Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
bigChris
Barça B

2006.07.07. 09:05:45

Subinho írta:nem is értem hogy leszünk meg ősztől a sport 1-en a lédiék nélkül...
Majd a bl meccseken /Borsodi Liga/ élvezhetjük aranyköpéseit. :mrgreen:
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.07. 08:35:20

A két döntős, Olaszország és Franciaország szerezte eddig a legtöbb pontot a németországi labdarúgó-világbajnokság összesített táblázata alapján.
Az összesített tabella:

1. Olaszország 6 5 1 - 11-1 16 pont
2. Franciaország 6 4 2 - 8-2 14
3. Németország 6 4 1 1 11-5 13
4. Portugália 6 4 1 1 6-2 13
5. Brazília 5 4 - 1 10-2 12
6. Argentína 5 3 2 - 11-3 11
7. Anglia 5 3 2 - 6-2 11
8. Spanyolország 4 3 - 1 9-4
9 9. Svájc 4 2 2 - 4-0 8
10. Hollandia 4 2 1 1 3-2 7
11. Ukrajna 5 2 1 2 5-7 7
12. Ecuador 4 2 - 2 5-4 6
13. Ghána 4 2 - 2 4-6 6
14. Svédország 4 1 2 1 3-4 5
15. Mexikó 4 1 1 2 5-5 4
16. Ausztrália 4 1 1 2 5-6 4
17. Koreai Köztársaság 3 1 1 1 3-4 4
18. Paraguay 3 1 - 2 2-2 3
19. Elefántcsontpart 3 1 - 2 5-6 3
20. Csehország 3 1 - 2 3-4 3
21. Lengyelország 3 1 - 2 2-4 3
22. Horvátország 3 - 2 1 2-3 2
23. Angola 3 - 2 1 1-2 2
24. Tunézia 3 - 1 2 3-6 1
25. Irán 3 - 1 2 2-6 1
és Egyesült Államok 3 - 1 2 2-6 1
27. Trinidad és Tobago 3 - 1 2 0-4 1
28. Szaúd-Arábia 3 - 1 2 2-7 1
és Japán 3 - 1 2 2-7 1
30. Togo 3 - - 3 1-6 0
31. Costa Rica 3 - - 3 3-9 0
32. Szerbia és Montenegro 3 - - 3 2-10 0
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.07. 08:24:54

Bodi írta:Sajnos a szép focit játszó csapatok mind kiestek,bár az olaszok németek elleni játéka nekem nagyon tetszett,a szép kényszerítőkkel,lövésekkel.

Az én szememben most Argentína a világ legjobb csapata,remélem találnak egy megfelelő szakembert az edzői posztra.
A braziloknál szintén szükség lenne egy edzőcserére,sztem Scolarival idén is világbajnokok lettek volna.Túlságosan konzervatív Parreira.
A spanyolok most sokkal jobban teljesítettek,mint szoktak,viszont sajnos most se jutottak messzire,köszönhetően többek között Henry szenzációs szinészi teljesítményének! :evil:

A VB előtt egyátalán nem tartoztak a kedvenceim közé az olaszok,de mostmár azt mondom,hogy megérdemlik a világbajnoki címet.
Remélhetőleg az olaszok a németek elleni,a franciák pedig a brazilok elleni játékukat hozzák vasárnap,és akkor láthatunk egy nagyon jó döntőt!
azért az argentínok maguknak köszönhetik, hogy nem mentek tovább. sztem azt a meccset nagyon eltaktikázták!!! simán verhető lett volna a német csapat!!! a spanyolokat meg nem értem!!! jó kis támadó focit játszottak és pont a franciák ellen szarták össze magukat!!! a brazilokról ne is beszéljünk!!! megmondták nekik, hogy ha jól játszanak a franciák ellen, akkor az afrikai maffia kivégzi a családjukat???
én sem szerettem az olaszokat eddig, de most nagyon fogok szurkolni, hogy megverjék a feketéket!!!
remélem minél hamarabb vége ennek az egész...ööö...minek is hívják??? Világbajnokság??? :) és jönnek az őszi barca meccsek!!! csak egy hátránya van, vége a nyárnak és mi sajnos nem barcelonában lakunk... nekünk csak ez a 2 hónap van... abból egyet elvett ez a ... "VÉBÉ"...
Andris
Adminisztrátor

2006.07.06. 23:55:20

Krojf írta:Kedves Barcelonapközi!
Bizony, én is rettegek összeszámolni a világbajnokság jobb meccseit,
valamint mostanában jólesik látni az Eurosport x-edik ismétléseit
a korábbi mundiálokról.
Talán elférne másfél kezemen az a mérkőzésszám, amennyi emlékezetes
csata tarkítja a képet! Gondoljatok bele, már 62 meccs a hátunk mögött
figyel és vasárnap finito!
Az a sok gyík meccs, amely rengeteg időt elvett tőlünk...!
Szerintem panaszoljuk be a FIFA-t és követeljünk kötbért!
Node sebaj, eljönnek azok a csodás hétvégék Horváth Ferivel,
Farkas Norbival, Gundel Takács Gabival, aztán beindul a LaLiga,
nomeg a Sport1-2 taliga!
Mellesleg ölelem Ozsimikit, vigyázzon magára, mint parfümgyáros
a szagára!
Adieu, Barcakértők! Krojfigyel Benneteket!
Már nagyon várjuk :D

Off: hány éves vagy Krojf, ha nem vok indiszkrét?
érdekelne, hogy milyen idős ember ír ennyi zseniális hülyeséget? :lol:
(nehogy sértésnek vedd, nagyon tetszenek!)
On
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.07.06. 23:27:33

Kedves Barcelonapközi!
Bizony, én is rettegek összeszámolni a világbajnokság jobb meccseit,
valamint mostanában jólesik látni az Eurosport x-edik ismétléseit
a korábbi mundiálokról.
Talán elférne másfél kezemen az a mérkőzésszám, amennyi emlékezetes
csata tarkítja a képet! Gondoljatok bele, már 62 meccs a hátunk mögött
figyel és vasárnap finito!
Az a sok gyík meccs, amely rengeteg időt elvett tőlünk...!
Szerintem panaszoljuk be a FIFA-t és követeljünk kötbért!
Node sebaj, eljönnek azok a csodás hétvégék Horváth Ferivel,
Farkas Norbival, Gundel Takács Gabival, aztán beindul a LaLiga,
nomeg a Sport1-2 taliga!
Mellesleg ölelem Ozsimikit, vigyázzon magára, mint parfümgyáros
a szagára!
Adieu, Barcakértők! Krojfigyel Benneteket!
Bodi
Director del Fútbol

2006.07.06. 20:55:15

Sajnos a szép focit játszó csapatok mind kiestek,bár az olaszok németek elleni játéka nekem nagyon tetszett,a szép kényszerítőkkel,lövésekkel.

Az én szememben most Argentína a világ legjobb csapata,remélem találnak egy megfelelő szakembert az edzői posztra.
A braziloknál szintén szükség lenne egy edzőcserére,sztem Scolarival idén is világbajnokok lettek volna.Túlságosan konzervatív Parreira.
A spanyolok most sokkal jobban teljesítettek,mint szoktak,viszont sajnos most se jutottak messzire,köszönhetően többek között Henry szenzációs szinészi teljesítményének! :evil:

A VB előtt egyátalán nem tartoztak a kedvenceim közé az olaszok,de mostmár azt mondom,hogy megérdemlik a világbajnoki címet.
Remélhetőleg az olaszok a németek elleni,a franciák pedig a brazilok elleni játékukat hozzák vasárnap,és akkor láthatunk egy nagyon jó döntőt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.07.06. 20:41:49

Ordog írta:
Tibi1982 írta:szerintem is a két legjobb csapat játsza a döntőt:D
elég csak a szavazás eredményére pillantani, német 3%, olasz 5%:D
ez viccc!

Brazilia forever
Ez jó:)) nem német-olasz döntő lesz:)))

De annál jobb, hiszen a franciák még a szavazásban sincsenek benne:DD
Akkor a szavazás szerint mi buták vagyunk :D
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.06. 20:28:03

Sztem jobb érzés volt csak beszélni a vb-ről mint nézni :evil: még a selejtezők is izgalmasabbak voltak ennél a gyenge antifocinál :? :? :? :? :? :? :?
Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.06. 20:13:57

Tibi1982 írta:szerintem is a két legjobb csapat játsza a döntőt:D
ez viccc!

Brazilia forever
Ez jó:)) nem német-olasz döntő lesz:)))

De annál jobb, hiszen a franciák még a szavazásban sincsenek benne:DD
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.06. 19:50:16

szerintem is a két legjobb csapat játsza a döntőt:D
ez viccc!

Brazilia forever
Toros
Barça B
Kapcsolat:

2006.07.06. 18:41:09

Hát... Mit is lehet erre a vb-re mondani!?
Nekem, megmondom őszintén, nem tetszett ez a Németországi vb...
Fő a védekezés!!!!
A döntőt a világ két legjobb csapat játsza! Mindkét csapat támadni fog fejetlenül!! remek döntő lesz!! biztos gólparádé lesz, mint ez idáig!!! kb 5-6 gólt biztos látunk majd...
A közvetítés meg.... Olyan jó volt, hogy szavakat sem lehet rá találni!!! Mindig hozzáértő emberek közvetítették, már a meccs előtt 2 órával bekapcsoltak a helyszínre, szóval le a kalappal az rtlklub előtt!!!
Bravó WC2006!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :roll: :roll: :roll:
www.toroskaposzta.atw.hu
Csak a BARCA!!!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.06. 17:32:40

in to exile
dickricsi
Capitá del Barça

2006.07.06. 11:52:30

A 2000-es EB nekem is nagyon tetszett, főleg a holland-szerb meccs. A holland-olasz meg egy hatalmas dráma volt: 2 kihagyott 11-es a rendes játékidőben, a 10-emberrel játszó olaszok ellen. (pont Zambrotta-t állították ki)
Ehhez képest ez a mostani olyan, mint egy buli a nyugdíjasotthonban.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.06. 11:44:29

Sokan futballistának tartják, néhányan világklasszisnak, mások egy közönséges csalónak. Ezen a meccsen utóbbi arcából mutatta a legtöbbet, nevetséges kamutizenegyeseket akart kicsikarni, gátlástalanul dobálta magát a pálya minden pontján, főleg a tizenhatoson belül. (Legalább két sárgát érdemelt volna a műesések miatt.) Néha persze megmutatta csodálatos adottságait, egy ideig utolérhetetlenül futott a labadával, de mindig beleütközött egy védőbe, aki könnyedén megállította, vagy ha passzolt, legtöbbször a rossz embert választotta. Beadásai nem jöttek össze, egyetlen használható megmozdulása a szabadrúgás volt. Bizonyította, szenzációs képességű sportoló, magas, kivételesen erős, ritka gyors, de a világ egyik legbutábbja. Jobb lett volna, ha atlétának áll, sprinter lesz, ott talán kevesebbet kell gondolkozni. Többszörös olimpiai bajnok válhatott volna belőle, a portugál könnyűatlétika nagy vesztesége.
tökéletesen egyetértek az index véleményével. ennyit arról, h mennyire hiányozhat tőlünk ez a gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.06. 11:19:50

nem figyelitek meg, egyre gyengébbek ezek a világversenyek! a 86-os mehíkói VB-hez egyik sem érhet fel, de a 98-as is jó volt. utoljára a 2000 euro volt jó kis torna, már a 2002 VB sem volt annyira jó, de az még élvezhető volt! a legutóbbi EB is gyengébbre sikerült, de ez a VB asszem mindent visz!!! ilyen [auto_cenzúra] VB kb. a 90-es nagy 0 VB volt!!!

azért jó belegondolni abba, hogy a világ labdarúgása ide fejlődött, hogy 2 ilyen látványos támadófocit játszó csapat jutott a döntőbe!!! :? biztosan nagyon izgalmas lesz a meccs!!! már alig várom!!! és a közvetítést is! nem is értem hogy leszünk meg ősztől a sport 1-en a lédiék nélkül... :twisted:

"Az olasz labdarúgás legnagyobb bundabotrányában központi szerepet játszó Juventus ügyvédje szerint az ügyész által javasolt harmadosztályba sorolás túlzott büntetés lenne az együttes számára. Cesare Zaccone olasz lapoknak úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a római bíróság bűnösnek találja a torinói klubot, pontlevonás mellett a gárda B ligába száműzését tartaná elfogadhatónak."

tehát ő is tudja, hogy beöltöztek, nem is kérdéses...
dickricsi
Capitá del Barça

2006.07.06. 10:39:12

Azt hiszem ez a mostani az általam látott VB-k közül a legszarabb, sajnos!
Kifejezetten bosszantó pofázás a meccs alatt közvetítés helyett, kevés gól, betliző csapatok, gyenge színvonalú bíráskodás és ráadásként a döntőben két általam legkevésbé szeretett csapat.
A bundabotrány végkimenetele (ennek következtében Zambrotta, vagy akár Thuram esetleges hozzánk igazolása) érdekében szeretném, ha a franciák legyőznék az olaszokat, de a legjobban annak fogok örülni, hogy vége a VB-nek és újra lehet csak a Barca-ra koncentrálni....
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.06. 10:25:28

Ez a VB hatalmas segítség volt, hogy népszerüsítsék ezt a sportágat!
A döntőbe is két közönségkedvenc totális focit bemutató a védekezéssel mit sem törődő látványos és egyáltalán nem szinészkedős csapat jutott "teljesen" megérdemelve és amúgy is az egész VB olyan magas színvonalon zajlott, hogy az nem igaz (5 meccsnél többet nem bírnék felsorolni ami igazán szép játékot hozott és tényleg élvezetes volt).

A bíráskodás mindig kényes kérdés de a FIFA nak sikerült ezt megoldania úgy néz ki szerettek volna kedvezni a brutalitásukról híres játékosknak hiszen ahogy azt a meccseken többször látni lehetett ha egy játékos valakit előről, hátulról esetleg a levegőböl lerug annak semmi következménye, de amint dühében elrugja a labdát (mondván ez semmi sem volt) egyből villan a sárga.(A legdurvább eddig Abidal megmozdulása volt ha jól emlékszem Svájc ellen az oldalvonaltól kb egy méterre áll megy a labdáért de nem érné el és kibikázza a labdát erre sárgát kap.Kérdem én miért?1.A labda kint sem volt még!!!Ezzel az erővel, aki fölé lő egy labdát miért nem kap sárgát?2.Hát ott rohangálnak azok a kölkök labdával a kezükben akik attól függetlenül, hogy milyen messze rugták az éppen játékban lévő labdát 1-2-3 másodpercen belül egy újjabbat vágnak hozzá a dobni készülő játékoshoz és ezen a meccsen nem volt haláli az iram, és akkor még finoman fejeztem ki magam azóta direkt figyeltem az ilyeneket mecscenként 2-3 ilyen eset volt természetesen sárga nélkül)

Lényeg a lényeg azt hiszem ezek után kicsit groteszk lenne szídni a megyeII-es játékvezetőket mert így még ők is le tudták volna vezetni.Talán ez egyetlen jó bíró a szlovák Lubis Michel volt lehet hogy ezt azért mondom, mert nekem elég szimpi de talán a legkevesebb hibával ő vezette a meccseket ami a BL-ben is megfigyelhető volt.

Persze hátra van még két meccs:
A vesztesek csatája, azaz a bronzmeccs ami lehet, hogy színvonalasabb lesz a döntőnél.
Illetve a "várvavárt" DÖNTŐ!A már fent említett két csapattal persze lehet, hogy rámcáfolnak de azért erre kevés esélyt látok.

Összességében a 2002-es VB nekem sokkal jobban tetszett és nem azért mert Brazília nyert, hanem mert ott volt egy Törökország Szenegál (na meg persze Korea is :wink: ) akik azért jó meccseket játszottak (ez nem vonatkozik Koreára) és amúgy is a mccsek sokkal színvonalasabbak voltak.

Véleményem szerint! :wink: (Jé és még a közvetítés is normális volt 2002-ben! :lol: :lol: :lol: )
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
bigChris
Barça B

2006.07.06. 09:19:51

Krojf írta:az a baj, hogy a Nou Camp népe
nem ünnepelhet idénykezdetkor friss világbajnokot!
Remélem tévedsz, és ősztől egy világbajnok rohangál majd a jobbszélen. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.06. 09:00:45

Krojf írta:Latinvéreim!
Talán az a tizi valóban tizi volt, de az a baj, hogy a Nou Camp népe
nem ünnepelhet idénykezdetkor friss világbajnokot!
Deco barátunk nem tudott olyan átütő lenni, mint gránátvörös.kékben
és Barthez sem volt az elvárhatónál dekoncentráltabb.
A vb-döntő pedig nem fog
valami nagy játékot hozni, talán olyan lesz, mint a Puhl Sanyi
által vezetett amerikai vb-döntő, a brazil-olasz.
A portugálok megmaradnak örök ígéretnek, ugyanúgy, mint a
spanyolok.
Mellesleg, szerintetek hogyan csapódik le a madridistákban, hogy
Don Fabio lett az edzőjük? Ők is "bundába bújnak"?
Érdeklődik ezügyben Krojf.
Hello!
Odaát reménykednek, hogy Capello rakja össze a csapatot,és nem az elnök,és hát lehet, hogy ősz közepe felé,amikor látják, hogy a BARCA ismét alázza őket, benyúlnak a szekrénybe egy melegebb viseletért,de azért csak nem :!:

Egyébként írj gyakrabban :arrow: nagyon nagy a fogalmazásod :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.07.06. 08:39:10

Ez a vb Olaszországé lesz :? Lippi maestro nagyon összerakta őket :shock:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.06. 08:33:51

na, csak végignéztem a meccset, bár nagyon sz.r volt.
a franciák sehol sem voltak a brazilok elleni teljesítményükhöz képest, és hát zidane sem varázsolt ugye, bár a léderernek még így is kellemes perceket szerzett, a sikongatásaiból ítélve. a portugálok pedig ismét bebizonyították, h lúzerek. ha reggelig játszottak volna, sztem akkor sem rúgnak gólt.

remélem, a döntőben a capitano megkoronázza a válogatottbeli működését, ha már a meccs után leteszi a lantot. tottira gondoltam, mielőtt bárki félreértené.

amigos, látom, jót beszélgettetek az este! :lol: :lol:

"Puyol olyan ronda, hogy nem lát a hajától..." ez nagyon nagy :lol:
de hogyan függ össze a két dolog? :shock: :shock: :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.06. 08:21:49

Kralo írta:VB döntő előretekintés, hogy legyen vmi izgalom is itt a vb-n: próbáljuk megjósolni a mérkőzés menetét.

Hajdú B. közli velünk az első percben, hogy mindkét csapat a 7.meccsét játsza ezen a világbajnokságon. Remekül kezdődik a meccs, alacsony iram pontatalan labdák. Urbán megjegyzi , hogy tulajdonképpen őőő abszolút látszik a játékosokon a feszültség. Aztán vhogy Henryhoz kerül a labda, ennek örömére hatalmasat dob magán, Cannavarot kiállítják. Zidane lőhet egy szabadot mely elhagyja a stadiont. Ezekután az olaszok rohamoznak 10 emberrel, de a kapuig nem tudnak eljutni mert az afrikaiak remekül dolgoznak hátul. Vége az első félidőnek.
Nézzük a második félidő alakulását. A franciák úgy jöttek ki, hogy megakarják nyerni a meccset (ez nagy szó ezen a vb-n). Nagyon nyomnak minden játékos az olaszok térfelén, Buffon bravurt bravurra halmoz. Lippi cserél, meglepetésre felhozza Inzaghit. A franciák továbbra is nyomnak (ez abban nyílvánul meg hogy Henry már 6szor esett el mikor hozzákerült a labda). Elérkezett a 92.perc Totti passzol előre Inzaghi veszi át lesnek tűnt, de a partjelző nem intett, egy az egyben a kapusra viheti rálövi és mellé, neeeeeeem beleér Barthez góóóóól.
A bíró le is fújja, itt a vége: világbajnok Olaszország! Ezután az RTL klub stábja közli velünk, hogy ez volt minden idők legjobb vb-je. A kupaátadást meg lehet nézni a sport klubon, augusztusban leismétlik az egész vb-t. Nah kb ennyi az elképzelésem.
EZ JÓ! :lol: ehhez még hozzátartozik, hogy okosan meg fogják jegyezni ha az olyaszok nyernek, hogy a franciák egy nappal kevesebbet pihentek, ha a fraciák nyernek, akkor az olaszok fáradtabbak a hosszabbítás miatt... mert ugye urbán barátunk megjegyezte múltkor az olasz-németen: holtfáradtak a játékosok, ő nem is érti hogy lehet 120 percet kibírni, ez ember feletti... hát, ő honnan is tudná... :D :D :D
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.06. 08:16:21

tegnap henry hihetetlen mekkorát teljesített!!! ő volt a meccs embere!!! oscar díjat kéne neki adni!!! eddig az egész VB-n arról szólt a produkciója, hogy eldőlt, amikor a laszti hozzá került... nem mondta el neki senki, hogy azzal játszani kell??? ez kb. olyan 11 volt, mint az olasz-ausztrálon... mindenesetre ugyanaz a véleményem, mint a brazil meccsen. ha egy portugál csapat nem tud egyetlen gólt sem bepaszírozni, akkor nem is érdemlik meg a továbbjutást, bármennyire is szerettem volna!!! mondhatom szép döntő elé nézünk:
amnesztiáért küzdő tésztazabáló digók vs. csigazabáló afrika-légió! ez kb. a 2003 BL döntő színvonalát fogja megütni... azért a rendes játékidőben legalább egy 11-est remélem látni fogunk! ne kelljen már 120 percig várni, hogy valaki gólt lőjön...
nembaj, a 3-ért remélem jó kis meccs lesz... azon tuti lesz 2-3 gól és jó játék!!! csakazértis: HAJRÁ PORTUGÁLIA!!!
Lezárt