Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha jól emlékszek, akkor a tavaly előtti mez is sárga volt, csak abban voltak kék csíkok. az még csúnyáb volt. nekem ez most tetszik. a tavalyinál meg biztosan jobb. az a sötét szín az elég csúnya volt. ilyen kékes lilás volt.messideco írta:Nem előnyös Fabregason kipróbálni. Amúgy nekem valahogy nem tetszik ez a sárga mez.
Igazából ezt csak most télen nyilatkozták a tulajok, hogy rendelkezésre áll X összeg, amit el lehet költeni. Wenger erre mondta, hogy költene ő, csak nincs kire. Nyilván most nyárra is lesz ez a lehetőség, hogy nagyobb pénzért igazoljon - bár Wenger sosem volt az a pénzszóró típus.gergo9 írta:Arsenal tulajai rendre azt nyilatkozzák hogy jóval bővebb a pénzügyi keret annál mint amit Wenger elkölt , szval mostanában ez már nem igazán állja meg a helyétdaffy írta:persze,jogos. de nem ismerek más edzőt,aki ilyen pénzügyi dolgok mellett,hasonlóan jó eredményt produkál. főleg szép játékkal.
FtcSikiHun írta:-------------------Almunia----------------
-Sagna-----Gallas--Vemaelen----Gibbs
------------------Fabregas---------------
----------Joe Cole---------Nasri------
-----------------Arshavin------------------
-----------Walcott----van Persie-------
Arsenal tulajai rendre azt nyilatkozzák hogy jóval bővebb a pénzügyi keret annál mint amit Wenger elkölt , szval mostanában ez már nem igazán állja meg a helyétdaffy írta:persze,jogos. de nem ismerek más edzőt,aki ilyen pénzügyi dolgok mellett,hasonlóan jó eredményt produkál. főleg szép játékkal.
persze,jogos. de nem ismerek más edzőt,aki ilyen pénzügyi dolgok mellett,hasonlóan jó eredményt produkál. főleg szép játékkal.lluisllach89 írta:Igen, rájött hogy az ingyen igazolható akinek lejárt a szerződésedaffy írta:wenger nagyon ért a jó üzletekhez. elképesztő a pali.![]()
Amúgy adom amit mondassz, csak az eredmények nem igazolják mostanában..
Vicces. Meg tudja oldani, tehát ott a helye? Szerintem ha Cesc hazajön, sokkal kevesebb kompromisszummal is helyet lehetne szorítani Joe Cole-nak.FtcSikiHun írta:Hányszor nézel Arsenal meccseket?matador írta:Betetted Cescet védekező középpályásnak?![]()
![]()
![]()
![]()
Cesc szokott vkp-ban játszani.
Nem sokszor, de simán megtudná oldani a feladatot.
Azért az nem túl sokszor lehetett, mert én egyre sem emlékszemFtcSikiHun írta:Hányszor nézel Arsenal meccseket?matador írta:Betetted Cescet védekező középpályásnak?![]()
![]()
![]()
![]()
Nem sokszor, de simán megtudná oldani a feladatot.
ne folytassuk már ezt a hülyeséget, mert egy valaki elkezdte.Hányszor nézel Arsenal meccseket? Smile
Nem sokszor, de simán megtudná oldani a feladatot. Wink
Hányszor nézel Arsenal meccseket?matador írta:Betetted Cescet védekező középpályásnak?![]()
![]()
![]()
Nasri 22 éves, Walcott 21. Bőven van még idejük. Walcott amúgy is szokott csatár poszton játszani. Ott meg simán befér, mert szerintem Eduardot, Bendtnert meg Velát simán veri, van Persievel meg ellenne. Rosicky 2006 óta 45 meccset játszott az Arsenalban, a wikipédia szerint. Nem egy meghatározó ember.matador írta:
Ez nagyon foglalkoztat. Mindig csak hogy nagy név... hülyeség. Támadó középpályás vagy szélső. Ha valamiből, ilyenből van bőven az Ágyúsoknál. Nasri, Arshavin, Walcott, Rosicky. Ezek két posztra. Most meg jönne Cole is???
Ne viccelj ebből 4 játékosból 3 majdnem "mindig" sérült. Egy jó formába lévő Joe Colenak az Arsenal kezdőjébe van a helye.matador írta:Ez nagyon foglalkoztat. Mindig csak hogy nagy név... hülyeség. Támadó középpályás vagy szélső. Ha valamiből, ilyenből van bőven az Ágyúsoknál. Nasri, Arshavin, Walcott, Rosicky. Ezek két posztra. Most meg jönne Cole is???
Teljesen feleslegesnek tartom, abszolút indokolatlan húzásnak.
Aha. És hova a rákba fog beférni?levproff írta:Egyre többet cikkeznek a külföldi újságok erről a; Joe ColeArsenal dologról.
A dolog pikantériája az, hogy egy újabb ingyen igazolás lenne az Arsenalnak.
Szóval, ha így lenne, akkor az Arsenal 2 nem kis játékost igazolna ingyen.
Szerintem jó üzlet lenne.Szívesen elnézném Londoban.
Igen, rájött hogy az ingyen igazolható akinek lejárt a szerződésedaffy írta:wenger nagyon ért a jó üzletekhez. elképesztő a pali.levproff írta:Egyre többet cikkeznek a külföldi újságok erről a; Joe ColeArsenal dologról.
wenger nagyon ért a jó üzletekhez. elképesztő a pali.levproff írta:Egyre többet cikkeznek a külföldi újságok erről a; Joe ColeArsenal dologról.