palesz77 írta:
Mondjuk akkor nem tart sokáig ez a beilleszkedés fázis nálad, a gyerek szó szerint nem játszott még 300 percet, 2-szer volt kezdő, akkor se nyomta végig a 90 percet, de fogytán a türelem?

De türelmes vagyok a sráccal, főleg a sérülései miatt,
de ha nem sérült volna meg, akkor az eddigi meccsein nyújtott teljesítmény kevés lenne.
Viszont olvastam valahol, hogy még mindig kb. semennyit nem tud spanyolul a gyerek, ha ez igaz, akkor az is gáz.
Nagyon szurkolok, hogy beváljon, még a Dortmundba láttam párszor és valóban ügyes. Viszont akárhányszor valaki megemlíti, hogy esetleg egy kicsit többet szeretne látni tőle, akkor azonnal le van hurrogva, hogy de csak most jött, de még csak gyerek, de csak most tért vissza stb. Ezek mind jogosak, de nem lehet örökre ezzel előjönni, és nekem egyelőre nincs annyival előrébb a srác, hogy tiszta szívvel tudnám állítani, hogy teljesen be fog illeszkedni és élete formájában fog nálunk játszani.
Edzésvideókon is egyedül bóklászik, totál elveszve, néha Umtitivel lehet látni, hogy dumál, de gondolom csak a francia tesóság miatt (ne legyen igazam).
herlius írta:
.
Mégegyszer mondom, nálam nem akkora katasztrófa Gomes, ez inkább úgy általánosságban szólt.
De pl. az, hogy az edző folyamatosan bizalmat szavaz neki az nem javít a helyzeten? Mert ha az sem, akkor az már tényleg pszichológiai eset.
És nem azt mondom, hogy egy profival való beszélgetés után egyből Messi lenne, de nem véletlenül épül a pszichológiának egy része külön a sportolókra, és azok mentális felkészítésére.
Az meg, hogy komoly lépéseket kéne tenni: Miért szerinted az adott sportolónak jó az adott helyzet, hogy nem akar lépéseket tenni? Vagy ezt a részt nem értem...