Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ajánlat! Nem mindegy!Colin írta:Ha a valóságtól akarsz kitérni olvasgasd az nso.hu -t... pont most van kiírva hogy 15 millió fontért leigazoljátok Lampardot...
Nem untuk meg csak ebben a nagy átigazolási históriában ugy gondoltuk hogy Scorpio barátommal kicsit kitérünk a valóságból.Colin írta:Öhm, gyerekek kissé fantáziálgattok nem?Casillas a Barcában? Hogyne, álmodozzatok
Mi az, meguntátok Valdes mestert?
Hát ja,realosok csak táttanák a szájukat,csak sajna ahogy te is mondtad ez az játékos lehet hogy soha az életbe nem lesz meg a Barcának.Scorpio írta:Lássuk be, hogy sajnos nem fog jönni! Azért mekkora igazolás lenne!
Ha idjönne Casillas is akkor én ugy tekintenék a 2007/08as Barcára hogy már alapkövetelmény lenne mindent megnyernünkScorpio írta:Nem rossz csere! Főleg, hogy akkor ingyen jönne!Bojan Krkic írta:Tök jó lenne egy Saviola-Casillas csere![]()
Akkor még el is viselném hogy a realba játszik
Nem rossz csere! Főleg, hogy akkor ingyen jönne!Bojan Krkic írta:Tök jó lenne egy Saviola-Casillas csere![]()
Akkor még el is viselném hogy a realba játszik
Tök jó lenne egy Saviola-Casillas csereScorpio írta:Max Casillast leigazoljuk!
Na az tuti lenneScorpio írta:Lehet Dudek mégse igazol Madridba! Vagy most kapus igazolásra átállnak!doki írta:Valahol olvastam,hogy Dudek-et leigazolta a Reál. Minek Toldo?
Lehet Dudek mégse igazol Madridba! Vagy most kapus igazolásra átállnak!doki írta:Valahol olvastam,hogy Dudek-et leigazolta a Reál. Minek Toldo?
9:16 - Ramón Calderon elnök látva, hogy Kaká megszerzése gyakorlatilag reménytelen a fiatal tehetségek felé fordítja figyelmét. Állítólag a célpontok között van a brazil Alexandre Pato, a francia Samir Nasri és a holland Royston Drenthe is.
9:13 - A Marca szerint Toldo nagyon közel áll a Real Madridhoz! Az olasz kapus Casillas cseréje lenne.
Ez már szokás Madridban! Nem hiába aki bajnokságot nyer anak menni kell! (Igaz ha nem akkor is! )Atesz írta:Basszus én nagyon fogom sajnálni Capellot, ha tényleg kirúgják.
Többek között az ilyen patkány húzásokért gyűlölöm a Real Madridot....