2015.04.17. 21:05:24
Utóbbi időben még kevesebbet játszik, szerintem érthető, hogy menni akar. Első hármasból meg mindenki nyűglődik, meg nyafog hogy nem akarok lejönni stb, így patthelyzet van. Én nagyon sajnálnám, mert speciel én szeretem őt. Meg se szólal csinálja alázatosan a dolgát. Tőle nem lát olyat az ember, hogy hisztizik a padon, benne lenne bármilyen újságban, mutogatna. Sőt emlékszem pl tavalyról egy videóban, mikor ültek a buszon a játékosok és Pedro volt talán a legidegesebb, hogy nem jött össze a csapatnak pedig nem is játszott. Na az ilyen szívű emberekre mondom azt mindig, hogy bárhol szükség van rájuk egy csapatban.
Nem olyan tehetséges mint a társai, és? Rengeteg melót beletett azért, hogy idáig jusson, s a pályán is ezt mutatja, hogy megy mint a gép. Én imádom az ilyen típusú embereket, munkával jutott érte ezt el és ezt többre tartom bármilyen tehetségnél. Érthető, hogy nem jut neki hely, jól megy az első hármasnak, viszont ő meg nem akar a padon megrohadni. Akármennyire is írjuk tűri a padot, mert még egyszer sem fakadt ki, de legbelül biztos hogy fáj a szíve, hogy nem lehet a pályán. Internek örülnék, mert Olaszországban ők a kedvenc csapatom, s a válogatottnál is számítanak Pedrora, de ahhoz többet kell játszania. A legjobb tényleg az lenne neki, hogy eligazolhasson csak hát a bökkenő, hogy mi meg nem tudjuk igazán pótolni....Akármennyire írjuk, hogy Sandro-Munir stb, nem lehet még rájuk bízni ilyen feladatokat szerintem. Még ha csak csereszerepről is van szó, de ott van Munir, hogy megtört a nyomás alatt, visszakerült a közegébe rögtön feljavult. Sandro nekem tökösebbnek tűnik, de még őt se érzem készen a feladatra. Deulofeut meg még inkább nem tudom hova rakni, számomra a játéka és a hozzáállása is nagyon idegen. Szóval sajnos úgy érzem a két "közellenség" (Pedro-Alves) ügye nagyon komoly problémákat fog ám felvetni a jövőben. Ne így legyen, meg lehet mondani fél évet ki kell bírni, de veb írta múltkor jól, hogy papíron azt mondjuk áááá Pedrot könnyű pótolni, aztán ott vagyunk öt nevet nem tudunk összeszedni.....Le van ő becsülve, nem is látványos játékos, de attól még rohadt fontos kis láncszem volt régen is és biztos vagyok benne az öltözőben, a tréningeken most is.