2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd a bl meccseken /Borsodi Liga/ élvezhetjük aranyköpéseit.Subinho írta:nem is értem hogy leszünk meg ősztől a sport 1-en a lédiék nélkül...
azért az argentínok maguknak köszönhetik, hogy nem mentek tovább. sztem azt a meccset nagyon eltaktikázták!!! simán verhető lett volna a német csapat!!! a spanyolokat meg nem értem!!! jó kis támadó focit játszottak és pont a franciák ellen szarták össze magukat!!! a brazilokról ne is beszéljünk!!! megmondták nekik, hogy ha jól játszanak a franciák ellen, akkor az afrikai maffia kivégzi a családjukat???Bodi írta:Sajnos a szép focit játszó csapatok mind kiestek,bár az olaszok németek elleni játéka nekem nagyon tetszett,a szép kényszerítőkkel,lövésekkel.
Az én szememben most Argentína a világ legjobb csapata,remélem találnak egy megfelelő szakembert az edzői posztra.
A braziloknál szintén szükség lenne egy edzőcserére,sztem Scolarival idén is világbajnokok lettek volna.Túlságosan konzervatív Parreira.
A spanyolok most sokkal jobban teljesítettek,mint szoktak,viszont sajnos most se jutottak messzire,köszönhetően többek között Henry szenzációs szinészi teljesítményének!![]()
A VB előtt egyátalán nem tartoztak a kedvenceim közé az olaszok,de mostmár azt mondom,hogy megérdemlik a világbajnoki címet.
Remélhetőleg az olaszok a németek elleni,a franciák pedig a brazilok elleni játékukat hozzák vasárnap,és akkor láthatunk egy nagyon jó döntőt!
Már nagyon várjukKrojf írta:Kedves Barcelonapközi!
Bizony, én is rettegek összeszámolni a világbajnokság jobb meccseit,
valamint mostanában jólesik látni az Eurosport x-edik ismétléseit
a korábbi mundiálokról.
Talán elférne másfél kezemen az a mérkőzésszám, amennyi emlékezetes
csata tarkítja a képet! Gondoljatok bele, már 62 meccs a hátunk mögött
figyel és vasárnap finito!
Az a sok gyík meccs, amely rengeteg időt elvett tőlünk...!
Szerintem panaszoljuk be a FIFA-t és követeljünk kötbért!
Node sebaj, eljönnek azok a csodás hétvégék Horváth Ferivel,
Farkas Norbival, Gundel Takács Gabival, aztán beindul a LaLiga,
nomeg a Sport1-2 taliga!
Mellesleg ölelem Ozsimikit, vigyázzon magára, mint parfümgyáros
a szagára!
Adieu, Barcakértők! Krojfigyel Benneteket!
Akkor a szavazás szerint mi buták vagyunkOrdog írta:Ez jó:)) nem német-olasz döntő lesz:)))Tibi1982 írta:szerintem is a két legjobb csapat játsza a döntőt:D
elég csak a szavazás eredményére pillantani, német 3%, olasz 5%:D
ez viccc!
Brazilia forever
De annál jobb, hiszen a franciák még a szavazásban sincsenek benne:DD
Ez jó:)) nem német-olasz döntő lesz:)))Tibi1982 írta:szerintem is a két legjobb csapat játsza a döntőt:D
elég csak a szavazás eredményére pillantani, német 3%, olasz 5%:D
ez viccc!
Brazilia forever
tökéletesen egyetértek az index véleményével. ennyit arról, h mennyire hiányozhat tőlünk ez a gyerek.Sokan futballistának tartják, néhányan világklasszisnak, mások egy közönséges csalónak. Ezen a meccsen utóbbi arcából mutatta a legtöbbet, nevetséges kamutizenegyeseket akart kicsikarni, gátlástalanul dobálta magát a pálya minden pontján, főleg a tizenhatoson belül. (Legalább két sárgát érdemelt volna a műesések miatt.) Néha persze megmutatta csodálatos adottságait, egy ideig utolérhetetlenül futott a labadával, de mindig beleütközött egy védőbe, aki könnyedén megállította, vagy ha passzolt, legtöbbször a rossz embert választotta. Beadásai nem jöttek össze, egyetlen használható megmozdulása a szabadrúgás volt. Bizonyította, szenzációs képességű sportoló, magas, kivételesen erős, ritka gyors, de a világ egyik legbutábbja. Jobb lett volna, ha atlétának áll, sprinter lesz, ott talán kevesebbet kell gondolkozni. Többszörös olimpiai bajnok válhatott volna belőle, a portugál könnyűatlétika nagy vesztesége.
Remélem tévedsz, és ősztől egy világbajnok rohangál majd a jobbszélen.Krojf írta:az a baj, hogy a Nou Camp népe
nem ünnepelhet idénykezdetkor friss világbajnokot!
Hello!Krojf írta:Latinvéreim!
Talán az a tizi valóban tizi volt, de az a baj, hogy a Nou Camp népe
nem ünnepelhet idénykezdetkor friss világbajnokot!
Deco barátunk nem tudott olyan átütő lenni, mint gránátvörös.kékben
és Barthez sem volt az elvárhatónál dekoncentráltabb.
A vb-döntő pedig nem fog
valami nagy játékot hozni, talán olyan lesz, mint a Puhl Sanyi
által vezetett amerikai vb-döntő, a brazil-olasz.
A portugálok megmaradnak örök ígéretnek, ugyanúgy, mint a
spanyolok.
Mellesleg, szerintetek hogyan csapódik le a madridistákban, hogy
Don Fabio lett az edzőjük? Ők is "bundába bújnak"?
Érdeklődik ezügyben Krojf.
EZ JÓ!Kralo írta:VB döntő előretekintés, hogy legyen vmi izgalom is itt a vb-n: próbáljuk megjósolni a mérkőzés menetét.
Hajdú B. közli velünk az első percben, hogy mindkét csapat a 7.meccsét játsza ezen a világbajnokságon. Remekül kezdődik a meccs, alacsony iram pontatalan labdák. Urbán megjegyzi , hogy tulajdonképpen őőő abszolút látszik a játékosokon a feszültség. Aztán vhogy Henryhoz kerül a labda, ennek örömére hatalmasat dob magán, Cannavarot kiállítják. Zidane lőhet egy szabadot mely elhagyja a stadiont. Ezekután az olaszok rohamoznak 10 emberrel, de a kapuig nem tudnak eljutni mert az afrikaiak remekül dolgoznak hátul. Vége az első félidőnek.
Nézzük a második félidő alakulását. A franciák úgy jöttek ki, hogy megakarják nyerni a meccset (ez nagy szó ezen a vb-n). Nagyon nyomnak minden játékos az olaszok térfelén, Buffon bravurt bravurra halmoz. Lippi cserél, meglepetésre felhozza Inzaghit. A franciák továbbra is nyomnak (ez abban nyílvánul meg hogy Henry már 6szor esett el mikor hozzákerült a labda). Elérkezett a 92.perc Totti passzol előre Inzaghi veszi át lesnek tűnt, de a partjelző nem intett, egy az egyben a kapusra viheti rálövi és mellé, neeeeeeem beleér Barthez góóóóól.
A bíró le is fújja, itt a vége: világbajnok Olaszország! Ezután az RTL klub stábja közli velünk, hogy ez volt minden idők legjobb vb-je. A kupaátadást meg lehet nézni a sport klubon, augusztusban leismétlik az egész vb-t. Nah kb ennyi az elképzelésem.