Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.06.17. 11:15:42

PREMIER LEAGUE 2010–2011
1. FORDULÓ
Aston Villa-West Ham
Blackburn-Everton
Blackpool-Wigan
Bolton-Fulham
Chelsea-West Brom
Liverpool-Arsenal jó kis nyitó meccs :D
Manchester United-Newcastle
Sunderland-Birmingham
Tottenham-Manchester City és ez sem gyenge...
Wolverhampton-Stoke City
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.06.15. 11:36:20

messideco írta:Nem előnyös Fabregason kipróbálni :P . Amúgy nekem valahogy nem tetszik ez a sárga mez.
ha jól emlékszek, akkor a tavaly előtti mez is sárga volt, csak abban voltak kék csíkok. az még csúnyáb volt. nekem ez most tetszik. a tavalyinál meg biztosan jobb. az a sötét szín az elég csúnya volt. ilyen kékes lilás volt.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
levproff
Director del Fútbol

2010.06.15. 11:31:11

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
messideco
Presidente del Barça

2010.06.15. 11:19:43

Nem előnyös Fabregason kipróbálni :P . Amúgy nekem valahogy nem tetszik ez a sárga mez.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2010.06.15. 11:14:39

2010-2011 idegenbeli mez:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.07. 10:50:50

gergo9 írta:
daffy írta:persze,jogos. de nem ismerek más edzőt,aki ilyen pénzügyi dolgok mellett,hasonlóan jó eredményt produkál. főleg szép játékkal.
Arsenal tulajai rendre azt nyilatkozzák hogy jóval bővebb a pénzügyi keret annál mint amit Wenger elkölt , szval mostanában ez már nem igazán állja meg a helyét
Igazából ezt csak most télen nyilatkozták a tulajok, hogy rendelkezésre áll X összeg, amit el lehet költeni. Wenger erre mondta, hogy költene ő, csak nincs kire. Nyilván most nyárra is lesz ez a lehetőség, hogy nagyobb pénzért igazoljon - bár Wenger sosem volt az a pénzszóró típus.

Ha elmegy Cesc, akkor az adna még lehetőséget új igazolásokra. De ha nem, akkor is szükség lesz legalább 2 nagyon jó játékosra (vagy még inkább: klasszisra).
PCsabi
aka Game90

2010.06.07. 07:24:35

FtcSikiHun írta:-------------------Almunia----------------
-Sagna-----Gallas--Vemaelen----Gibbs
------------------Fabregas---------------
----------Joe Cole---------Nasri------
-----------------Arshavin------------------
-----------Walcott----van Persie-------
:)

1. Gallas nem valószinű, hogy jövőre is Arsenal játékos lesz.
2. Clichy csere, Gibbs kezdő?
3. Fabregas utoljára kb. 3 éve játszott DM-et. Song kell a csapatba.
4. Walcott először tanuljon meg labdát kezelni ill. beadni, utána lehet kezdő.

Nálam ez lenne a kezdő, HA J. Cole érkezne: új kapus - Sagna, új CB, Vermaelen, Clichy - Nasri/Diaby, Song, Fabregas - J. Cole, RvP, Arshavin.

J. Cole-nak örülnék, mert jó játékos... de ő is sokat sérült mostanában. Chelseaből azért akar eligazolni, mert több játéklehetőséget és pénzt akar (ezzel is jókor áll elő, amikor a fél szezont kihagyta...), 120k-s fizetést akar hetente. Arsenalban ezzel a legjobban fizetett játékos lenne, kétlem, hogy Wenger ennyit adna neki, max. 80-at.

RvP interjúból néhány részlet:
Arséne Wenger azt mondta a szezon végén, ha nem lettem volna sérült, az emberek úgy beszélnének rólam, mint Lionel Messiről teszik. Értem, mit akart ezzel mondani a menedzser. De szerintem nem vagyunk ugyanabban az osztályban, amíg nem tudok sérülésmentes maradni hosszú ideig. A következő szezont végig akarom játszani, 30 gólt akarok szerezni és 20 gólpasszt adni. Csak ez esetben fordulnék oda az edzőhöz, és mondanám neki, hogy: Igen főnök, igaza van.

Mindig azt mondtam, hogy annyi trófeát akarok nyerni a karrierem során, amennyit csak lehet, de nem bármi áron. Amit mondani akarok, az az, hogy a lelkemet is kidolgozom, hogy a maximumot kihozzam a pályafutásomból, de nem fogok olyan klubhoz menni, amelyik nem az én stílusomban játszik.

A Real fantasztikus csapat, de az edzők és játékosok gyors és állandó cserélődése ijesztő. Fájhat a nyakuk, hogy azt nézik, ki érkezik az egyik ajtón, és ki megy ki a másikon. Megvan a filozófiájuk: Nem nyertél semmit az idén. Ott az ajtó, itt van pár millió, amivel kivásárolunk a szerződésedből. Készek vagyunk a következő üzletre. Nekem inkább az Arsenal vagy a Barcelona filozófiája fekszik.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.06. 17:16:37

daffy írta:persze,jogos. de nem ismerek más edzőt,aki ilyen pénzügyi dolgok mellett,hasonlóan jó eredményt produkál. főleg szép játékkal.
Arsenal tulajai rendre azt nyilatkozzák hogy jóval bővebb a pénzügyi keret annál mint amit Wenger elkölt , szval mostanában ez már nem igazán állja meg a helyét
daffy
Madridista

2010.06.06. 17:01:54

lluisllach89 írta:
daffy írta:wenger nagyon ért a jó üzletekhez. elképesztő a pali.
Igen, rájött hogy az ingyen igazolható akinek lejárt a szerződése :P
Amúgy adom amit mondassz, csak az eredmények nem igazolják mostanában..
persze,jogos. de nem ismerek más edzőt,aki ilyen pénzügyi dolgok mellett,hasonlóan jó eredményt produkál. főleg szép játékkal.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.06.06. 16:40:24

FtcSikiHun írta:
matador írta:Betetted Cescet védekező középpályásnak? :lol: :lol: :lol:
Hányszor nézel Arsenal meccseket? :)
Cesc szokott vkp-ban játszani.
Nem sokszor, de simán megtudná oldani a feladatot. :wink:
Vicces. Meg tudja oldani, tehát ott a helye? Szerintem ha Cesc hazajön, sokkal kevesebb kompromisszummal is helyet lehetne szorítani Joe Cole-nak. :lol: ;)
Kép
House
Entrenador del Barça

2010.06.06. 14:32:52

FtcSikiHun írta:...
Öreg, bármint mond a wikipédia, Rosicky 2,5-3 éves sérülésen lett túl ebben az idényben..
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.06. 14:22:24

FtcSikiHun írta:
Azért az nem túl sokszor lehetett, mert én egyre sem emlékszem :) De elhiszem, hogy játszhatott ott valamikor - ugyanakkor szerintem felesleges elpazarolni az ő tehetségét és irányítói képességeit egy romboló posztra.

A középpályás kérdésről meg annyit, hogy szerintem Rosicky-t el fogja adni Wenger, mert az nem működik, hogy fél szezonban nem vethető be, és ha mégis, akkor kevésbé játszik jól (ami persze érthető a kihagyások miatt). Joe Cole helye tehát megvan az Arsenalnál, a rotációban mindenképp - max a fizetésének egy részéről le kell mondani. Amúgy megint nagy üzletet kötne a jó öreg Wenger: Chamakh után még egy komoly játékost szerezne ingyen.

Egyébként az Arsenalnak még egy klasszis kapusra, plusz egy nagyon jó középső védőre lenne szüksége (Gallas-szal már szerintem nem kell számolni), és akkor készen is állna a csapat, amely a bajnoki címért újra harcba szállhat. Ugyanakkor ehhez az is kellene, hogy Fabregast megtartsák...
rivaldo90
Barça B

2010.06.06. 14:18:46

A NEMZETI SPORT szerint: Ha megegyezik egymással a Liverpool és a Manchester City a 70 millió angol fontos vételárról, úgy Fernando Torres heti (!) 241.655 eurójával – mintegy hétmillió forint – a világ legjobban fizetett játékosa lehet.

Nem tudom, hogy számoltak, de nálam az hetente inkább 70 millió forint :shock:
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.06. 14:15:24

Hányszor nézel Arsenal meccseket? Smile
Nem sokszor, de simán megtudná oldani a feladatot. Wink
ne folytassuk már ezt a hülyeséget, mert egy valaki elkezdte.

Juhász Roland pedig csatárként kezdte, mehetne ő is fel csatárnak, most úgy sincs más jó, ugye? remélem érted.
messideco
Presidente del Barça

2010.06.06. 14:15:06

Azért a Rosickys résznél kicsit meghökkentem, FtcSkiHun. 2006-ban összeszedett egy súlyos sérülést, ebben a szezonban tudott újra játszani. Neki a visszatérés nem ment olyan zökkenőmentesen, mint Miliotnak, de meccsről meccsre jobb lett.
Ha nem lett volna ilyen peches karrierje, sokkal, de sokkal nagyobb játékossá tudott volna válni. :wink:

Cesc és a vk-helyzet. Hát szerintem Song, Denilson és Diaby is jobban tud játszani vk-t, mint Fabregas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.06.06. 14:16:21-kor.
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.06.06. 14:06:05

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
matador
Jugador d'estrella

2010.06.06. 14:02:24

Betetted Cescet védekező középpályásnak? :lol: :lol: :lol:

Jah, persze. Így tényleg lehet. Még Chamakhot rakd be kapusnak, akkor tökéletes lesz :lol: =D>
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.06.06. 14:00:24

matador írta:
Ez nagyon foglalkoztat. Mindig csak hogy nagy név... hülyeség. Támadó középpályás vagy szélső. Ha valamiből, ilyenből van bőven az Ágyúsoknál. Nasri, Arshavin, Walcott, Rosicky. Ezek két posztra. Most meg jönne Cole is???
Nasri 22 éves, Walcott 21. Bőven van még idejük. Walcott amúgy is szokott csatár poszton játszani. Ott meg simán befér, mert szerintem Eduardot, Bendtnert meg Velát simán veri, van Persievel meg ellenne. Rosicky 2006 óta 45 meccset játszott az Arsenalban, a wikipédia szerint. Nem egy meghatározó ember.
De ha nem nézzük a kort, szerintem akkor is simán ver Joe Cole, egy Nasrit, meg egy Walcottot, főleg, hogy Theo 3 éve nem is fejlődik.
Szélsőnek egyébként is csak ők ketten vannak, Nasri meg Walcott, mert ha Rosicky játszik, akkor ő középen Arshavinnal vagy Cesc-el van (Bár Arshavin sokszor játszik előrébb).

-------------------Almunia----------------

-Sagna-----Gallas--Vemaelen----Gibbs

------------------Fabregas---------------

----------Joe Cole---------Nasri------

-----------------Arshavin------------------

-----------Walcott----van Persie-------

Hát, hogy a viharba ne férne oda Cole? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.06.06. 14:03:24-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
kilibarca
Capitá del Barça

2010.06.06. 13:55:21

matador írta:Ez nagyon foglalkoztat. Mindig csak hogy nagy név... hülyeség. Támadó középpályás vagy szélső. Ha valamiből, ilyenből van bőven az Ágyúsoknál. Nasri, Arshavin, Walcott, Rosicky. Ezek két posztra. Most meg jönne Cole is???

Teljesen feleslegesnek tartom, abszolút indokolatlan húzásnak.
Ne viccelj ebből 4 játékosból 3 majdnem "mindig" sérült. Egy jó formába lévő Joe Colenak az Arsenal kezdőjébe van a helye.
matador
Jugador d'estrella

2010.06.06. 13:50:41

levproff írta:Egyre többet cikkeznek a külföldi újságok erről a; Joe Cole :arrow: Arsenal dologról.
A dolog pikantériája az, hogy egy újabb ingyen igazolás lenne az Arsenalnak.
Szóval, ha így lenne, akkor az Arsenal 2 nem kis játékost igazolna ingyen.
Szerintem jó üzlet lenne.Szívesen elnézném Londoban. :)
Aha. És hova a rákba fog beférni?

Ez nagyon foglalkoztat. Mindig csak hogy nagy név... hülyeség. Támadó középpályás vagy szélső. Ha valamiből, ilyenből van bőven az Ágyúsoknál. Nasri, Arshavin, Walcott, Rosicky. Ezek két posztra. Most meg jönne Cole is???

Teljesen feleslegesnek tartom, abszolút indokolatlan húzásnak.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.06. 13:49:06

daffy írta:
levproff írta:Egyre többet cikkeznek a külföldi újságok erről a; Joe Cole :arrow: Arsenal dologról.
wenger nagyon ért a jó üzletekhez. elképesztő a pali.
Igen, rájött hogy az ingyen igazolható akinek lejárt a szerződése :P
Amúgy adom amit mondassz, csak az eredmények nem igazolják mostanában..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.06. 13:45:01

Ameddig csak fiatalokkal próbálkozik Wenger,és nem lesz 1-2 olyan húzó-stabil ember mint 04-06ig volt akkor csak álmodozhatnak a Bajnoki Címről.
(Henry,Pires,Vieira,Campbell,Gilberto Silva,Bergkamp)
Hol vannak most ilyen játékosok??

Ha lenne 5-6ilyen játékos a kezdőbe, melléjük elférne az a másik 4-5 fiatal,de nem ez a helyzet jelenleg.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.06. 13:14:18

1.-2. hely nem hinném, hogy meglenne nekik. Ott úgyis a Manchester és a Chelsea végez.
Pool biztos nem fogja megelőzni az Ágyúsokat, viszont odaérhet például a City vagy a Spurs. Ez az ÉN véleményem. :wink: :)
messideco
Presidente del Barça

2010.06.06. 13:06:17

Joe Cole mellet Gourcuff is képben van. Szerintem az előbbi szinte biztos, Gourcuffnak pedig 22 millió a kivásárlási ára.

Szerintetek hányadik lesz jövőre az Arsenal? Én ismét a 3-4. helyre várom őket.
Kép
daffy
Madridista

2010.06.06. 13:01:48

wenger nagyon ért a jó üzletekhez. elképesztő a pali.
Lezárt