Mourinho írta:A klub szabad kezet adott a szükséges játékosok leigazolásához. Viszont realistának kell lennem, az árakat is mérlegelnem kell. Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni.
Nem tudom hogy mennyire van ez így kiragadva a szövegkörnyezetből, de valamelyik Madrid-szimpatizáns elmagyarázná nekem hogy ezzel mit is akart mondani José?
Csak mert eddig érkezett hozzátok idén Özil, Khedira, Leon, Carvalho, Di Maria és Canales, de lehet hogy még akartok egy Maicont és/vagy Drogba stílusú középcsatárt, miközben így is keretlétszám fölött vagytok. Ezzel szemben mi 2 darab játékost igazoltunk.
Ha az állítás arra vonatkozik, hogy fűvel-fával össze vagyunk boronálva és kábé mindenki után futunk az megint fura mert 1. pont Mou ismerhetné hogy amit a sajtó megír annak mi százaléka igaz 2. komolyan rárepülni az igazolásainkon kívül Cescre és talán most Maschra mentünk rá 3. Az összevetésben ez a ti oldalatokon megint veretesebb névsort takarna...
Esetleg a szupermarket kifejezés a Barca-igazolások minőségét firtatná? Ez mondjuk igazán röhejes lenne Adriano és Villa tükrében. (erre a nem úgy vásárolunk, mint a Barca mert mi kiváló szép jövő előtt álló játékosokat veszünk-rész utalhat talán).
Mindenesetre engem tényleg érdekem mit akart ezzel Mourinho mondani, mert ha csak simán cukkolni akarta a Barcát akkor az méltatlanul gyenge színvonalra sikeredett , mert semmi alapja nincs és ezzel csak beböfögött egy "nagy poént" osztályfőnöki órán amin viszont csak azok a hasonszőrűek nevetnek akiknek mindegy mi hangzik el, de a puszta tény hogy a Barcát fikázza vele már elég a röhögcséléshez.
Mindazonáltal ennél Mourinhot jobbnak tartom így ha valaki a teljes kontextust és mondanivalót ismeri legyen szíves ossza meg velem. dánkschőn