmann 25 évesen klasszis játékos. Rosszul kezdte az EB-t, nem is játszott a posztján eleinte, de formába lendült és ha nyernek és a döntőben is jól játszik akkor símán az EB legjobbja nálam. Sok embernek volt 1-2 jó meccse de ő már meghaladta azt. Magáért beszél a teljesítménye.

Szerencsétlen volt a büntető, az el is döntötte a meccset. De tudjuk, hogy manapság egy ilyen hiba és elúszott a hajó. A Franciák pedig kihasználták. Németek meg hiába domináltak, kapu előtt egész EB-n hiányzott belőlük a gyilkos ösztön.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.08. 15:42:55

Veidt_madridista írta:Ha Giroud lone ennyi golt, akkor rola is azt mondanad hogy mekkora klasszis?.
de nem lőtt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.08. 15:31:28

Alcantara írta:
recrea írta:Azért arra kiváncsi lennék, h akkor ki ma a klasszis, ha ők nem? :D

Messi, CR...kész.
...még ők sem! :lol:

Nyilván a Barca-Real témakör főokoskodója szerint nem az. Ezek az írások leginkább azért születnek tőle, hogy vitatkozzon valakivel, majd minden témát így indít, egy odavetett kétsorossal.
Remélem Pogba tényleg a MU-ba megy. Én jó játékosnak tartom, de nagyon meg kell erőltetnem magamat, hogy visszaemlékezzek arra, mikor dominált egy meccsen annyira, hogy eldöntsön egy meccset. Griezmannál sokat nem kell gondolkodni, kapásból felsorolok 10 meccset.Persze a középszernek is lehet szerencséje.
Griezmannak minden 1 jo megoldasara jut 2 rossz az EB-n. A francia valogatott annyira eros hogy ez siman belefer. Ha Giroud lone ennyi golt, akkor rola is azt mondanad hogy mekkora klasszis? Griezmannt meg senki nem hivta kozepszernek. De akkor biztos Morata is klasszis, eleg sok golt lott.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.07.08. 14:46:30

recrea írta:Azért arra kiváncsi lennék, h akkor ki ma a klasszis, ha ők nem? :D

Messi, CR...kész.
...még ők sem! :lol:

Nyilván a Barca-Real témakör főokoskodója szerint nem az. Ezek az írások leginkább azért születnek tőle, hogy vitatkozzon valakivel, majd minden témát így indít, egy odavetett kétsorossal.
Remélem Pogba tényleg a MU-ba megy. Én jó játékosnak tartom, de nagyon meg kell erőltetnem magamat, hogy visszaemlékezzek arra, mikor dominált egy meccsen annyira, hogy eldöntsön egy meccset. Griezmannál sokat nem kell gondolkodni, kapásból felsorolok 10 meccset.Persze a középszernek is lehet szerencséje.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.08. 13:49:19

ferninho írta:
Na most ezt egy Lengyel Horvát csapattal te meg nem fogod tudni csinálni, jobbnál jobb játékosok, nem lehet nekikmenni és eltenni nekik 4et, főleg nem egy portugál kerettel.
Ott 1 rossz mozdulat és ott a gól, lásd Cedric a lengyelek ellen.
Wales ellen is látható volt, Bale kész életveszély volt, 1 rossz mozdulat és büntettet is volna egyből, de láthattuk, hogy Robson-Kanu se egy elveszett emberke a kapu előtt.
Igen, elismerem, hogy szép volt kiverni a németeket, de ez minden volt csak sima nem.
Portugálok voltak elővéve egész EB alatt a gyenge ág miatt, közben meg a Franciák könnyebb ágon jutottak el az elődöntőig és vhogy emiatt nem nagyon hallottam a nagy panaszkodásokat.
Egy elődöntő miatt meg nem fogom azt mondani, hogy mennyivel megérdemeltebben vannak ott egy Döntőben, főleg látva a meccset...
Ők se egy spanyol-olasz-német ágon mentek el a Döntőbe egy halálcsoportból...
Ez a horvát-lengyel duó nagyon csalóka. Mindkét csapatnak kiváló a játékosállománya és még jól is játszanak. Viszont a lengyelek ezen az EB-n ebből semmit se mutattak. Saját magukhoz képest baromira szürkék voltak már a csoportkörben is. A horvátok pedig hiába voltak a legjobbak a csoportkörben a portugálok ellen Cacic olyan beszari taktikával küldte őket fel, hogy alig hittem el. 110 percig semmit se csináltak nehogy kapjanak egy gólt aztán kitámadtak és persze, hogy bemakkoltak egyet a portugálok. Azon a meccsen talán még mi is csaptuk volna a horvátokat.
Ennyi erővel, ha a franciák a spanyolok helyén jutottak volna tovább ott lennének a döntőben?
Kétlem.
Lett volna 2 kemény meccsük, 1 Olasz, 1 Német majd egy elődöntő...
Nem mindegy, hogy 2 hoki csapat ellen vagy ott, vagy egy 11es párbajos, ott is elég sokáig elmenő 11es párbajban, lásd németek.
Nem csak fizikailag, fejben is fáradnak a jàtékosok, főleg egy ilyen szezon után. Franciák max a gólörömökbe fáradhattak bele, annyira kemény meccseik voltak.
1db fontos hiányzókkal teli kicsit szerencsés németek elleni meccsel van több a franciáknak, ezen kívül egyértelműen gyengébb volt a sorsolásuk még a csoportban is, mint a portugáloknak és még ott is elég nehézkesen mentek a dolgok finoman fogalmazva, pedig állítólag annyira jók a franciák, hogy el kell tőlük ájulni, ja nem..

Emiatt nem fogom azt mondani, hogy az egyik jaj de megérdemelten van ott, míg a másik mit képzel, hogy bemerészelt jutni a Döntőbe...
Teljes mértékben a franciák se érdemlik meg ezt a döntőt nem is állítottam az ellenkezőjét, viszont ők legalább egy világklasszis csapattal találkoztak. A portugálok már rég a tengerparton buliznának, hogy ha csak egyszer is egy nagyobb csapatot kaptak volna. Én se vagyok elájulva ettől a csapattól ezt le is írtam. Még az a szerencse, hogy nem tudom nézni a meccset. Nekem teljesen mindegy, hogy ki nyeri. Véleményem szerint a franciák egy picivel jobban rászolgáltak, de nem fogok a kardomba dőlni ha esetleg a portugálok vhogy mégis behúzzák.
Nagyon kiemelkedtek...
Németek a valljuk be nem túl veretes argentínokat a hosszabbításban tudták megverni és ugye Higut se felejtsük el, mit alkotott.
Igen, a brazilok elleni német 7es szép volt, el kell ismerni.

Spanyolok előtte a Portugálokat 11esekkel tudták csak megverni az elődöntőben, a 2010est meg se említem az 1-0kal, amikkel eljutottak a Döntőbe, majd ott is hosszabbításban lett meg, de emlékezhetünk Casillas mit fogott mêg a rendes jätékidőben Robben ellen 1v1ben...

Szóval annyira nagyon mêgse emelkedtek ki, mint látjuk, egyik se gázolt át a mezőnyön... Nem is kell, egy tornát meg kell nyerni, semmi mást nem kell ott csinálni.
Félreérthetően fogalmaztam, elnézést. Kiemelkedés alatt azt értettem, hogy a torna kezdetétől látszódott rajtuk, hogy esélyesek a végső győzelemre. Tehát már a csoportkörben és rögötn utána ellehetett mondani róluk, hogy függetlenül a kapott ellenfelektől esélyesek a végső győzelemre. Ahogy a BL-ben úgy az ilyen világversenyeken is apró dolgok döntenek ahogy te is írtad ha pár dolog máshogy alakul lehet, hogy a németek nem nyernek VB-t és stb.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.08. 12:42:39

Azért arra kiváncsi lennék, h akkor ki ma a klasszis, ha ők nem? :D

Messi, CR...kész.
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.08. 12:39:58

visca el barca írta:
Veidt_madridista írta:Mondjuk az kemeny hogy egyesek szerint Griezmann mekkora spiler, mig Pogba buta kozepszer...
mondjuk valószínűleg azért gondolod a fordítottját, mert az egyik az atletiben játszik, a másikért meg évek óta csorgatjátok a nyálatokat és görcsösen próbáljátok belelátni a világklasszist. amugy vicces olvasni, hogy grizit mennyit fikázzátok, főleg h a főbirka kedvencét nem vitték ki :D
Nem gondolom a forditottjat. Griezmann egy nagyon jo kepessegu csatar, Pogba egy nagyon jo kepessegu kozeppalyas. Egyelore egyik sem klasszis.
Benzemas reszhez meg annyit, hogy igen, termeszetesen zavar hogy egy hulyeseg miatt nem vittek ki, egyebkent 1-2 hete kb fel is mentette a birosag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt_madridista 2016.07.08. 12:47:19-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.08. 12:27:57

Veidt_madridista írta:Mondjuk az kemeny hogy egyesek szerint Griezmann mekkora spiler, mig Pogba buta kozepszer...
mondjuk valószínűleg azért gondolod a fordítottját, mert az egyik az atletiben játszik, a másikért meg évek óta csorgatjátok a nyálatokat és görcsösen próbáljátok belelátni a világklasszist. amugy vicces olvasni, hogy grizit mennyit fikázzátok, főleg h a főbirka kedvencét nem vitték ki :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2016.07.08. 12:24:19

Azért nekünk Barcásoknak és Madrid szurkolóknak ismerősebb Griezmann játéka. Én nagyon nagyra tartom a srácot, nagyon alázatos és jó képességű játékos, aki fordítottan kapja az ívet a szurkolóktól mint Pogba. Szóval a amikor Madridba igazolt, akkor ment a károgás hogy ez már más szint mint a Sociedad itt nem fog kitűnni, cáfolta. Aztán majd a válogatott, cáfolta. Mindezt hihetetlen szerénységgel és alázattal. Iszonyatosan alul értékelik a srácot. Én mondjuk bőven az agyon hájpolt Hazard elé sorolnám .

Pogba meg nem kutyaütő ez kétségtelen, az ellen véleményre/ellenszenvre szerintem csak az ára ad okot. A felét ha kifizetném annak amilyen összegek itt repkednek. Egyszerűen nem bizonyított még eleget ahhoz hogy 100 millió fontról beszélgessünk. Nekem már a Seriea A sem az a bajnokság amire sokat adok.

Nem gondolom hogy középszerű de nagyobb a közhisztéria körülötte mint amit valóban teljesített. Ne bántódj meg de igazi Galaktikus a srác, ezért nem csipázzák itt szerintem sokan. :mrgreen:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.08. 12:23:20

Ez leginkább azért van szerintem, mert Grizest nem nyomták annyira a sajtóban. Most elkezdték EB óta, de előtte szinte semmi, ahhoz képest a 100 milliós Pogbának momentumai voltak "csak", mint az a gólpassz is tegnap, de magas szintet kiegyensúlyozottan egy meccsen se hozott, míg Griezmann folyamatosan lövi a gólokat, amik hozzák nekik a meccseket - ami egy csatárnál elég nagy plusz a megítélés szempontjából. Pogba szerintem is tehetségesebb alapból, de ezen az EB-n Griezmann sokkal többet villant, még ha közben ront is sokat. Azon már lehet vitatkozni, hogy Pogba a posztja miatt mennyire villoghat ebben a válogatottban, mert múltkor is szűrőt játszott pl - elég magas szinten -, de az emberek a sajtó hadjáratai miatt valami kimagaslót várnának tőle, nem "csak" egy stabil teljesítményt. Szerintem.
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.08. 12:18:14

Klaczy írta:Azért az durva, hogy a csoportunkban harmadik Portugália, ahol mi magyarok csoportelsők voltunk, játsza az EB döntőt.
Semmi durva nincs ebben, az kb. egyszeri eredmény volt, ha 10-szer lejátszanák azt a csoportot, annyiféle eredmény jönne ki, lennénk mi is a csoport végén. Már előre lehetett tudni, h ez egy kiegyenlített csoport lesz, ezért is örültünk a sorsoláskor. Remekül időzítettük a formát, Ausztriának pl ez nem jött ki, de ettől kétlem, h rosszabb csapat nálunk.

Jobb spori a brit, de annak örülök, h Kassai visszajött az szűk elitbe, másokat eltemetnek egy olyan hiba után, erős, jó játékvezető, bár sztem mezőnyben így is sokat téved, viszont a döntő szitukat eszméletlenül érzi.

Franciáknak szurkolok, CR és Umtiti miatt, meg ez egy szerény csapatnak tűnik, ami szimpatikusabbá teszi őket, mint eddig. És még tartalék is van bőven bennük. Varane, Bemzema, Rami, a cserék, a fiatalok.

Pogbától meg ennyi kell, nincs szükség többre, tud ő ennél jobbat, Juventusban látszik, csak itt kicsivel több a minőségi ember mellette.
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.08. 12:11:42

Mondjuk az kemeny hogy egyesek szerint Griezmann mekkora spiler, mig Pogba buta kozepszer...
Kép
Klaczy
Barça B

2016.07.08. 11:39:59

Azért az durva, hogy a csoportunkban harmadik Portugália, ahol mi magyarok csoportelsők voltunk, játsza az EB döntőt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.08. 10:21:15

ahogy vártam, clattenburg vezeti a döntőt, kassai lesz a 4. füttyös
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.07.08. 06:59:04

hank1ee írta:Nem értem, sokan miért látjátok gyengének, vagy középszerűnek ezt a francia válogatottat. A védelem nagyon összeszedett...........
Ákos ezzel csak egy baj amit mondasz: Egy korrekt bíró (Kassai v. Clattenburg) vezette volna a meccset, a német nyomás idején Pogba idióta megmozdulását befújta volna bárki, Rizzolit kivéve.
Onnantól egy másik meccs van. Véleményem szerint is egy középszerű együttes, buta őserő középpályával, akik élvezték a hazai pálya minden előnyét szó szerint. Egyetlen pozitívumuk: Griezmann világklasszis, mára top 3 játékos lett.

Löwnek viszont el kell gondolkodnia, a nevek bűvöletében él. Ilyen Götze szintű játékosok nem véletlen nem kerülnek a klubcsapataikba is be. Mustafi meg lehozott egy harmatos Valenciában, egy tróger idényt, tegnap is lemozizta Pogbát, úgy forgatta őt, rossz volt nézni.
Svájni legjobb posztja már egy ideje a kispad, ahonnan 25-30 perc az ami benne van, nem egy 90-es. A Hector gyerekről nem is beszélve, neki 3 számmal nagyobb a kabát.
ferninho
Madridista

2016.07.08. 06:44:25

Alfa írta: Nem egy veretes névsor ez se az tény viszont a franciák mind Írország mind Izland és a favorit németek ellen is simán továbbmentek. Ezzel szemben a portugálok egy utolsó percekben talált góllal verték meg az edzőjük által kiherélt horvátokat majd az egész tornán remekelő lengyelekkel szemben sikerült tizenegyesekkel továbbmenni ahol jött az a Wales aki egy tipikus buta angol focit játszva és egy "mindenösszejövős" meccsel a háta mögött érkezett.
Horvát meg a Lengyel csapatot össze se hasonlítsuk az Ír Izlanddal, utóbbiakból 3 embert nem tudsz felsorolni, egy nyugodt értelmes támadófocival be lehet őket darálni mert nem igen van, aki megvillanjon, míg csapatszinten megfoghatóak.
Persze itt nem a csodaangolokra kell gondolni, de meg lehet nézni a portugálok is miket hagytak ki Izland ellen.Egy picit is értelmesebb befejezésekkel félidőben 2-3nak kellett volna közte lennie.

Na most ezt egy Lengyel Horvát csapattal te meg nem fogod tudni csinálni, jobbnál jobb játékosok, nem lehet nekikmenni és eltenni nekik 4et, főleg nem egy portugál kerettel.
Ott 1 rossz mozdulat és ott a gól, lásd Cedric a lengyelek ellen.
Wales ellen is látható volt, Bale kész életveszély volt, 1 rossz mozdulat és büntettet is volna egyből, de láthattuk, hogy Robson-Kanu se egy elveszett emberke a kapu előtt.
Igen, elismerem, hogy szép volt kiverni a németeket, de ez minden volt csak sima nem.
Portugálok voltak elővéve egész EB alatt a gyenge ág miatt, közben meg a Franciák könnyebb ágon jutottak el az elődöntőig és vhogy emiatt nem nagyon hallottam a nagy panaszkodásokat.
Egy elődöntő miatt meg nem fogom azt mondani, hogy mennyivel megérdemeltebben vannak ott egy Döntőben, főleg látva a meccset...
Ők se egy spanyol-olasz-német ágon mentek el a Döntőbe egy halálcsoportból...

De ha még ez se elég meggyőző akkor elég ha felteszem azt a kérdést, hogy vajon ez a portugál válogatott a nehezebbik ágon is bejutott volna a döntőbe? Lehet bennem van a hiba, de szerintem csak egy olyan csapat érdemli meg a győzelmet amely nem szerencsés események sorozatos bekövetkezése miatt éri el a sikerét hanem szimplán a teljesítménye miatt.
Ennyi erővel, ha a franciák a spanyolok helyén jutottak volna tovább ott lennének a döntőben?
Kétlem.
Lett volna 2 kemény meccsük, 1 Olasz, 1 Német majd egy elődöntő...
Nem mindegy, hogy 2 hoki csapat ellen vagy ott, vagy egy 11es párbajos, ott is elég sokáig elmenő 11es párbajban, lásd németek.
Nem csak fizikailag, fejben is fáradnak a jàtékosok, főleg egy ilyen szezon után. Franciák max a gólörömökbe fáradhattak bele, annyira kemény meccseik voltak.
1db fontos hiányzókkal teli kicsit szerencsés németek elleni meccsel van több a franciáknak, ezen kívül egyértelműen gyengébb volt a sorsolásuk még a csoportban is, mint a portugáloknak és még ott is elég nehézkesen mentek a dolgok finoman fogalmazva, pedig állítólag annyira jók a franciák, hogy el kell tőlük ájulni, ja nem...

Emiatt nem fogom azt mondani, hogy az egyik jaj de megérdemelten van ott, míg a másik mit képzel, hogy bemerészelt jutni a Döntőbe...
Elég ha megnézzük az előző világversenyeket. Mind a németek mind a spanyolok kiemelkedtek a győzelmükkor az éppen aktuális mezőnyből.
Nagyon kiemelkedtek...
Németek a valljuk be nem túl veretes argentínokat a hosszabbításban tudták megverni és ugye Higut se felejtsük el, mit alkotott.
Igen, a brazilok elleni német 7es szép volt, el kell ismerni.

Spanyolok előtte a Portugálokat 11esekkel tudták csak megverni az elődöntőben, a 2010est meg se említem az 1-0kal, amikkel eljutottak a Döntőbe, majd ott is hosszabbításban lett meg, de emlékezhetünk Casillas mit fogott mêg a rendes jätékidőben Robben ellen 1v1ben...

Szóval annyira nagyon mêgse emelkedtek ki, mint látjuk, egyik se gázolt át a mezőnyön... Nem is kell, egy tornát meg kell nyerni, semmi mást nem kell ott csinálni.
madridista
hank1ee
Director del Fútbol

2016.07.08. 00:42:30

LG írta:
hank1ee írta:Nem értem, sokan miért látjátok gyengének, vagy középszerűnek ezt a francia válogatottat. A védelem nagyon összeszedett, támadásban pedig a legjobb kombinációkat tudják megcsinálni egy-két emberrel, a középpálya egésze pedig sokat dolgozik. Kiváló az összhang a játékosok között, leszámítva egy-két önzőzést, de az csak egyénieskedés, látszik, hogy egyébként megértik egymást a pályán. Minden mellettük szól a döntőre, el nem tudom képzelni, Portugália hogy tudná behúzni, hacsak nem úgy, ahogy a görögök a 2004-est, ahol a portugál sztároknak semmi nem sikerült, és jött egy szöglet, amit befejeltek... Itt is van esély erre, hogy Ronaldo a levegőben úszva bestukkoljon egyet és kivédekezzék, de szerintem vajmi kevés. Ja, és Griezmannak ott a helye az Aranylabda legjobb 3-ban, ha győzelemre vezeti ezt a válogatottat.
Miért ma nem ez volt? A németeknek semmi nem jött össze, ők meg kihasználtak két kapitális hibát.
A portugálok nyilván nem esélyesek, de azért csak a keretükben van a jelenkor, és minden idők egyik legnagyobb gólvágója. Valószínűleg nem jutnak el annyiszor a francia kapu elé, mint a németek, de olyan szituációkból, melyeket Müller elszerencsétlenkedett, ő simán gólt lőhet, vagy asszisztot adhat. Mindkettőből van már neki 3.
Amúgy meg a védelmük sem olyan rossz, bár a csoportkörben bénáztak sokat, főleg ellenünk, de azóta szépen összekapták magukat.
Nem, én nem teljesen így láttam.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.08. 00:28:36

hank1ee írta:Nem értem, sokan miért látjátok gyengének, vagy középszerűnek ezt a francia válogatottat. A védelem nagyon összeszedett, támadásban pedig a legjobb kombinációkat tudják megcsinálni egy-két emberrel, a középpálya egésze pedig sokat dolgozik. Kiváló az összhang a játékosok között, leszámítva egy-két önzőzést, de az csak egyénieskedés, látszik, hogy egyébként megértik egymást a pályán. Minden mellettük szól a döntőre, el nem tudom képzelni, Portugália hogy tudná behúzni, hacsak nem úgy, ahogy a görögök a 2004-est, ahol a portugál sztároknak semmi nem sikerült, és jött egy szöglet, amit befejeltek... Itt is van esély erre, hogy Ronaldo a levegőben úszva bestukkoljon egyet és kivédekezzék, de szerintem vajmi kevés. Ja, és Griezmannak ott a helye az Aranylabda legjobb 3-ban, ha győzelemre vezeti ezt a válogatottat.
Miért ma nem ez volt? A németeknek semmi nem jött össze, ők meg kihasználtak két kapitális hibát.
A portugálok nyilván nem esélyesek, de azért csak a keretükben van a jelenkor, és minden idők egyik legnagyobb gólvágója. Valószínűleg nem jutnak el annyiszor a francia kapu elé, mint a németek, de olyan szituációkból, melyeket Müller elszerencsétlenkedett, ő simán gólt lőhet, vagy asszisztot adhat. Mindkettőből van már neki 3.
Amúgy meg a védelmük sem olyan rossz, bár a csoportkörben bénáztak sokat, főleg ellenünk, de azóta szépen összekapták magukat.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.08. 00:16:40

ferninho írta: Miért?
Svájc Albán Román Írország Izland ágon mentek el az elődöntőig, ahol megverték a németeket pici hazai pályával, de le nem focizták az ellenfelet egyáltalán.
Vhogy ettől a francia csapattól sem estem még hanyatt, sokkal több is van bennük, míg a portugálokról ez nem mondható el és mêgis kiküzdöttêk a Döntőt.
.
Nem egy veretes névsor ez se az tény viszont a franciák mind Írország mind Izland és a favorit németek ellen is simán továbbmentek. Ezzel szemben a portugálok egy utolsó percekben talált góllal verték meg az edzőjük által kiherélt horvátokat majd az egész tornán remekelő lengyelekkel szemben sikerült tizenegyesekkel továbbmenni ahol jött az a Wales aki egy tipikus buta angol focit játszva és egy "mindenösszejövős" meccsel a háta mögött érkezett. De ha még ez se elég meggyőző akkor elég ha felteszem azt a kérdést, hogy vajon ez a portugál válogatott a nehezebbik ágon is bejutott volna a döntőbe? Lehet bennem van a hiba, de szerintem csak egy olyan csapat érdemli meg a győzelmet amely nem szerencsés események sorozatos bekövetkezése miatt éri el a sikerét hanem szimplán a teljesítménye miatt. Elég ha megnézzük az előző világversenyeket. Mind a németek mind a spanyolok kiemelkedtek a győzelmükkor az éppen aktuális mezőnyből.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2016.07.08. 00:09:15

Nem értem, sokan miért látjátok gyengének, vagy középszerűnek ezt a francia válogatottat. A védelem nagyon összeszedett, támadásban pedig a legjobb kombinációkat tudják megcsinálni egy-két emberrel, a középpálya egésze pedig sokat dolgozik. Kiváló az összhang a játékosok között, leszámítva egy-két önzőzést, de az csak egyénieskedés, látszik, hogy egyébként megértik egymást a pályán. Minden mellettük szól a döntőre, el nem tudom képzelni, Portugália hogy tudná behúzni, hacsak nem úgy, ahogy a görögök a 2004-est, ahol a portugál sztároknak semmi nem sikerült, és jött egy szöglet, amit befejeltek... Itt is van esély erre, hogy Ronaldo a levegőben úszva bestukkoljon egyet és kivédekezzék, de szerintem vajmi kevés. Ja, és Griezmannak ott a helye az Aranylabda legjobb 3-ban, ha győzelemre vezeti ezt a válogatottat.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.08. 00:09:02

TripleH írta:Akkor már csak a Portugáloknak kell átvenni, azt ha Cé gólt lő mehet a: SIIIII HU-HU-HU. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Én meg majd mehetek hányni.

Bob_Marley írta: Látom a következő "kifogás" a hogyan szurkolnak a franciák. Zseniális bakker miket ki nem lehet találni. :D
Ez nem egy "kifogás", szimplán taplóságnak tartom. Mintha a belgák Soho party-t énekeltek volna a negyeddöntőben.
Látványos, átvették. Pont hogy ez Izland felé is egy gesztus, hogy gyerekek ez igen le a kalappal szurkolótok előtt mi is így biztatjuk a csapatunkat mert sikerre vezet.
Az izlandiak nem így gondolják. Már rengeteg izlandi kommentet olvastam arról, hogy fejezzék be ezt a cinikus "másolást" a franciák, és találjanak ki valami egyedit.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.08. 00:02:59

visca el barca írta:tök mindegy, a szurkolások nagy része egymástól lopkodott, ez mindenhol így megy. semmi baj azzal h átvették a franciák a huhogást, egy látványos szukolási elem, ennyi
Ugye-ugye Aux armes. :D

Látom a következő "kifogás" a hogyan szurkolnak a franciák. Zseniális bakker miket ki nem lehet találni. :D
Látványos, átvették. Pont hogy ez Izland felé is egy gesztus, hogy gyerekek ez igen le a kalappal szurkolótok előtt mi is így biztatjuk a csapatunkat mert sikerre vezet.

A hullámzással nincs senkinek gondja? :lol:
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.08. 00:01:21

Akkor már csak a Portugáloknak kell átvenni, azt ha Cé gólt lő mehet a: SIIIII HU-HU-HU. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lezárt