Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, nekem nem nagyon van ilyen emlékem, h oldalt váltanának, maximum ha vmi kavarodás után véletlenül úgy jön ki. De én ilyen 10 percekre gondolok vagy mittudoménGareth Tello írta: Általában szerintem csinálják is, amit mondasz, Tello egyszer a jobb, egyszer a bal oldalon tűnik fel.![]()
De szerintem balszélsőként hatékonyabb, visszagondolva nem egy gólja jut eszembe, aminél a bal oldalon iramodott meg, került helyzetbe, és lőtt gólt.![]()
Általában szerintem csinálják is, amit mondasz, Tello egyszer a jobb, egyszer a bal oldalon tűnik fel.miihii írta:Amikor Tello pályán van, néha helyet cseréltetnék vele a másik szélsővel, most épp Sanchezzel. Eddig kétszer is meg tudta húzni ott a bal szélt, de a centerezések borzasztóak lettek, mert nem a legendás jobb belsővel tudta elrúgni![]()
A másik szélről ezeket tuti pontosabban adná be, ami ma is egy feltételezhető Villa gólt jelentett volna eddig.
Szal sztem időnként egy kicsit cserélhetnének meccs közben, addig AS is feltalálná magát a másik oldalon
nem kell annyira régre visszamenni, kb 10 év elégMessidona10 írta:Ennyire egyszerű játékosa rég volt a Barcának, de ez már majdnem, hogy dicséret.
Ha továbbra is eltudja fogadni azt, hogy alapvetően egy jó csere és kiegészítőember akkor igen, mindenképp maradjon. Legalábbis remélem, hogy Titoék sem látnak ennél többet a srácban.bennike123 írta:szerintetek maradjon jovore is? szerintem egyertelmuen igen! 18 meccsen jatszott, abbol 7 golt rugott es 4 aszisztot adott,ennek a fele cserekent!mar most sokkal jobb mint Pedro
Ezért írtam, hogy kisebb csapatok ellen jobb, mert ott kevésbé színvonalas védők ellen kell küzdenie, illetve csereként, amikor a fáradt védőkkel szemben azért sokszor sikerrel veszi fel a harcot, igaz, van olyan is, hogy kivezeti a pályáról a labdát.Chino írta:Nem akarom bántani és tudom hogy neked nagy kedvenced, de a védőket nem sokszor veri meg 1v1-ben, max ha nagyon fáradtak vagy lomhák és sikerül elfutni mellettük, de általában elfogy a pálya. Ez a "váratlant meghúzni" pedig nála a leghelytelenebb állítás. Kiszámíthatóbb mint Pedro visszagurigálása. Egy közepes védő is levédekezi 90%-ban. Csereként sokszor tényleg hasznos volt és egy évet én is adnék neki, de azért ennyi idő után már lehet vkin látni, hogy valaha is stabil kezdő lesz. Ezt sztem ő is be fogja látni és lelécel, mert kisebb csapatoknál idővel stabil helye lenne.
Nem akarom bántani és tudom hogy neked nagy kedvenced, de a védőket nem sokszor veri meg 1v1-ben, max ha nagyon fáradtak vagy lomhák és sikerül elfutni mellettük, de általában elfogy a pálya. Ez a "váratlant meghúzni" pedig nála a leghelytelenebb állítás. Kiszámíthatóbb mint Pedro visszagurigálása. Egy közepes védő is levédekezi 90%-ban. Csereként sokszor tényleg hasznos volt és egy évet én is adnék neki, de azért ennyi idő után már lehet vkin látni, hogy valaha is stabil kezdő lesz. Ezt sztem ő is be fogja látni és lelécel, mert kisebb csapatoknál idővel stabil helye lenne.Gareth Tello írta: Kiegészítő embernek tehát tökéletes, szerény, alázatos srác, nem követel több játéklehetőséget (egyelőre), lehet, hogy nem az évtized legintelligensebb futballistája, de nagyon gyors, az 1v1 párharcokat sokszor megnyeri, ő az a jelenlegi keret csatárai közül (Messi mellett nyilván), aki meg tudja húzni a váratlant.
Az csak a kérdés, hogy tud-e még tovább fejlődni, itt a játékintelligenciájára gondolok legfőképp. Ha igen, akkor akár ki is léphet a jövőben a kiegészítő ember szerepköréből, ha nem, akkor marad, ameddig jónak látja ő és a klub.
Mindenképpen megtartanám, ha a nagyobb csapatok ellen nem is feltétlenül kell a kezdőbe jelölni, a kis- és középcsapatok elleni bajnokikon már nem egyszer bizonyított, ezeken a találkozókon hasznos a játéka, illetve a fontosabb mérkőzéseken is gól(oka)t eredményezhet a beállítása a gyorsaságának köszönhetőn.bennike123 írta:szerintetek maradjon jovore is? szerintem egyertelmuen igen! 18 meccsen jatszott, abbol 7 golt rugott es 4 aszisztot adott,ennek a fele cserekent!mar most sokkal jobb mint Pedro
Ezzel nekem sncs bajom. Én is imádom nézni mikor pl. Thiago vagy Iniesta bemutat egy-egy cselt, nagyon szeretem ha a játékunk kreatív, látványos elemekkel van fűszerezve, de Tello esete más. A legtöbb esetben már tudom mi következik amikor szélen megkapja a labdát, kb. mint Alves beadásai előtt.MQuC írta:Igazából csak a cselezős dologhoz szólnék hozzá, tehát egy kicsit OFF lesz. Sokszor mondják, hogy rossz, mert senki nem meri vállalni a megindulásokat, cseeleket és 'csak' a tiki-taka megy végtelenségig. Most Tello meg meri húzni, az is baj. Persze, nem azt mondom, hogy jó, a elcselezi magát és elvesztjük a labdát, csak szerintem igenis jó, ha van egy-két olyan playa, aki mer váratlant húzni. Attól még nem fog kilógni a taktikából.
én pont emiatt kedveltem meg.Sokszor mondják, hogy rossz, mert senki nem meri vállalni a megindulásokat, cseeleket és 'csak' a tiki-taka megy végtelenségig. Most Tello meg meri húzni, az is baj.
teljesítmeny alapján valoban a kezdoben a helye!Cseri írta:Sokan bírálják,de azért ez beszédes adat: "Cristian Tello in the Liga this season: 17 games, 910 minutes, 25 shots, 11 on target, 7 goals"