Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szánalmas...Már azt se tudom h haragudjak vagy csak sajnáljan a csóró kölyköt. Inkább az utóbbimadridtom írta:FC Barcelona mez 2006/2007 (az én elképzelésem szerint)
Fontosabb újítások:
- A gránátvörös-kék színkombinációt lecserélték egy sokkal divatosabb összeállításra, a babarózsaszín-kék-re!
- Hosszú idő után szponzor is található a Barca mezén, mégpedig a világhírű Barátok Közt! (Természetesen Magdi anyus rendezte!)
- ...és jöhet a már szűcs által is ismertetett jótékonysági jelkép!
- Van egy aprócska részlet, amit csak a jó szeműek vesznek észre! A mez gallérján található "HALA MADRID!" felirat ez! Természetesen nem szponzoráljuk őket, ez csak a tiszteletük kinyilvánítását szolgálja!
Hihi, látom ti margitisták jól elszórakoztok az ien hüleségeitekkel,grat...Oan topic nincs,h szanalmas me oda biztos beférne,és inkább ne bexéljünk a margit fantáziadús mezéröl ami évről-évre egyre csodássabb....madridtom írta:FC Barcelona mez 2006/2007 (az én elképzelésem szerint)
Fontosabb újítások:
- A gránátvörös-kék színkombinációt lecserélték egy sokkal divatosabb összeállításra, a babarózsaszín-kék-re!
- Hosszú idő után szponzor is található a Barca mezén, mégpedig a világhírű Barátok Közt! (Természetesen Magdi anyus rendezte!)
- ...és jöhet a már szűcs által is ismertetett jótékonysági jelkép!
- Van egy aprócska részlet, amit csak a jó szeműek vesznek észre! A mez gallérján található "HALA MADRID!" felirat ez! Természetesen nem szponzoráljuk őket, ez csak a tiszteletük kinyilvánítását szolgálja!