House írta:
Azért reméljük jobb dolga is van ennél..

Egyébként, ki a 29-ei ellenfelünk?

A rossz, csúnya, szívtelen emberek gyülekezete...
Nos, több oldalról is lehet nézni a dolgokat, erre példát már rengeteget láttam itt.
Én azt vallom külön kell választani a két esetet, s valóban nem szerencsés az összehasonlítás.
Az én perspektívámból egyrészt a Real Madrid visszatért a régi, általam semmire sem becsült útra, s nem is nagyon érdekelt, bár Kaká esetében gusztustalannak tartottam, de ez már lerágott csont, így nem is térek ki rá újból.
Szóval más a helyzet, hiszen egy új csapat építésébe kezdtek, ami borzasztóan nehéz, hiszen pilléreket kívántak venni, nem akármilyen kvalitásokkal bíró kulcsjátékosokat, amit így egy átigazolási szezon alatt már-már lehetetlennek tartottam. Nos, ennek a részleteiről és hátteréről már beszéltem, én mélységesen megvetem, s úgy gondolom Perez nagoyn rossz irányvonalat követ, amivel megvezeti a szurkolókat. Ettől függetlenül az Ibrahimovics-Eto'o transzfert legalább olyan szintűnek tartom, mint külön-külön Kaká és C. Ronaldo átigazolását. Nem a konkrét összegeket kell nézni, hanem hogy összességében milyen értékért, milyen áron jutott hozzá x futballistához az együttes.
Laporta pedig megtalálható azért, mert korábban engedett a zsurnalisztáknak, s nyilatkozott. Az általa elmondottak egy részének csúnyán ellentmondott ezzel az átigazolással, ami egyben egy szakítást is eredményezett az eddigi átigazolási politikával. Lehet, ohgy ez csupán egyetlen ilyen eset, s több, ha még maradhatna elnökként nem lenne, azonban ez már vitathatatlan, aláírták a felek a papírokat, átutalták a pénzt. Ebben persze sok mindennek szerepe van, viszont a korábbi nyilatkozataiból is látszik, hogy nem ez volt az elsődleges cél, mármint lehet, hogy Zlatan, de nem ilyen áron. Későn cselekedtek, elszabadultak az árak, Eto'óval sem tudták pontosan, hogy mi legyen, próbálkoztak más csatároknál, de végül ez maradt. Nekem nem túl szimpatikus, de elfogadtam, ettől függetlenül ez az átigazolás semmivel sem különb, mint a Real Madrid egy-egy igazolása idén.