FtcSikiHun írta:-------------------Almunia----------------
-Sagna-----Gallas--Vemaelen----Gibbs
------------------Fabregas---------------
----------Joe Cole---------Nasri------
-----------------Arshavin------------------
-----------Walcott----van Persie-------
1. Gallas nem valószinű, hogy jövőre is Arsenal játékos lesz.
2. Clichy csere, Gibbs kezdő?
3. Fabregas utoljára kb. 3 éve játszott DM-et. Song kell a csapatba.
4. Walcott először tanuljon meg labdát kezelni ill. beadni, utána lehet kezdő.
Nálam ez lenne a kezdő, HA J. Cole érkezne: új kapus - Sagna, új CB, Vermaelen, Clichy - Nasri/Diaby, Song, Fabregas - J. Cole, RvP, Arshavin.
J. Cole-nak örülnék, mert jó játékos... de ő is sokat sérült mostanában. Chelseaből azért akar eligazolni, mert több játéklehetőséget és pénzt akar (ezzel is jókor áll elő, amikor a fél szezont kihagyta...), 120k-s fizetést akar hetente. Arsenalban ezzel a legjobban fizetett játékos lenne, kétlem, hogy Wenger ennyit adna neki, max. 80-at.
RvP interjúból néhány részlet:
Arséne Wenger azt mondta a szezon végén, ha nem lettem volna sérült, az emberek úgy beszélnének rólam, mint Lionel Messiről teszik. Értem, mit akart ezzel mondani a menedzser. De szerintem nem vagyunk ugyanabban az osztályban, amíg nem tudok sérülésmentes maradni hosszú ideig. A következő szezont végig akarom játszani, 30 gólt akarok szerezni és 20 gólpasszt adni. Csak ez esetben fordulnék oda az edzőhöz, és mondanám neki, hogy: Igen főnök, igaza van.
Mindig azt mondtam, hogy annyi trófeát akarok nyerni a karrierem során, amennyit csak lehet, de nem bármi áron. Amit mondani akarok, az az, hogy a lelkemet is kidolgozom, hogy a maximumot kihozzam a pályafutásomból, de nem fogok olyan klubhoz menni, amelyik nem az én stílusomban játszik.
A Real fantasztikus csapat, de az edzők és játékosok gyors és állandó cserélődése ijesztő. Fájhat a nyakuk, hogy azt nézik, ki érkezik az egyik ajtón, és ki megy ki a másikon. Megvan a filozófiájuk: Nem nyertél semmit az idén. Ott az ajtó, itt van pár millió, amivel kivásárolunk a szerződésedből. Készek vagyunk a következő üzletre. Nekem inkább az Arsenal vagy a Barcelona filozófiája fekszik.