Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell mondanod, hogy Mester vagyok.fcbarca0827 írta:
Istenem Anderlecht... hozzatok, már össze egy nyamvadt gólt... levproff legyen igazad!!!
Na, ezzel van a legnagyobb baj...wakii írta:meg hát azért naponta két három órát eltöltök azzal, hogy megnézem a statisztikákat, formákat töviről hegyire és azért kiszokott fizetődni...
szerencsére lekopogom eddig nem volt olyan hét ahol minuszba mentem volna, de volt már pl olyan, hogy egy nap elment 3-4 ezer forint, de eddig még mindig visszajött szerencsére... meg hát azért naponta két három órát eltöltök azzal, hogy megnézem a statisztikákat, formákat töviről hegyire és azért kiszokott fizetődni...socio66 írta:Jó,hát kinek mi a sok.
Nekem heti 3500 forint mondjuk sok szerencsejátékra. Mellette élek is.
hát nem tudom én minden nap adok fel ha nem is sokért egy 500asért de mindennap megadom magamnak az esélyt hogy nyerjek... de egyátalán nem érzem magam függőnek, és még jó is, hogy egy hosszú nap után van még egy kis izgalom estesocio66 írta:Én asszem áttérek a totóra,bár nem annyira tetszik a rendszere,de váltani kell. Idén(ebben a szezonban) legjobb esetben is nullán vagyok,profitban semmiképp.
Szóval a totót azért preferálom,mert heti egyszer van csak,valamint olcsóbban lehet játszani,mint a tippmixet.
Nem akarok függő lenni,mint itt páran,akik szinte minden nap játszanak. Persze ez mindenki maga dolga,de szerintem nem egészséges,hogy a fogadás napi rutinná váljon. Ráadásul még tizennyolc sem vagyok(tok),de ez más téma.
Szóval totó. Alapból gondolom ez is korhatáros,bár ez nem annyira lényeg, csak jobb lenne,ha nem. Melyik nap dobják ki a kínálatot? Ezt hol lehet megtalálni? Úgy emlékszem fogadó újságokban benne van,de nem vagyok benne biztos.
Ja és olvastam ilyen 'profi' módszerekről,kulcsokról például. Aki nem csak amolyan esetlegesen teszi a tippjeit,az beavathatna pár dologba.
Ja.socio66 írta:Úgy értettem,hogy a lottózóban hol.levproff írta: www.szerencsejatek.hu
Nyugi, még egy félidő 0-0 a meccs.Na, úgy látszik az Anderlecht lesz a bukó... A "legbiztosabb" meccs!
Úgy értettem,hogy a lottózóban hol. Valahogy eddig nem tűnt fel olyan,hogy totókínálat,bár lehet hogy csak nem néztem.levproff írta: www.szerencsejatek.hu
LM10 írta:Egyébként tobet-nél mennyinél lehet kivenni a zsét? Még korai, hisz csak 3600-am van ,de érdekelne
Ezt is megéltem.levproff írta:Márcsak Tobet-em van.
Egyik:
Athletic Bilbao - Tenerife H 1.73
Manchester City - Liverpool HX 1.43
Bologna - Juventus XV 1.20
Aston Villa - Burnley H 1.36
Másik:
Malaga - Espanyol HV 1.33
Barcelona - Racing De Santander H 1.20
Arsenal - Sunderland H 1.23
Wolverhampton - Chelsea V 1.32
Ez már a jelenLM10 írta:Aston Villa-Burnley H 1,31 (5-2)
Fiorentina-Livorno H H 1,50 (2-1)
Roma-Catania H (1-0)
Ath.Bilbao-Tenerife H 1,61 17:00
4200ft.
Már csak ez a meccsem maradt. Ha bejön, akkor augusztus vége óta újra nyerek+a tobet-en már 3600-ra növelem a pénzem![]()
Ezen én is kicsit csodálkozok.Én csak minden hétvégén játszok.Nem akarok függő lenni,mint itt páran,akik szinte minden nap játszanak.
Azt hiszem, hogy az eredmény "kihírdetés" után.Melyik nap dobják ki a kínálatot?
www.szerencsejatek.huEzt hol lehet megtalálni?
És, erre a csodálatos tippmixre, mennyit szánnál?Valdés1 írta:Ki mit tippel a heti BL re? a Barca elég tuti,de a Chelseara nemnagyon tudok mit mondani ,talán a chesea, de az inter is erős. ÍVélemény? ti mit tesztek?
én Studgart--Barca V
Inter -- Chelsea V
talán....
Márpedig ez bejön, augusztus óta, újra nyersz!LM10 írta:Aston Villa-Burnley H 1,31 (5-2)
Fiorentina-Livorno H H 1,50 (2-1)
Roma-Catania H (1-0)
Ath.Bilbao-Tenerife H 1,61 17:00
4200ft.
Már csak ez a meccsem maradt. Ha bejön, akkor augusztus vége óta újra nyerek+a tobet-en már 3600-ra növelem a pénzem![]()
FtcSikiHun írta:Na nézzük még az életben maradt tippmixeim![]()
1
Din.Volgográd-Hypo 1.09
Chehovskie-Pick Szeged 1.13
Leipzig-Győr 1.30
Oltchim Valcea-Viborg 1.81
Veszprém-RN.Löwen 1.55
FC Köbenhaven-Ciudad Real 1.12
Ademar Leon-Kiel 1.58
200--->2.385
2
Veszprém-Löwen 1.55
Köbenhaven-Ciudad Real 1.12