Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Nazario
Jugador del Barça

2010.08.26. 16:41:51

lluisllach89 írta: Ezt a kettő idézetet miért hoztad össze?

Azt én értem hogy az edződet tisztázod.
De az hogy egy ez 1 lap kitalációja cáfolná azt hogy ő nem egy irányítható ember?

Vagy azt bizonyítja hogy ő az?

Kíváncsi vagyok rá.
Komolyan.
Nem egy irányítható ember. De annak, hogy a szájába adnak valamit, amit nem mondott és az irányíthatóságnak semmi köze egymáshoz. Ennyi a lényeg nagyjából. Mivel te arra reagáltál, hogy ezt a szájába adták, így szerintem van értelme.
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.26. 16:32:50

Most akkor az a hír hogy Mourinho mégsem szólt be valakinek? Mondjuk ez tényleg újdonságnak számít.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.26. 16:02:24

ferninho írta: ne viccelj már, ő akkor is színészkedett.... [-X
ezt honnan tudom?
hát ebből a topikból.... :lol:
Ez ütött... :lol:
ferninho
Madridista

2010.08.26. 15:51:11

socio66 írta:ha láttátok pl. az összeborulását Materazzival az utolsó Interes napjaikor,szerintem ti is megértettétek hogy nem olyan ő,amilyennek mutatja magát a médiában.
ne viccelj már, ő akkor is színészkedett.... [-X
ezt honnan tudom?
hát ebből a topikból.... :lol:
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.26. 15:35:50

Nazario írta:
lluisllach89 írta:Ő biztos az az irányítható tag akinek a szájába adnak mondatokat.
:arrow:
José Mourinho hivatalosan tagadta, hogy az elmúlt órákban a Mirror által tőle idézett mondatok (elsősorban Capello ügyében) elhangoztak, és perrel fenyegeti az angol lapot.
Ezt a kettő idézetet miért hoztad össze?

Azt én értem hogy az edződet tisztázod.
De az hogy egy ez 1 lap kitalációja cáfolná azt hogy ő nem egy irányítható ember?

Vagy azt bizonyítja hogy ő az?

Kíváncsi vagyok rá.
Komolyan.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Nazario
Jugador del Barça

2010.08.26. 15:29:19

lluisllach89 írta:Ő biztos az az irányítható tag akinek a szájába adnak mondatokat.
:arrow:
José Mourinho hivatalosan tagadta, hogy az elmúlt órákban a Mirror által tőle idézett mondatok (elsősorban Capello ügyében) elhangoztak, és perrel fenyegeti az angol lapot.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.26. 15:11:31

socio66 írta:ez a szupermarketes duma kamu lehet,ahogy a Capello-ról mondottak is,egyszerűen a szájába adtak baromságokat.
meg amúgy sincs értelme a dolognak,ha valakitől nevetségesen hangzik ez a vásárlós duma,akkor az a Madrid.
de amúgy fel kell készülni a beszólogatásokra,már előre látom ahogy a sok 'egyszerű ember' ugrik minden mondatára,nemsokára ő lesz number one ellenség,pedig amit csinál sokkal inkább intelligens,mint bunkó.
az eredmények és a volt játékosai véleménye sokat elmondanak. ha láttátok pl. az összeborulását Materazzival az utolsó Interes napjaikor,szerintem ti is megértettétek hogy nem olyan ő,amilyennek mutatja magát a médiában. meg amúgy az interjúi is érdekesek,madridistán van pár ahogy daffy is írta.
szóval na,bevallom én bírom a fazont,ahogy Ronaldo-t is,persze sokszor fogom átkozni őket a kövi években. :)
Ő biztos az az irányítható tag akinek a szájába adnak mondatokat.

Intelligens... Művelt ember, remek edző. Ez így van. De nem egy fair ember. Egy színész, ami nagyban hozzájárul ahhoz az imidzshez ami miatt annyian Istenítik. Mert különleges, mert kitűnik. Ezt értékeli a mai kor, ha csendben csinálná a dolgát senki nem figyelne rá, pedig ha szerénynek meg tudna maradni, ahogyan képesek rá többen, na az lenne a figyelemre méltó.

Az meg hogy adott normális interjúkat az elején..
Attól kéne elájulni?

A volt játékosai véleménye a mérvadó számodra. Nyílván kialakított egy profi kapcsolatot velük, minden oké volt mert egy intelligens ember.

De szerintem a legfontosabb az ellenfelek pozitív véleménye. És azt sose fogja elérni mert ahhoz nem így kéne "kitűnni", hanem tisztelettel tenni a dolgát, csak egyszerűbb és gyorsabb előbbivel elérni a "nagyságot".
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
looka
Capitá del Barça

2010.08.26. 15:07:59

Nem hiszem, hogy ilyen buta lenne Mourinho, hogy egy ilyen szöveget lenyomat egy újságnak... Ezzel maximum magából csinálna hülyét, de ki tudja, az is lehet, hogy már szezon előtt elkezdte a hadjáratát. :D

Ez pedig egy nagyon jó példa arra, hogy miért nem szabad mostmár a nyilatkozatokat sem 100%osan komolyan venni. Vicc ami a médiában folyik! :roll:
socio66

2010.08.26. 14:56:31

ez a szupermarketes duma kamu lehet,ahogy a Capello-ról mondottak is,egyszerűen a szájába adtak baromságokat.
meg amúgy sincs értelme a dolognak,ha valakitől nevetségesen hangzik ez a vásárlós duma,akkor az a Madrid.
de amúgy fel kell készülni a beszólogatásokra,már előre látom ahogy a sok 'egyszerű ember' ugrik minden mondatára,nemsokára ő lesz number one ellenség,pedig amit csinál sokkal inkább intelligens,mint bunkó.
az eredmények és a volt játékosai véleménye sokat elmondanak. ha láttátok pl. az összeborulását Materazzival az utolsó Interes napjaikor,szerintem ti is megértettétek hogy nem olyan ő,amilyennek mutatja magát a médiában. meg amúgy az interjúi is érdekesek,madridistán van pár ahogy daffy is írta.
szóval na,bevallom én bírom a fazont,ahogy Ronaldo-t is,persze sokszor fogom átkozni őket a kövi években. :)
Balinho
Entrenador del Barça

2010.08.26. 14:34:02

Mourinho írta:A klub szabad kezet adott a szükséges játékosok leigazolásához. Viszont realistának kell lennem, az árakat is mérlegelnem kell. Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni.
Nem tudom hogy mennyire van ez így kiragadva a szövegkörnyezetből, de valamelyik Madrid-szimpatizáns elmagyarázná nekem hogy ezzel mit is akart mondani José?

Csak mert eddig érkezett hozzátok idén Özil, Khedira, Leon, Carvalho, Di Maria és Canales, de lehet hogy még akartok egy Maicont és/vagy Drogba stílusú középcsatárt, miközben így is keretlétszám fölött vagytok. Ezzel szemben mi 2 darab játékost igazoltunk.

Ha az állítás arra vonatkozik, hogy fűvel-fával össze vagyunk boronálva és kábé mindenki után futunk az megint fura mert 1. pont Mou ismerhetné hogy amit a sajtó megír annak mi százaléka igaz 2. komolyan rárepülni az igazolásainkon kívül Cescre és talán most Maschra mentünk rá 3. Az összevetésben ez a ti oldalatokon megint veretesebb névsort takarna...

Esetleg a szupermarket kifejezés a Barca-igazolások minőségét firtatná? Ez mondjuk igazán röhejes lenne Adriano és Villa tükrében. (erre a nem úgy vásárolunk, mint a Barca mert mi kiváló szép jövő előtt álló játékosokat veszünk-rész utalhat talán).

Mindenesetre engem tényleg érdekem mit akart ezzel Mourinho mondani, mert ha csak simán cukkolni akarta a Barcát akkor az méltatlanul gyenge színvonalra sikeredett , mert semmi alapja nincs és ezzel csak beböfögött egy "nagy poént" osztályfőnöki órán amin viszont csak azok a hasonszőrűek nevetnek akiknek mindegy mi hangzik el, de a puszta tény hogy a Barcát fikázza vele már elég a röhögcséléshez.

Mindazonáltal ennél Mourinhot jobbnak tartom így ha valaki a teljes kontextust és mondanivalót ismeri legyen szíves ossza meg velem. dánkschőn
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.26. 14:26:57

Abba belegondoltatok, hogy Costinha nem lő gólt a Manchester United ellen, akkor ő nem lenne most ekkora edző.

Igaz ez mindenkire igaz, de rá különösképpen. Szerintem a Porto-val bemákolt egy BL-t. Az utána lévő csapataiban pedig már úgy néztek rá, mint az Istenre. Megadtak neki mindent, pénzt, hírnevet, újságírókat, olyan játékosokat akiket kért. Tejhatalmú úr lett. Az után lett ekkora nagyképű. Valamiért azért mégis repült a Chelsea-ből emlékeim szerint... Avram Grant ugyanazt a munkát el tudta végezni, Guus Hiddink-ről meg nem is beszélek, mert szerintem a portugál sehol sincs hozzá képest. Internél és játszotta az Istent, de nem volt nehéz dolga. Olaszországban nem volt ellenfelük, pedig ők is bugdácsoltam a BL-be meg a bekkelős taktikával észrevehettük, hogy sokra lehet menni... A Real-nál van egy újabb szponzora, Perez. És megint istent játszhat. Ez még aztán a világ legjobb edzője... parasztvakító újságcikkek, csinált beképzelt nyilatkozatok. El ne élvezzetek már a "most a taktikai elem részeként nagyképű semmirekello leszek" dumától...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.26. 13:47:03

És ettől ő az 1-ik legjobb edző hanem a legjobb. Nagy taktikus, a pályán és még a pályán kivül is. Okosan csinálja megkell hagyni .
Visca El Barca
Kép
daffy
Madridista

2010.08.26. 13:46:51

MichaaBee írta:
daffy írta:sztem mou látszólag fszságainak az a lényege,h levegyen minden terhet,amit csak tud a játékosairól. érdemes elolvasni az interjúit. a másik oldalon most van pár hosszabb. nem rossz ember és csak a pályán viselkedik így. olyan,mint egy színész. ez csak munka
Akkor sem tetszik ez a stílus és hogy ilyen eszközökhöz folyamodik. Lehet kussolva, alázatosan dolgozva is elérni dolgokat, nem kell felhergelni a fél világot...
ez igaz,de látod,h eddig minden mellette szól. remek eredményeket ért el ezzel a stílussal. nem mondom,én is jobban csípem a SAF-féle csendes nevelést és irányítást,de ennek a puhapöcsű madridi sétálgatós csapatnak egy ilyen tüzes edző kell. ha ő sem ér el semmit,akkor senki...akkor kuka a real madrid :!: és akkor jöhet az h nem az edzők a hibásak,hanem a k..... játékosok,akik lusták
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 13:43:23

daffy írta:sztem mou látszólag fszságainak az a lényege,h levegyen minden terhet,amit csak tud a játékosairól. érdemes elolvasni az interjúit. a másik oldalon most van pár hosszabb. nem rossz ember és csak a pályán viselkedik így. olyan,mint egy színész. ez csak munka
Akkor sem tetszik ez a stílus és hogy ilyen eszközökhöz folyamodik. Lehet kussolva, alázatosan dolgozva is elérni dolgokat, nem kell felhergelni a fél világot...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
daffy
Madridista

2010.08.26. 13:37:32

bali 15 írta:
Mourinho a futball legellenszenvesebb szarkeverője. Smile
Én valahogy sosem. Jár a pofája de szerintem ez a taktika része.
Szerintem nem lehet rossz ember az aki a szurkolók közé dobja a bajnoki aranyérmét, aztán kap egy másolatot és majd azt is :lol:
sztem mou látszólag fszságainak az a lényege,h levegyen minden terhet,amit csak tud a játékosairól. érdemes elolvasni az interjúit. a másik oldalon most van pár hosszabb. nem rossz ember és csak a pályán viselkedik így. olyan,mint egy színész. ez csak munka
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.26. 12:32:25

Mourinho a futball legellenszenvesebb szarkeverője. Smile
Én valahogy sosem. Jár a pofája de szerintem ez a taktika része.
Szerintem nem lehet rossz ember az aki a szurkolók közé dobja a bajnoki aranyérmét, aztán kap egy másolatot és majd azt is :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 11:50:21

daffy írta:gyerekek...vicc,amit pep művel. mi a fszom az,h nem beszél a játékosával,mert nem tetszik a stílusa? minek kellett megvenni?
-a világ egyik legjobbja?
-az
-pep az?
-nem,mert ilyet nem lehet csinálni sorozatosan,meg hazudozni,meg a tököm tudja még mit.
-ki távozik? ibra?
-naná

lehet mondani mourinhora h undorító a stílusa,de legalább nem aljas k...ög.
a klubotok lehet h úri,csak a vezetői nem azok. :wink: és ezt most nem mint realos mondom,hanem mint ember!
ibráról mindenki tudta h mekkora az arca,már kb 20éves kora óta. mégis sírt pep szája h ő kell,mert eto'o szemét. most ibra is szemét. lehet h gyerekes,de én az elnök helyében megmondanám neki,h még1 ilyen húzás- h valakit elzavar és a helyére vett embert is elüldözi- azt repül
Sajnos sokszor igazat kell Neked adnom. :? Kicsit sarkítva, de itt is nagy igazságot írtál le, de azt tartom, hogy Mourinho a futball legellenszenvesebb szarkeverője. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.26. 11:41:22

Na pont erről írtam már korábban Mourinhoval kapcsolatban. Az ilyen nyilatkozatok még nagyobb ellentéteket szítanak a drukkerek között mint eddig:

Mourinho: "A klub szabad kezet adott a szükséges játékosok leigazolásához. Viszont realistának kell lennem, az árakat is mérlegelnem kell. Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni."
daffy
Madridista

2010.08.26. 11:35:10

bence-barca írta:
LM10 írta: Én az egész Ibra sztorit nem vágom. Egy biztos: Aug.31 után minden meglesz magyarázva, történjen akármi.
Vagy Ibra már holnap Milánóba költözik, Pep meg jön a "csak és kész" magyarázatával...
drága viccei vannak ennek az embernek.bejöhet,de nem tudom h megér-e ennyit :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.26. 11:33:56

LM10 írta: Én az egész Ibra sztorit nem vágom. Egy biztos: Aug.31 után minden meglesz magyarázva, történjen akármi.
Vagy Ibra már holnap Milánóba költözik, Pep meg jön a "csak és kész" magyarázatával...
daffy
Madridista

2010.08.26. 11:27:02

Ezzel egyet tudok érteni....José mindig egyenes és őszinte...nálunk meg egyre inkább a szarkavarás megy Sad
igen és nekem nem is a klubotokkal van a bajom,azzal sosem volt. azzal h szentnek állítja be magát pep,közbe meg azokat,akiket "az élete árán kéne védenie" aljasan fúrja. ez nem baráti kör,ha aki jó fej,az játszik. nem fontos h szimpatikus legyen ibra a pályán,nem kell vicceket mesélnie,csak belőni a bogyót. azt meg tudja tenni. az öltözőben 25 emberből nem tudja 1 bomlasztani a közösséget,csak akkor,ha a többi is hajlamos a "lázadásra",különben leverik.
szerk: nem a sajtóban kell kommunikálni. ki kell állni ibrával és meg kell egyezni h: fiam,te undorító vagy. egyikünknek távoznia kell.
és ha egy ilyen történik,nem biztos h a játékost küldik el.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.26. 11:24:44

Igen, akárcsak Samu esetében, várhatunk majd egy "mert én így döntöttem" jellegű magyarázatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.26. 11:23:47

daffy írta:gyerekek...vicc,amit pep művel. mi a fszom az,h nem beszél a játékosával,mert nem tetszik a stílusa? minek kellett megvenni?
-az
-pep az?
-nem,mert ilyet nem lehet csinálni sorozatosan,meg hazudozni,meg a tököm tudja még mit.
-ki távozik? ibra?
-naná

a klubotok lehet h úri,csak a vezetői nem azok. :wink: és ezt most nem mint realos mondom,hanem mint ember!
Ezzel egyet tudok érteni....José mindig egyenes és őszinte...nálunk meg egyre inkább a szarkavarás megy :(
LM10
Director del Fútbol

2010.08.26. 11:22:32

-az
-pep az?
-ki távozik? ibra?
-naná

Én az egész Ibra sztorit nem vágom. Egy biztos: Aug.31 után minden meglesz magyarázva, történjen akármi.
daffy
Madridista

2010.08.26. 11:20:02

gyerekek...vicc,amit pep művel. mi a fszom az,h nem beszél a játékosával,mert nem tetszik a stílusa? minek kellett megvenni?
-az
-pep az?
-ki távozik? ibra?
-naná

ibráról mindenki tudta h mekkora az arca,már kb 20éves kora óta. mégis sírt pep szája h ő kell,mert eto'o szemét. most ibra is szemét. lehet h gyerekes,de én az elnök helyében megmondanám neki,h még1 ilyen húzás- h valakit elzavar és a helyére vett embert is elüldözi- azt repül
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.08.26. 11:24:12-kor.
Lezárt