Cristian Tello

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.08. 13:07:13

Alapvetően nem örülnék neki, ha elmenne, de ha Cuenca visszajön, az már más... :-k
De ezt nem tartom valószínűnek, pont most nyilatkozta Cucu, hogy szívesen maradna még egy évet az Ajaxnál kölcsönben. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás, így mindketten a klubnál maradnának, aztán ha Tello nem fejlődik a kívánt ütemben, el lehet adni következő nyáron, Cuencát pedig vissza lehet hozni.
Egyébként a Marca azt írta, nem tudom, helyes-e az infó, hogy csak 10 millió euró Tello kivásárlási ára... :shock: Ennyit szvsz mondjuk egy Liverpool simán leperkálna érte, ők amúgy is érdeklődtek CT iránt nemrég.
miihii
KHAL

2013.05.06. 14:46:56

Gareth Tello írta: Általában szerintem csinálják is, amit mondasz, Tello egyszer a jobb, egyszer a bal oldalon tűnik fel. :)
De szerintem balszélsőként hatékonyabb, visszagondolva nem egy gólja jut eszembe, aminél a bal oldalon iramodott meg, került helyzetbe, és lőtt gólt. 8)
Nem tudom, nekem nem nagyon van ilyen emlékem, h oldalt váltanának, maximum ha vmi kavarodás után véletlenül úgy jön ki. De én ilyen 10 percekre gondolok vagy mittudomén :)
Jobb szélről hatalmas centerezéseket tudna betenni a legendás jobb belsővel, amivel a linkelt gólokat is szerezte 8)

Ettől még persze nem azt akarom, h teljesen átjöjjön a másik oldalra, csak esetenként néha megzavarhatnánk a védőiket ezzel a helycserével.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.06. 13:32:49

miihii írta:Amikor Tello pályán van, néha helyet cseréltetnék vele a másik szélsővel, most épp Sanchezzel. Eddig kétszer is meg tudta húzni ott a bal szélt, de a centerezések borzasztóak lettek, mert nem a legendás jobb belsővel tudta elrúgni :D
A másik szélről ezeket tuti pontosabban adná be, ami ma is egy feltételezhető Villa gólt jelentett volna eddig.
Szal sztem időnként egy kicsit cserélhetnének meccs közben, addig AS is feltalálná magát a másik oldalon :)
Általában szerintem csinálják is, amit mondasz, Tello egyszer a jobb, egyszer a bal oldalon tűnik fel. :)
De szerintem balszélsőként hatékonyabb, visszagondolva nem egy gólja jut eszembe, aminél a bal oldalon iramodott meg, került helyzetbe, és lőtt gólt. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=iXgQaOWE0CA
http://www.youtube.com/watch?v=kqzf7MX0i8g
http://www.youtube.com/watch?v=UCAlY1VbAqc
http://www.youtube.com/watch?v=FT8Q46dpOJE

Egyébként szerintem is jó meccset hozott le, akár az Atlético ellen is kezdhet jövő héten, sokkal inkább őt nézegetném el a matracosok otthonában, mint mondjuk Pedrót.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.06. 11:16:03

Messidona10 írta:Ennyire egyszerű játékosa rég volt a Barcának, de ez már majdnem, hogy dicséret.
nem kell annyira régre visszamenni, kb 10 év elég :D volt itt egy bizonyos uriember, marc overmars. én őt látom benne, egyelőre egy kicsit gyengébb kiadásban.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.06. 09:41:39

Cuenca biztos nem tér vissza (legalábbis érdemben), úgyhogy a maradása nem tőle fog függeni. Hasznos tud lenni kiegészítőemberként, főleg fáradt védelem ellen, de sok tekintetben kell még javulnia. A labdakezelésben nagy hiányosságai vannak még és ha megpróbál egy kicsit "kiszámíthatatlanabb" lenni tényleg jó kis játékos válhat belőle. Azt még mindig nem tudni mekkora fejlődési potenciál rejlik benne, de ha ezeken javít és nem vaktában adogat be még komoly meglepetéseket okozhat. Ennek ellenére én legionkább egy Milan szintű csapat kezdőjében tudom elképzelni.
Forca Barca!!!!
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.05.06. 09:03:54

Ennyire egyszerű játékosa rég volt a Barcának, de ez már majdnem, hogy dicséret. A gyorsasága a legnagyobb fegyvere, emellett jól lő kapura, ha kellőképpen rá tud fordulni jobb lábbal, akkor a helyzeteit is rendre berúgja. Messi után ő jelenleg a legjobb formában levő csatár, aki gólt is tud lőni. Én remélem, hogy a vezetőségnek esze ágában sincs elengedni, nagyon hasznos lehet jövő évben is. Számomra ő a szezon pozitív meglepetése. Tavaly ilyenkor még nagyon elleneztem, hogy játszik, de most már úgy gondolom, hogy szükség van rá. Nem tudni, hogy Cuenca visszatér-e, és ha igen, milyen formában, de Tello maradjon, megérdemli!
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.05. 23:23:01

Nem semmi amit ma is produkáltál édesapa,csak így tovább!!
Kívánom,hogy ilyen ütemben fejlődjön tovább,és az okozza jövőre a legnagyobb fejtörést a mesternek,hogy ő vagy Sanchez kezdjen Leo és Neymar mellett!! Az utóbbi idők legagilisebb Barca szélsője,még akkor is,ha a játéka továbbra is eléggé egysíkú!
miihii
KHAL

2013.05.05. 21:23:02

Amikor Tello pályán van, néha helyet cseréltetnék vele a másik szélsővel, most épp Sanchezzel. Eddig kétszer is meg tudta húzni ott a bal szélt, de a centerezések borzasztóak lettek, mert nem a legendás jobb belsővel tudta elrúgni :D
A másik szélről ezeket tuti pontosabban adná be, ami ma is egy feltételezhető Villa gólt jelentett volna eddig.
Szal sztem időnként egy kicsit cserélhetnének meccs közben, addig AS is feltalálná magát a másik oldalon :)

Szerk.:

Am sztem igen jó meccse volt neki ez 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kardgabesz
Barça C

2013.05.04. 17:43:28

Szerintem maradjon, csak finomítani kell, kevesebb kerékpár, pontosabb beadások, szerényebben agyaljon, figyeljen a többiekre. Őt még lehet formázni, a többi csatárainkat, a Sztárokat, már nem olyan egyszerű.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.04. 17:34:02

bennike123 írta:szerintetek maradjon jovore is? szerintem egyertelmuen igen! 18 meccsen jatszott, abbol 7 golt rugott es 4 aszisztot adott,ennek a fele cserekent!mar most sokkal jobb mint Pedro
Ha továbbra is eltudja fogadni azt, hogy alapvetően egy jó csere és kiegészítőember akkor igen, mindenképp maradjon. Legalábbis remélem, hogy Titoék sem látnak ennél többet a srácban.

Ez nyilván az szempontjából nézve kevés és inkább egy spanyol középcsapatban lehetne húzóember, de a csapat szempontjából tökéletes egy olyan töltelékember mint ő. De ha bárhonnan is érkezne egy 10 millió körüli ajánlat, a vezetőség helyében rögtön rábólintanék.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.05.03. 20:11:26

Szerintem Tello Barcelonában nem lehet több egy olyan játékosnál, aki a középcsapatok ellen remek, és csereként is meglepetést okozhat nagyon sok csapat ellen, de hogy bármi módon stabil kezdő legyen az nálam lehetetlen.
Nagyon megkedveltem, mert határozott, és meg tudja csinálni magának a lövőhelyzetet és a társakat is megtalálja.
Egyébként nekem is hiányzik egy jó ideje Cuenca... abszolút más kaliber mint Tello, de ez nem ide tartozik. Mindkettőjüket csípem, szeretném legalább egyszer mindkettejüket a pályán látni közöttük Messivel.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.03. 20:06:27

Chino írta:Nem akarom bántani és tudom hogy neked nagy kedvenced, de a védőket nem sokszor veri meg 1v1-ben, max ha nagyon fáradtak vagy lomhák és sikerül elfutni mellettük, de általában elfogy a pálya. Ez a "váratlant meghúzni" pedig nála a leghelytelenebb állítás. Kiszámíthatóbb mint Pedro visszagurigálása. Egy közepes védő is levédekezi 90%-ban. Csereként sokszor tényleg hasznos volt és egy évet én is adnék neki, de azért ennyi idő után már lehet vkin látni, hogy valaha is stabil kezdő lesz. Ezt sztem ő is be fogja látni és lelécel, mert kisebb csapatoknál idővel stabil helye lenne.
Ezért írtam, hogy kisebb csapatok ellen jobb, mert ott kevésbé színvonalas védők ellen kell küzdenie, illetve csereként, amikor a fáradt védőkkel szemben azért sokszor sikerrel veszi fel a harcot, igaz, van olyan is, hogy kivezeti a pályáról a labdát.
Bocsáss meg, rosszul fogalmaztam, nem váratlant húz meg, mert általában tényleg lehet tudni, hogy meg fogja húzni, csak éppen olyan kiemelkedő a robbanékonysága, az indulóképessége, hogy ennek ellenére sem tudják párszor levédekezni.
Illetve, ami még pozitív dolog nálam, hogy a kapu előtt is sokkal magabiztosabb lett, már nem mindig az megy, mint régen, hogy beáll a pózba, aztán megy a hosszú alsóba, a Zaragoza ellen is szépen betette a rövidbe.
Jó, nem akarom isteníteni, természetesen sok mindenben fejlődhetne még, de erre talán képes is lesz, ha még több lehetőséget adunk neki.
Ha meg marad, de nem igazán tűnik ki a többiek közül (legalábbis pozitívan), akkor nem fogom felkötni magam, ha a távozás mezejére lép, lehet, hogy az ő pályafutása szempontjából előnyösebb, ha inkább egy kisebb spanyol csapatban lesz stabil kezdő.
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.03. 19:59:15

Gareth Tello írta: Kiegészítő embernek tehát tökéletes, szerény, alázatos srác, nem követel több játéklehetőséget (egyelőre), lehet, hogy nem az évtized legintelligensebb futballistája, de nagyon gyors, az 1v1 párharcokat sokszor megnyeri, ő az a jelenlegi keret csatárai közül (Messi mellett nyilván), aki meg tudja húzni a váratlant.
Az csak a kérdés, hogy tud-e még tovább fejlődni, itt a játékintelligenciájára gondolok legfőképp. Ha igen, akkor akár ki is léphet a jövőben a kiegészítő ember szerepköréből, ha nem, akkor marad, ameddig jónak látja ő és a klub.
Nem akarom bántani és tudom hogy neked nagy kedvenced, de a védőket nem sokszor veri meg 1v1-ben, max ha nagyon fáradtak vagy lomhák és sikerül elfutni mellettük, de általában elfogy a pálya. Ez a "váratlant meghúzni" pedig nála a leghelytelenebb állítás. Kiszámíthatóbb mint Pedro visszagurigálása. Egy közepes védő is levédekezi 90%-ban. Csereként sokszor tényleg hasznos volt és egy évet én is adnék neki, de azért ennyi idő után már lehet vkin látni, hogy valaha is stabil kezdő lesz. Ezt sztem ő is be fogja látni és lelécel, mert kisebb csapatoknál idővel stabil helye lenne.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.03. 19:48:00

bennike123 írta:szerintetek maradjon jovore is? szerintem egyertelmuen igen! 18 meccsen jatszott, abbol 7 golt rugott es 4 aszisztot adott,ennek a fele cserekent!mar most sokkal jobb mint Pedro
Mindenképpen megtartanám, ha a nagyobb csapatok ellen nem is feltétlenül kell a kezdőbe jelölni, a kis- és középcsapatok elleni bajnokikon már nem egyszer bizonyított, ezeken a találkozókon hasznos a játéka, illetve a fontosabb mérkőzéseken is gól(oka)t eredményezhet a beállítása a gyorsaságának köszönhetőn.
Kiegészítő embernek tehát tökéletes, szerény, alázatos srác, nem követel több játéklehetőséget (egyelőre), lehet, hogy nem az évtized legintelligensebb futballistája, de nagyon gyors, az 1v1 párharcokat sokszor megnyeri, ő az a jelenlegi keret csatárai közül (Messi mellett nyilván), aki meg tudja húzni a váratlant.
Az csak a kérdés, hogy tud-e még tovább fejlődni, itt a játékintelligenciájára gondolok legfőképp. Ha igen, akkor akár ki is léphet a jövőben a kiegészítő ember szerepköréből, ha nem, akkor marad, ameddig jónak látja ő és a klub.
bennike123
Jugador del Barça

2013.05.03. 19:29:56

szerintetek maradjon jovore is? szerintem egyertelmuen igen! 18 meccsen jatszott, abbol 7 golt rugott es 4 aszisztot adott,ennek a fele cserekent!mar most sokkal jobb mint Pedro
Andris
Adminisztrátor

2013.04.20. 22:51:12

Teljesen egyetértek, Stalkyard. Rotálás szerintem nálunk sose működött rendesen, mindenki próbálta már. Kiegészítőnek viszont kétség kívül remek.

Csak inkább arra reflektálva írtam ma egy amúgy régóta érlelődő (jobb meccsein is) véleményt, hogy sokan mostanában kezdőbe várnák, méghozzá aránytalanul sokszor.

Egyébként ha már itt vagyok, még annyit, hogy bár Cuenca lenne a padon. Remélem őszre visszahozzák. Ő nagyjából százszor komplexebb játékos lehet Tellonál.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.20. 21:53:57

Tény, hogy nem túl színes játékos, egy dolgot tud, de azt jól, és többnyire meg is oldja. Ma egyszerűen rossz napja volt, ezért kár lenne elővenni őt. Kiegészítő, a rotálásban fontos szerepet játszó játékosnak tudom elképzelni őt a jövőben, erre szerintem telitalálat.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.20. 21:34:39

Én nem látom ma őt olyan nagyon-nagyon rossznak,megy,hajt,próbálkozik becsülettel,egyszerűen semmi nem jön neki össze !

Amire még kicsit felfigyeltem,hogy talán azért ennyire kiszámítható az egész játéka,mert minden átvétel után úgy fordul a testével,hogy csak egy irányba tud utána passzolni/cselezni első szándékból,és ezt egyből olvassák ezen a szinten !
Figyeljétek meg,hogy pl. amikor Ini,Xavi vagy még sokan mások a csapatból átveszik a bogyeszt,akkor egyből olyan testtartást vesznek fel(és Telloval ellentétben fenn van a fejük is) amiből 3-4 felé is küldhetik a lasztit,vagy éppen magukat egy csellel !
Véleményem szerint ez az ami hiányzik belőle ahhoz,hogy szintet ugorjon !
Andris
Adminisztrátor

2013.04.20. 21:28:42

Ez a mai dolog több mint gyászos, de mindenkinek vannak ilyen meccsei, sőt nem ő ma a legrosszabb.

Ellenben tényleg igaz, hogy az eszköztára egy elemből áll a pályán... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.16. 19:34:51

MQuC írta:Igazából csak a cselezős dologhoz szólnék hozzá, tehát egy kicsit OFF lesz. Sokszor mondják, hogy rossz, mert senki nem meri vállalni a megindulásokat, cseeleket és 'csak' a tiki-taka megy végtelenségig. Most Tello meg meri húzni, az is baj. Persze, nem azt mondom, hogy jó, a elcselezi magát és elvesztjük a labdát, csak szerintem igenis jó, ha van egy-két olyan playa, aki mer váratlant húzni. Attól még nem fog kilógni a taktikából.
Ezzel nekem sncs bajom. Én is imádom nézni mikor pl. Thiago vagy Iniesta bemutat egy-egy cselt, nagyon szeretem ha a játékunk kreatív, látványos elemekkel van fűszerezve, de Tello esete más. A legtöbb esetben már tudom mi következik amikor szélen megkapja a labdát, kb. mint Alves beadásai előtt.
Csereként beszállva frissen vagy gyengébb csapatok ellen ez OK, mert ott sokszor elég, de olyan meccseken, ahol nem érünk túl sokszor oda a kapuhoz ez nem fér bele. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy mondjuk egy Real, vagy jelen esetben Bayern ellen senki ne csináljon semmi váratlant, tili-tolizzunk egész meccsen, de Tello képességei nincsenek azon a szinten, hogy ezt megengedje. Ha a képességei egyenes arányosságban állnának a játékával egy szavam se lenne, sőt én lennék az első aki kardoskodik a kezdőbe tételével, de EGYELŐRE távol áll még ettől.
Ezért is állok Neymar leigazolása mellett. Benne meg Tello mentalitása (reméljük nem túlságosan), a tudása viszont jóval fölötte áll. De ez már OFF.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.16. 19:02:22

Sokszor mondják, hogy rossz, mert senki nem meri vállalni a megindulásokat, cseeleket és 'csak' a tiki-taka megy végtelenségig. Most Tello meg meri húzni, az is baj.
én pont emiatt kedveltem meg.
ellene voltam, és mai napig nem értem, ezen a szinten hogy lehet egy focista ennyire egyoldalú és egyszerű, illetőleg képességekben is vannak hiányosságok, viszont az utóbbi időkben annyira langyos lett a tili-toli, és annyival kevesebb kreativítás, váratlan van a csapat játékában az előző évekhez képest, hogy sokszor minden hibája ellenére komolyan mondom, felüdülés már ez a gyerek.

kisebb csapatok ellen, és kisebb téttel bíró meccseken szívesen látom, messin kívül bármelyik támadónk kárára.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.16. 15:25:07

Igazából csak a cselezős dologhoz szólnék hozzá, tehát egy kicsit OFF lesz. Sokszor mondják, hogy rossz, mert senki nem meri vállalni a megindulásokat, cseeleket és 'csak' a tiki-taka megy végtelenségig. Most Tello meg meri húzni, az is baj. Persze, nem azt mondom, hogy jó, a elcselezi magát és elvesztjük a labdát, csak szerintem igenis jó, ha van egy-két olyan playa, aki mer váratlant húzni. Attól még nem fog kilógni a taktikából.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.16. 13:13:16

Én nem lehúzni akarom, de a statisztikai adatok a legtöbb esetben nem mérvadóak. Persze van amikor nagyjából tükrözik az igazságot, de nézzük meg például Cesc-t. nagyon jó a gólaránya, pedig nem csatár szerepkörben játszik (a legtöbbször) és ő se stabil kezdő, mégis agyon van szapulva, mert nem hozza azt a pluszt amit a gólokon kívül kellene. Nála persze magasabb a léc, mint Tellonál, de ehhez a gólátlaghoz hozzájárul, hogy rengeteg támadás elhal rajta, ez viszont nem tűnik fel az adatokban. persze nem szép ezt írni egy olyan meccs után ahol két gólt is lőtt, de azért maradjunk a földön. eulofeu-t is sokszor szídjuk, hogy elkezd cselezgetni és besülnek sokszor a támadások, pedig szinte semmi tapasztalata nincs a felnőtt keretben. Nagyon messze jár még attól tello, hogy stabil kezdő legyen (nem is hiszem hogy valaha lesz), viszont hasznos kiegészítő ember lehet belőle, cserének tökéletes. Ez pedig csúnyán fog hangzani, de ezzel legalább az árát felsrófoljuk, mert ha Neymar érkezik és Deulofeu is felfelé kacsingat, nem tudom kap-e itt már szerepet. Persze könnyen lehet, hog nem így lesz és stabil kerettag marad a jövőbeni teljesítménye miatt. Én szeretném ezt legjobban, de nem tudom erre mennyi az esély.
Forca Barca!!!!
bennike123
Jugador del Barça

2013.04.15. 21:52:16

Cseri írta:Sokan bírálják,de azért ez beszédes adat: "Cristian Tello in the Liga this season: 17 games, 910 minutes, 25 shots, 11 on target, 7 goals"
teljesítmeny alapján valoban a kezdoben a helye! :lol:
Cseri
Entrenador del Barça

2013.04.15. 18:29:35

Sokan bírálják,de azért ez beszédes adat: "Cristian Tello in the Liga this season: 17 games, 910 minutes, 25 shots, 11 on target, 7 goals"
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Lezárt