Chino írta:Nem akarom bántani és tudom hogy neked nagy kedvenced, de a védőket nem sokszor veri meg 1v1-ben, max ha nagyon fáradtak vagy lomhák és sikerül elfutni mellettük, de általában elfogy a pálya. Ez a "váratlant meghúzni" pedig nála a leghelytelenebb állítás. Kiszámíthatóbb mint Pedro visszagurigálása. Egy közepes védő is levédekezi 90%-ban. Csereként sokszor tényleg hasznos volt és egy évet én is adnék neki, de azért ennyi idő után már lehet vkin látni, hogy valaha is stabil kezdő lesz. Ezt sztem ő is be fogja látni és lelécel, mert kisebb csapatoknál idővel stabil helye lenne.
Ezért írtam, hogy kisebb csapatok ellen jobb, mert ott kevésbé színvonalas védők ellen kell küzdenie, illetve csereként, amikor a fáradt védőkkel szemben azért sokszor sikerrel veszi fel a harcot, igaz, van olyan is, hogy kivezeti a pályáról a labdát.
Bocsáss meg, rosszul fogalmaztam, nem váratlant húz meg, mert általában tényleg lehet tudni, hogy meg fogja húzni, csak éppen olyan kiemelkedő a robbanékonysága, az indulóképessége, hogy ennek ellenére sem tudják párszor levédekezni.
Illetve, ami még pozitív dolog nálam, hogy a kapu előtt is sokkal magabiztosabb lett, már nem mindig az megy, mint régen, hogy beáll a pózba, aztán megy a hosszú alsóba, a Zaragoza ellen is szépen betette a rövidbe.
Jó, nem akarom isteníteni, természetesen sok mindenben fejlődhetne még, de erre talán képes is lesz, ha még több lehetőséget adunk neki.
Ha meg marad, de nem igazán tűnik ki a többiek közül (legalábbis pozitívan), akkor nem fogom felkötni magam, ha a távozás mezejére lép, lehet, hogy az ő pályafutása szempontjából előnyösebb, ha inkább egy kisebb spanyol csapatban lesz stabil kezdő.