Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem egy irányítható ember. De annak, hogy a szájába adnak valamit, amit nem mondott és az irányíthatóságnak semmi köze egymáshoz. Ennyi a lényeg nagyjából. Mivel te arra reagáltál, hogy ezt a szájába adták, így szerintem van értelme.lluisllach89 írta: Ezt a kettő idézetet miért hoztad össze?
Azt én értem hogy az edződet tisztázod.
De az hogy egy ez 1 lap kitalációja cáfolná azt hogy ő nem egy irányítható ember?
Vagy azt bizonyítja hogy ő az?
Kíváncsi vagyok rá.
Komolyan.
Ez ütött...ferninho írta: ne viccelj már, ő akkor is színészkedett....![]()
ezt honnan tudom?
hát ebből a topikból....
ne viccelj már, ő akkor is színészkedett....socio66 írta:ha láttátok pl. az összeborulását Materazzival az utolsó Interes napjaikor,szerintem ti is megértettétek hogy nem olyan ő,amilyennek mutatja magát a médiában.
Ezt a kettő idézetet miért hoztad össze?Nazario írta:lluisllach89 írta:Ő biztos az az irányítható tag akinek a szájába adnak mondatokat.
José Mourinho hivatalosan tagadta, hogy az elmúlt órákban a Mirror által tőle idézett mondatok (elsősorban Capello ügyében) elhangoztak, és perrel fenyegeti az angol lapot.
lluisllach89 írta:Ő biztos az az irányítható tag akinek a szájába adnak mondatokat.
José Mourinho hivatalosan tagadta, hogy az elmúlt órákban a Mirror által tőle idézett mondatok (elsősorban Capello ügyében) elhangoztak, és perrel fenyegeti az angol lapot.
Ő biztos az az irányítható tag akinek a szájába adnak mondatokat.socio66 írta:ez a szupermarketes duma kamu lehet,ahogy a Capello-ról mondottak is,egyszerűen a szájába adtak baromságokat.
meg amúgy sincs értelme a dolognak,ha valakitől nevetségesen hangzik ez a vásárlós duma,akkor az a Madrid.
de amúgy fel kell készülni a beszólogatásokra,már előre látom ahogy a sok 'egyszerű ember' ugrik minden mondatára,nemsokára ő lesz number one ellenség,pedig amit csinál sokkal inkább intelligens,mint bunkó.
az eredmények és a volt játékosai véleménye sokat elmondanak. ha láttátok pl. az összeborulását Materazzival az utolsó Interes napjaikor,szerintem ti is megértettétek hogy nem olyan ő,amilyennek mutatja magát a médiában. meg amúgy az interjúi is érdekesek,madridistán van pár ahogy daffy is írta.
szóval na,bevallom én bírom a fazont,ahogy Ronaldo-t is,persze sokszor fogom átkozni őket a kövi években.
Nem tudom hogy mennyire van ez így kiragadva a szövegkörnyezetből, de valamelyik Madrid-szimpatizáns elmagyarázná nekem hogy ezzel mit is akart mondani José?Mourinho írta:A klub szabad kezet adott a szükséges játékosok leigazolásához. Viszont realistának kell lennem, az árakat is mérlegelnem kell. Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni.
ez igaz,de látod,h eddig minden mellette szól. remek eredményeket ért el ezzel a stílussal. nem mondom,én is jobban csípem a SAF-féle csendes nevelést és irányítást,de ennek a puhapöcsű madridi sétálgatós csapatnak egy ilyen tüzes edző kell. ha ő sem ér el semmit,akkor senki...akkor kuka a real madridMichaaBee írta:Akkor sem tetszik ez a stílus és hogy ilyen eszközökhöz folyamodik. Lehet kussolva, alázatosan dolgozva is elérni dolgokat, nem kell felhergelni a fél világot...daffy írta:sztem mou látszólag fszságainak az a lényege,h levegyen minden terhet,amit csak tud a játékosairól. érdemes elolvasni az interjúit. a másik oldalon most van pár hosszabb. nem rossz ember és csak a pályán viselkedik így. olyan,mint egy színész. ez csak munka
Akkor sem tetszik ez a stílus és hogy ilyen eszközökhöz folyamodik. Lehet kussolva, alázatosan dolgozva is elérni dolgokat, nem kell felhergelni a fél világot...daffy írta:sztem mou látszólag fszságainak az a lényege,h levegyen minden terhet,amit csak tud a játékosairól. érdemes elolvasni az interjúit. a másik oldalon most van pár hosszabb. nem rossz ember és csak a pályán viselkedik így. olyan,mint egy színész. ez csak munka
sztem mou látszólag fszságainak az a lényege,h levegyen minden terhet,amit csak tud a játékosairól. érdemes elolvasni az interjúit. a másik oldalon most van pár hosszabb. nem rossz ember és csak a pályán viselkedik így. olyan,mint egy színész. ez csak munkabali 15 írta:Én valahogy sosem. Jár a pofája de szerintem ez a taktika része.Mourinho a futball legellenszenvesebb szarkeverője. Smile
Szerintem nem lehet rossz ember az aki a szurkolók közé dobja a bajnoki aranyérmét, aztán kap egy másolatot és majd azt is
Én valahogy sosem. Jár a pofája de szerintem ez a taktika része.Mourinho a futball legellenszenvesebb szarkeverője. Smile
Sajnos sokszor igazat kell Neked adnom.daffy írta:gyerekek...vicc,amit pep művel. mi a fszom az,h nem beszél a játékosával,mert nem tetszik a stílusa? minek kellett megvenni?
-a világ egyik legjobbja?
-az
-pep az?
-nem,mert ilyet nem lehet csinálni sorozatosan,meg hazudozni,meg a tököm tudja még mit.
-ki távozik? ibra?
-naná
lehet mondani mourinhora h undorító a stílusa,de legalább nem aljas k...ög.
a klubotok lehet h úri,csak a vezetői nem azok.és ezt most nem mint realos mondom,hanem mint ember!
ibráról mindenki tudta h mekkora az arca,már kb 20éves kora óta. mégis sírt pep szája h ő kell,mert eto'o szemét. most ibra is szemét. lehet h gyerekes,de én az elnök helyében megmondanám neki,h még1 ilyen húzás- h valakit elzavar és a helyére vett embert is elüldözi- azt repül
drága viccei vannak ennek az embernek.bejöhet,de nem tudom h megér-e ennyitbence-barca írta:Vagy Ibra már holnap Milánóba költözik, Pep meg jön a "csak és kész" magyarázatával...LM10 írta: Én az egész Ibra sztorit nem vágom. Egy biztos: Aug.31 után minden meglesz magyarázva, történjen akármi.
Vagy Ibra már holnap Milánóba költözik, Pep meg jön a "csak és kész" magyarázatával...LM10 írta: Én az egész Ibra sztorit nem vágom. Egy biztos: Aug.31 után minden meglesz magyarázva, történjen akármi.
igen és nekem nem is a klubotokkal van a bajom,azzal sosem volt. azzal h szentnek állítja be magát pep,közbe meg azokat,akiket "az élete árán kéne védenie" aljasan fúrja. ez nem baráti kör,ha aki jó fej,az játszik. nem fontos h szimpatikus legyen ibra a pályán,nem kell vicceket mesélnie,csak belőni a bogyót. azt meg tudja tenni. az öltözőben 25 emberből nem tudja 1 bomlasztani a közösséget,csak akkor,ha a többi is hajlamos a "lázadásra",különben leverik.Ezzel egyet tudok érteni....José mindig egyenes és őszinte...nálunk meg egyre inkább a szarkavarás megy Sad
Ezzel egyet tudok érteni....José mindig egyenes és őszinte...nálunk meg egyre inkább a szarkavarás megydaffy írta:gyerekek...vicc,amit pep művel. mi a fszom az,h nem beszél a játékosával,mert nem tetszik a stílusa? minek kellett megvenni?
-az
-pep az?
-nem,mert ilyet nem lehet csinálni sorozatosan,meg hazudozni,meg a tököm tudja még mit.
-ki távozik? ibra?
-naná
a klubotok lehet h úri,csak a vezetői nem azok.és ezt most nem mint realos mondom,hanem mint ember!
Én az egész Ibra sztorit nem vágom. Egy biztos: Aug.31 után minden meglesz magyarázva, történjen akármi.daffy írta:gyerekek...vicc,amit pep művel. mi a fszom az,h nem beszél a játékosával,mert nem tetszik a stílusa? minek kellett megvenni?
-az
-pep az?
-ki távozik? ibra?
-naná