Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.29. 10:59:41

Heinze biztos h nem fog elmenni :wink: örülj neki hogy igy igazolnak,igy csak nekünk jobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.29. 10:58:27

Metzeldert, Toldot elhiszem. Drenthe? Univerzális játékos, jól jön a madridba, de.. inkább fontosabb igazolások kellenének. Saviola? Meglátjuk, nem hiszem... DE KÖNYÖRGÖM egy sem fontos igazolás. Hol van egy nagyon [auto_cenzúra] jobb oldali kp? Baloldali? Irányító? TKP? grr...
REAL MADRID C. DE F.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.29. 10:31:55

A Marca szerint a Real Madrid már négy játékossal megállapodott, így amint Schuster egyezségre jut a Getafével és átveszi az irányítást a Real Madridnál, hivatalosan is bejelentik leigazolásukat. A négy játékos a következõ: Metzelder, Drenthe, Toldo, Saviola. Schuster további kiszemeltjei: Kaká, Alves, Robben és Chivu.
Ezt nehezen tudom elhinni.Toldo cserének nem rossz, Metzelder nagyon valószínű,abban biztos vagyok h Saviolával nem egyeztek meg, Drenthe pedig mi a fészkes fenének kell nekik, amikor ott van Marcelo.Nekik most nem fiatal tehetség kell arra az oldalra, hanem Heintze.
A Fifa egy szégyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.29. 10:21:31

Szerintem Reyes százszor jobb játékos, mint Robben...

Ja, és nézzétek meg Picsókpista elemzését odaát. Szerintem vicces...
noname
Llegenda del Barça

2007.06.29. 10:09:09

Colin írta: -------------Casillas-------------
--Cici-Ramos-Canna-Marcelo-
----------Diarra-----------------
----------------Fabregas--------
---Robinho------Reyes\Robben
---------------VdV---------------
--------------Nisty----------------
HA létrejön ez az elképzelésed, akkor asszem minden idők egyik legizgalmasabb bajnoksága elé nézünk.Más kérdés h sok esély nincs erre.Cicinhot el akarjátok küldeni, nem kap lehetőséget,Marcelo még egy évet kéne padozzon, majd utána.Arról ios volt szó h Diarra-Adriano csere, ami sztem bebiztosítaná a bajnoki címünket.Fabre akkor fog elmenni, amikor Wenger,VdV-ról nem nagyon volt szó.Pedig Calderonéknak nem lenne egyáltalán nagy nehézség összehozni egy ilyen csapatot, de nem értem mire várnak.Az eddig szóba került iazolásaitokra vagy nincs esély, vagy olyanok mint a Diarra-Adriano csere, amivel megint normális vkp nélkül maradnátok.A vetetőségetek fel kell ébredjen, mert nekünk már szinte kész a csapatunk. :roll:
A Fifa egy szégyen
Colin
Capitá del Barça

2007.06.29. 09:47:00

Game90: Ez az ÉN álomcsapatom. Természetesen nem sok esély van rá... VdV-t fogalmam sincs miért nem próbáljuk meg leigazolni. a világ egyik legjobb támadó középpályása, de a Madridnak nem kell... :S Fabregas pedig mélységi irányító, nagyon jó játékos, de a Real úgysem fogja tudni elhozni :( Reyes vagy Robben ? Szerintem minde2 nagyon jó játékos, Robbent kicsit jobbnak tartom, ámde sérülékenyebb. Valahogy így képzelem el ezt a csapatot:
-------------Casillas-------------
--Cici-Ramos-Canna-Marcelo-
----------Diarra-----------------
----------------Fabregas--------
---Robinho------Reyes\Robben
---------------VdV---------------
--------------Nisty----------------

Nistelrooy helyére pedig valami fiatal tehetséget kell majd beépíteni lasan, Tevez ideális lett VOLNA. Higuaín, Gago? Higu nagyon jó de nemtudnám iagzából kihelyett berakni, max úgy hogy egy vkpval küldöm pályára a csapatot, és egy 4-2-2-2-t játszatnék. Gago pedig Diarra cseréje lehet egyenlőre csak...
REAL MADRID C. DE F.
PCsabi
aka Game90

2007.06.29. 02:25:48

Colin :!:

Szóval egy 4-2-3-1-re gondolsz. Nem rossz csapat, de sztem Fabregas nem lesz a tiétek, ha visszajön Spanyolországba, akkor csakis Barca. Reyes mégis kell nektek? :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Colin
Capitá del Barça

2007.06.29. 00:33:34

az álomcsapatom...
"Egy VKP kellene, ez a személy pedig Diarra, Fabregas tényleg mélységi irányítónak kellene aki mellesleg szűrőnek is tökéletes... Robinho a jobb oladlon nagyon jó lenne, főleg ha úgy játszana mint Becks az uccsó fordulókban, behúzódna középre néha, és ott is varázsolna, Reyes a bal oldalon nagy ász lenne avagy Robben ez mindegy, Van der Vaart a világ egyk legjobb irányítója\TKPje ( csak swine kedvéért:) ) elől pedig Nisty Rugdosná a gólokat. A védelem, egy Schuster féle offenzív csapatnál valahogy így nézhetne ki: Cicinho, és marcelo felfutkosna, ami kissé veszélyes ismerve a Real ingatag védelmét, Ramos középen lenne, és a társa pedig, nemtudom ki lenne. Cannavaro ha kipiheni magát lehet egy jó idénye szerintem.. De az sem kizárt hogy belül egy Metzelder-Canna páros lenne, jobb oldalt meg Ramos. A kapuban TERMÉSZETESEN Casillas."
REAL MADRID C. DE F.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.28. 23:38:24

marselino
Ő Marcelo akar lenni? :shock: :shock:
in to exile
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.28. 23:22:24

Madrid sem lesz könyű jövőre . Hátul rohadt erősek ...ramos , casillas , cannavaro...cicinho...marselino. Lehet hogy beérik Gago és Higuain.Guti is játszhat jól. Robinhonak is lehet jó szezonja. De összeségében fele olyan jó csak a keretük mint a mienk.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.28. 23:02:25

Felőlem Scolari is lehetne ezekután a Madrid edzője..vagy Fergusson..ilyen kerettel ami nekünk van/lesz,nagyon nehéz jobbat elképzelni...sőt talán nincs is..egy alap maghoz (akiket lehetettlenség megfogni,ha normális felkészülés van mögöttük,és nem félévig sérültek,stb..)jöttek KLASSZISOK...szóval annak kellene lennie a legnagyobb gondunknak,hogy 3-4 fordulóval a vége előtt döntjük el a cuccot,vagy 2-3al....ELVILEG!!!!

Remélem gyakorlatilag is így lesz!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.28. 22:15:41

Sztem Schusterrel jól járnak. Biztos h szép focit fognak vele játszani.
Lopez Caro is az utánpótlást irányította és mégsem lett akkor edző, mint del Bosqué, sőt...
Forza Lazio!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.28. 22:14:51

grecki írta:Del Bosque sem arról volt híres, hogy előtte számtalan sztárgárdát trenírozott volna... Igaz, ő a blancók utánpótlásbázisán tevékenykedett, vagyis ismerte a klubot, mint a tenyerét.

De szerintem Schusterrel is lesznek legalább ilyen jók.
plusz del bosquének az élete volt a madrid, és volt egy zidánnya, ronaldója és egy kedveslajosa.
suszternek lesz egy higanya, egy lova és egy kiöregedett raulja.
nem ugyanaz.

szerk.
bár ők még a nagybevásárlás előtt állnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.06.28. 22:20:36-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.28. 22:10:51

Del Bosque sem arról volt híres, hogy előtte számtalan sztárgárdát trenírozott volna... Igaz, ő a blancók utánpótlásbázisán tevékenykedett, vagyis ismerte a klubot, mint a tenyerét.

De szerintem Schusterrel is lesznek legalább ilyen jók.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.28. 22:05:58

Rivaldo11 írta:
Boixos írta:suszter lóf.sz. akármi is a véleményem a madridról, de attól még egy nagy csapat. nagy csapathoz pedig nagy edző kell, suszter viszont igen távol van ettől.
mit kellett volna produkálnia egy Getaféval?
sej! sajnálom, h pont a tiéd után került be a cuccom, ezt csak úgy általában írtam, nem reakcióként a tiédre!
okés, a getaféből egy masszív középcsapatot csinált, minket is megtakartak ugye, de azért sztem a margó más. én susztert egy középszerű edzőnek tartom, okés, annál vmivel jobbnak, de nem egy akkora formátumú vkinek, aki egy real madridot kordában tud tartani, plusz olyan játékot produkál velük, h attól elélvezzenek a nézőik, calderónékkal az élen.

szerk.
kb akkora kalibernek tartom, mint rijkaardot, viszont a madrid jelenlegi keretéből nem nézek ki annyit, mint a mienkéből, amikor nyertük a cuccokat. ezt csak azért írom, mert nem tartom valószínűnek, h őt is úgy kihúzzák a susnyásból a játékosai, ahogy anno rijkaardot a mieink.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 22:00:22

Picsókpista írta:Igaz a legnagyobb probléma Rijkaard mert ehhez a csapathoz kevés...talán megoldja,talán nem.Sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz csak felállt néha és füttyögetett.
Úgy beszélsz róla, mintha nem nyert volna tavaly 1 bajnokságot + 1 bl-t egy az ideinél gyengébb kerettel...
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.28. 21:55:09

Gratulálok a Real vezetőinek....mivel nem tudták elérni egyből Capello-t így felhívták a fiát hogy majd mondja meg a faternak hogy holnap nem kell bejönni dolgozni.....Gratulálok :roll: :roll: :roll:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.28. 21:53:43

Boixos írta:suszter lóf.sz. akármi is a véleményem a madridról, de attól még egy nagy csapat. nagy csapathoz pedig nagy edző kell, suszter viszont igen távol van ettől.
mit kellett volna produkálnia egy Getaféval?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.06.28. 21:36:37

Az eddigi igazolásékort csak gratulálni lehet.Ez van.Nálunk valami fura dolog történik.Érthetetlen de ez nektek csak öröm.A ti hiányposztjaitokra gyorsan és a létező legjobban erősitettetek.Igaz a legnagyobb probléma Rijkaard mert ehhez a csapathoz kevés...talán megoldja,talán nem.Sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz csak felállt néha és füttyögetett.Egy ilyen csapat ami valljuk meg nem mostanában volt katalóniában egy nívósabb trénert kíván.Igy max egy cím esik le.Nem lettem volna irigy ha Capello marad és olvasom az igazolásaitokat mert a Don 2-3 olyan erősitéssel ami kell megoldotta volna , de igy kicsit keserű vagyok.Állitólag egy uj projekt van aminek ez az utja.... :D ez milyen ut azt nem tudom.Az a legjobb ha ünnepelni lehet mint idén is.Na de sebaj, nem leszünk gyengébbek és aki nem számol velünk az vagy nem ért hozzá vagy vak....
Saviola elmegy ez már biztos, igaz nem is szakmai inkább anyagi vonzata van.A szerződése volt rossz- mármint Barca oldalról.Még R10 nek sincs FIX fizuja mig a Nyulnak az van. Picit menekültek ugy érzem tőle.Próbálgatták kölcsönadni, most meg eladják inkább.Nálunk Macca volt ilyen anno...
Na mindegy.Abidal a posztján erős játékos,nem egy Bronki.A vételára pedig humorba illő,főleg egy Lyontól aki híres a pofátlanságára, mint a Milan. Tourét nem ismerem.Az infók jók de a Spanyol fociba beilleszkedni talán a legnehezebb.Gyors a játék ez nem fexik sok tagnak.Főleg nem egy sokat mozgatott középpályásnak.Én mindig azt vallottam kell a szinesbőrű mert azok a jók.Akinek nincs az nem nyerhet....Lásd a jelenlegi legjobb játékos Essien.Nekem ő az etalon.A mai foci legnagyobbja.Persze a legtöbb ember a támadókból választ sztárt,de a foci nem igy mükszik...Ő a mai foci legjobbja.Nem R10-nem Robinho-nem Kaka....Ez az alap,ennélkül nincs foci.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.28. 18:42:09

Sasok, hanyagoljuk azért a túl nagy juvézást ebben a topikban, ott van erre a a serie a-s cucc!
egyébként is, mielőtt túlságosan megsajnálnánk őket, össze tehetik a két kezüket, h mert most annak kellene örülniük, h simán jutottak fel a C2ből a C1be.
de az olasz fociközéletben ne nagyon keressük az igazságot...

de ebben a témában innentől tényleg :arrow: serie a topik!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:37:09

Sajnos nem, de remény volt, hogy maradhat az A! Mindegy, hisz Juve ismét A és Capello meg megy!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:32:27

Scorpio írta:
Atesz írta:Azért mindenidők egyik legjobb edzője. Ez azért nem kérdés szvsz.
Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...
Nem kérdőjeleztem meg a tudását!
Amikor eljött akkor még nem lehetet tudni mi lesz! Igaz Zambrotta is hamar lelépett, és ő továbbra is kedvenc!
Számomra nem igazán volt kérdés, hogy a másodosztályba kerülnek... :roll:
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:28:47

Atesz írta:Azért mindenidők egyik legjobb edzője. Ez azért nem kérdés szvsz.
Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...
Nem kérdőjeleztem meg a tudását!
Amikor eljött akkor még nem lehetet tudni mi lesz! Igaz Zambrotta is hamar lelépett, és ő továbbra is kedvenc!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.28. 18:27:37

Atesz írta:Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...
:shock:

Ha engem megkerestek volna, hogy akarok-e a másodosztályú Juventus edzője lenni, jó hogy igent mondtam volna... 8)
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.28. 18:26:48

capellót egyébként én sem csípem. pikkpakk leépett a Romától is, ugyanúgy, ahogy a juventustól is, miután jól kibundázta magát.
szal nem lenne példa nélküli, ha most is ő pattant volna le, és csak adtak egy körítést a dolgoknak az elnökségi üléssel... bár ez azért nem túl valószínű, mert asszem nem kicsi lóvét kell így pengetniük capellónak.
mindenesetre nagy f.szságot csináltak ezzel az elküldéssel sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt