Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez neked az a sárga, mint ami a katalán zászlóban van????redlions írta:Az elsőben miért baj, hogy vörös a nadrág??? Az angol kutatók szerint így nagyobb a győzelmi esély....
Sárgának van köze a Barçához! Katalán szín.Sárga alapon a 4 csík, nem?
Jahh. Kössz!Nyíregyházi vagyok ami a fővárostól 300 km-re van.Badi írta:biztos lehet, de egyszerűbb megvenniMihu írta:Internetről nem lehet rendelni karkötőt?
itt vannak a magyarországi "lelőhelyek":
B&J Sport � Westend City Center, Budapest Tel.: 238-7626
B&J Sport � Mammut II., Budapest Tel.: 345-8314
B&J Sport � Eurocenter, Budapest Tel.: 437-4613
B&J Sport � Campona, Budapest Tel.: 424-3250
B&J Sport � Duna Plaza, Budapest Tel.: 239-3717
Dynamic Sport - Budapest, V. ker. Váci utca 15. Tel.: 318-3370
Jákói Sport - Árkád Örs vezér tere, Budapest Tel.: 434-8137
biztos lehet, de egyszerűbb megvenniMihu írta:Internetről nem lehet rendelni karkötőt?
nekem tavaly sem tetszett meg most a nadrág színe se tetszik a 3. mezben de a második sztem nagyon [auto_cenzúra]!Badi írta:
Ha kiröhögnek kérdezd meg tőlük hogy ki a bajnok?![]()
Azt a piros gatyát szerintem meg lehet szokni, a harmadik meg a tavalyi második..
Barcelonafan írta:aha de egyébként tényleg nagyon csúnyák nehéz lesz megszokni a Realos osztálytársaim ki fognak röhögni, de nem érdekel lényeg hogy Barcás de fúúúj de csúnya főleg az 1. számú a második az klassz de a harmadik is [auto_cenzúra]!Badi írta:lapozz vissza párat, már volt róluk szó..
aha de egyébként tényleg nagyon csúnyák nehéz lesz megszokni a Realos osztálytársaim ki fognak röhögni, de nem érdekel lényeg hogy Barcás de fúúúj de csúnya főleg az 1. számú a második az [auto_cenzúra] de a harmadik is [auto_cenzúra]!Badi írta:lapozz vissza párat, már volt róluk szó..
Az igenBadi írta:ehhMorminho írta:Mennyiért vetted BadiNekem nagyon drága volt
2500-ért vettem
![]()
500-ba kerül, de én ajándékba kaptam
ehhMorminho írta:Mennyiért vetted BadiNekem nagyon drága volt
2500-ért vettem
Én is még a Hervisben néztem először, ott nekem is azt mondták, h majd szeptemberben, aztán elmentem a Plázába(full üres az egész mióta megnyílt az Árkád) és ott kaptamPetI írta:Én nagyon szerettem volna ilyent szerezni, Spanyolba tudtunk is venni. Itt Egerszegen kb 2 hónapja azt mondták, Szeptemberben talán lesz, Sp.o-ban meg egy sima fotóboltban találtunk (utolsó nap-hazaindulás előtt fél órávalMorminho írta:Nekem is van olyan karkötőm, minda milyet Ronnie viselAz a fekete-fehér
). Ott kb 30 db volt, Egerszegen meg 2 hónapja nem lehetett kapni
![]()
Meg volt Armstrongos Livestrong karkötő is, de nem nagyon tetszett.
Én nagyon szerettem volna ilyent szerezni, Spanyolba tudtunk is venni. Itt Egerszegen kb 2 hónapja azt mondták, Szeptemberben talán lesz, Sp.o-ban meg egy sima fotóboltban találtunk (utolsó nap-hazaindulás előtt fél órávalMorminho írta:Nekem is van olyan karkötőm, minda milyet Ronnie viselAz a fekete-fehér
Lion Sport-ba de nézd meg a holnapon:barcafan írta:BP-n hol lehet olyatat venni?Badi írta:Morminho írta:Nekem is van olyan karkötőm, minda milyet Ronnie viselAz a fekete-fehér
Stand up Speak up a neve, egy rasszizmus ellenes karkötő. nekem is van![]()
Morminho írta:Nekem is van olyan karkötőm, minda milyet Ronnie viselAz a fekete-fehér