Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
Alcantara testverparra van igeny ugy tunik. Ha van idod, meg kedved csinalhatnal meg 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát ez marhajó lett, viszem is!Varatrix írta:
Pálesz itt elsősorban rád gondoltam.

Többi is szép munka, grat!

Ezen meg a háttérben levő kép igen laza..Varatrix írta:

- Varatrix
- Director del Fútbol

Pálesz itt elsősorban rád gondoltam.

Ezek viszont szabadon.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát ez baromi jó lett!Varatrix írta:![]()

A Rakitices is szép munka, remélem látunk még pár hasonlót..

- Varatrix
- Director del Fútbol
a feltöltés után a direct (közvetlen) linket másold be a fórumra, és elvileg jónak kéne lennie.MQuC írta:Az mitől van, hogy bárhogy is méretezem az aláírás képet, ilyen kicsi marad feltöltés után?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Varatrix
- Director del Fútbol
igen igen.Erxy írta:ezt is lehet vinni? ha igen akkor megtenném
ezt is lehet vinni? ha igen akkor megtenném 

- Varatrix
- Director del Fútbol

na még egy mára...
- danianevem
- Entrenador del Barça
KöszönömVaratrix írta:azért van hajrá.danianevem írta:Váo, nagyon jó lettLestoppolhatom?

Van egy olyan egy érzésem, hogy pár évig még maradni fog, engem már a mentalitásával és munkabírásával megvett kilóra. Na meg ha majd jönnek hozzá a gólok, gólpasszok...
- Varatrix
- Director del Fútbol
azért van hajrá.danianevem írta:Váo, nagyon jó lettVaratrix írta:...Lestoppolhatom?

- danianevem
- Entrenador del Barça
Váo, nagyon jó lettVaratrix írta:...

- Varatrix
- Director del Fútbol

a jó bajnoki rajt tiszteletére. szabad a pálya ha valakinek tetszik.
Klassz, jól sikerült!nagyiibarca írta:Saját készítésű Suarez wall!
http://oi61.tinypic.com/2cnt54l.jpg" target="_blank

Más:
Aki ilyen képeket csinál az milyen progit használ? Nagyon érdekelne!

A válaszokat előre is köszönöm!

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Saját készítésű Suarez wall!
Valamikor majd átalakítom, de az következő pár napban nem nagyon érek rá.

KösziMQuC írta:Köszönöm, hogy dolgozol vele.Már íy is tetszetős az én avatatlan szememnek.

Köszi szépen a biztatást, megpróbálok majd egyre jobb lenni a dologban.Varatrix írta:...

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én így ehhez a kezdéshez annyit fűznék hozzá, hogy: Neymárnál egy olyan képet használj amint látszik a keze. ( Ha segíteni akarsz magadon akkor googlenagyiibarca írta:Szia! Csináltam egyet, de mivel nagyon kezdő vagyok még a képszerkesztésben nem biztos, hogy megfelel.

A másik hogy valamilyen módon a szépia, fekete fehér, és színes rétegeket összemoshatnád. Attől ütősebb lenne. Kezdésből ha eljátszol egy sima blur toollal, az jó szerintem.
Amúgy meg google tutoriálok alapján egy-kettőre pofás dolgokat összedobhatsz.
HAJRÁ HAJRÁ!
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Szia! Csináltam egyet, de mivel nagyon kezdő vagyok még a képszerkesztésben nem biztos, hogy megfelel.MQuC írta:Nekem van egy olyan elképzelésem és kérésem, ami lehet felpörgeti a topicot.Szeretnék egy új aláírást, amin Kubala, Puyol és Neymar van, valahogy úgy megoldva a színátmenetet, hogy látszódjon a korszakok közti különbség. (fekete-fehér vagy szépia, átlag és futurisztikus) Van esetleg valaki, aki ezt kivitelezné nékem?

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nekem van egy olyan elképzelésem és kérésem, ami lehet felpörgeti a topicot.
Szeretnék egy új aláírást, amin Kubala, Puyol és Neymar van, valahogy úgy megoldva a színátmenetet, hogy látszódjon a korszakok közti különbség. (fekete-fehér vagy szépia, átlag és futurisztikus) Van esetleg valaki, aki ezt kivitelezné nékem?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Initom írta:Aktív készítők! Lenne aki kreálna nekem egy aláírásképet amin Puyol,Xavi és Iniesta van?
Régen annyi de annyi kérés voltAz egyik legaktívabb topic volt
Leült kicsit a 'hangulat'.

Csa kiragadtam egyet, mert volt kedvem, de tényleg elég inaktívan toljuk.

- Kash
- Entrenador del Barça
Helló!
Rég írtam ide, azóta fan-ja lettem 1-2 újdonságnak, ezért kérésekkel fordulnék photoshoppereink felé
Ezek a képek nincsenek efektezve, így is elég ütősek, de szeretném ha még ütősebbek lennének...Általában, ha egy művészre rábíztam a dolgot (Úgy értem, hogy nem mondtam el neki, hogy mit kezdjen vele) hihetetlenül jól megcsinálta, ezért ismét azt mondom, hogy a saját fantáziájukra bízom a dolgot, a lényeg, hogy ütős (Essen le az álam ha meglátom
) legyen.
http://megahdwall.com/wp-content/upload ... 608048.jpg" target="_blank
http://2.bp.blogspot.com/-qLuD7l7u6UY/U ... erhood.jpg" target="_blank
Remélem lehet velük kezdeni valamit.
Rég írtam ide, azóta fan-ja lettem 1-2 újdonságnak, ezért kérésekkel fordulnék photoshoppereink felé

Ezek a képek nincsenek efektezve, így is elég ütősek, de szeretném ha még ütősebbek lennének...Általában, ha egy művészre rábíztam a dolgot (Úgy értem, hogy nem mondtam el neki, hogy mit kezdjen vele) hihetetlenül jól megcsinálta, ezért ismét azt mondom, hogy a saját fantáziájukra bízom a dolgot, a lényeg, hogy ütős (Essen le az álam ha meglátom

http://megahdwall.com/wp-content/upload ... 608048.jpg" target="_blank
http://2.bp.blogspot.com/-qLuD7l7u6UY/U ... erhood.jpg" target="_blank
Remélem lehet velük kezdeni valamit.

Aktív készítők! Lenne aki kreálna nekem egy aláírásképet amin Puyol,Xavi és Iniesta van? 
Régen annyi de annyi kérés volt
Az egyik legaktívabb topic volt
Leült kicsit a 'hangulat'.

Régen annyi de annyi kérés volt

Abi & Tito
nagyiibarca írta:Csináltam egy képet az eddig új arcokról
http://oi58.tinypic.com/1zbb43s.jpg" target="_blank

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella