Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nehezen tudom elhinni.Toldo cserének nem rossz, Metzelder nagyon valószínű,abban biztos vagyok h Saviolával nem egyeztek meg, Drenthe pedig mi a fészkes fenének kell nekik, amikor ott van Marcelo.Nekik most nem fiatal tehetség kell arra az oldalra, hanem Heintze.A Marca szerint a Real Madrid már négy játékossal megállapodott, így amint Schuster egyezségre jut a Getafével és átveszi az irányítást a Real Madridnál, hivatalosan is bejelentik leigazolásukat. A négy játékos a következõ: Metzelder, Drenthe, Toldo, Saviola. Schuster további kiszemeltjei: Kaká, Alves, Robben és Chivu.
HA létrejön ez az elképzelésed, akkor asszem minden idők egyik legizgalmasabb bajnoksága elé nézünk.Más kérdés h sok esély nincs erre.Cicinhot el akarjátok küldeni, nem kap lehetőséget,Marcelo még egy évet kéne padozzon, majd utána.Arról ios volt szó h Diarra-Adriano csere, ami sztem bebiztosítaná a bajnoki címünket.Fabre akkor fog elmenni, amikor Wenger,VdV-ról nem nagyon volt szó.Pedig Calderonéknak nem lenne egyáltalán nagy nehézség összehozni egy ilyen csapatot, de nem értem mire várnak.Az eddig szóba került iazolásaitokra vagy nincs esély, vagy olyanok mint a Diarra-Adriano csere, amivel megint normális vkp nélkül maradnátok.A vetetőségetek fel kell ébredjen, mert nekünk már szinte kész a csapatunk.Colin írta: -------------Casillas-------------
--Cici-Ramos-Canna-Marcelo-
----------Diarra-----------------
----------------Fabregas--------
---Robinho------Reyes\Robben
---------------VdV---------------
--------------Nisty----------------
Ő Marcelo akar lenni?marselino
plusz del bosquének az élete volt a madrid, és volt egy zidánnya, ronaldója és egy kedveslajosa.grecki írta:Del Bosque sem arról volt híres, hogy előtte számtalan sztárgárdát trenírozott volna... Igaz, ő a blancók utánpótlásbázisán tevékenykedett, vagyis ismerte a klubot, mint a tenyerét.
De szerintem Schusterrel is lesznek legalább ilyen jók.
sej! sajnálom, h pont a tiéd után került be a cuccom, ezt csak úgy általában írtam, nem reakcióként a tiédre!Rivaldo11 írta:mit kellett volna produkálnia egy Getaféval?Boixos írta:suszter lóf.sz. akármi is a véleményem a madridról, de attól még egy nagy csapat. nagy csapathoz pedig nagy edző kell, suszter viszont igen távol van ettől.
Úgy beszélsz róla, mintha nem nyert volna tavaly 1 bajnokságot + 1 bl-t egy az ideinél gyengébb kerettel...Picsókpista írta:Igaz a legnagyobb probléma Rijkaard mert ehhez a csapathoz kevés...talán megoldja,talán nem.Sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz csak felállt néha és füttyögetett.
mit kellett volna produkálnia egy Getaféval?Boixos írta:suszter lóf.sz. akármi is a véleményem a madridról, de attól még egy nagy csapat. nagy csapathoz pedig nagy edző kell, suszter viszont igen távol van ettől.
Számomra nem igazán volt kérdés, hogy a másodosztályba kerülnek...Scorpio írta:Nem kérdőjeleztem meg a tudását!Atesz írta:Azért mindenidők egyik legjobb edzője. Ez azért nem kérdés szvsz.
Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...
Amikor eljött akkor még nem lehetet tudni mi lesz! Igaz Zambrotta is hamar lelépett, és ő továbbra is kedvenc!
Nem kérdőjeleztem meg a tudását!Atesz írta:Azért mindenidők egyik legjobb edzője. Ez azért nem kérdés szvsz.
Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...
Atesz írta:Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...