Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 22:26:58

Ordog írta:
Colin írta:És ez a mostani eurobarca miért lesz hírekben bővelkedőbb? vettetek fel még hrezőket? Mert azért egy új skin még nem biztosíték a több hírre...
nézzé má ki a föoldalra... még a vak is látja, hogy itt valami megmozdult a hírek terén. De cáfolj meg ha nem így lenne...

Régebben akár volt ennyi történés a klub háza táján, akár nem, nem volt ekkora pörgés
nem gúnyból kérdeztem. Egyszerűen az új skin nem feltétlenül függ össze az új tartalommal.. Számomra. Ezért kérdeztem hogy vettetek-e fel hírezőket. Na. ennyi.
REAL MADRID C. DE F.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.27. 22:00:13

Én mindíg, minden fontos és lényeges dolgot megtudtam a Barcáról az eurobarcán...Pedig nincsenek kis igényeim :wink: De az látszik, hogy ez a megújult desing sokkal jobban fog pörögni 8) Azt pedig mindíg is szerettem ebben az oldalban, hogy a foci 24 meg topfoci szintű dolgokat nem írják le...Így legalább tudom, hogy mi az amiről tényleg szóesett a focivilágban...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.27. 21:50:46

Colin írta:És ez a mostani eurobarca miért lesz hírekben bővelkedőbb? vettetek fel még hrezőket? Mert azért egy új skin még nem biztosíték a több hírre...
nézzé má ki a föoldalra... még a vak is látja, hogy itt valami megmozdult a hírek terén. De cáfolj meg ha nem így lenne...

Régebben akár volt ennyi történés a klub háza táján, akár nem, nem volt ekkora pörgés
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.27. 21:49:16

még jó, h egy oldalt nem feltétlenül az tesz profibbá, h mekkora az ott szereplő hírek mennyisége... remélem, nem állnak neki az itteniek a barcelonai vicclapok mínuszos hírei fordításának és közlésének :?

de kár ezen vitatkozni, a madridistáknak tökéletes a madridista.hu, nekünk pedig az eurobarca.hu.
a többi meg le van sz.rva.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.27. 21:46:47

Ez igaz. De látszik hogy nagyon érti a dolgát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 21:43:08

Rivaldo11: Én magam is tétovázok capello vs Schuster között. TÉNY, hogy Capello bárhol is járt eddig, bármilyen csapatnál ott letett valamit az asztalra. Itt is jött és egy kiégett csapatból bajnokcsapatot csinált. Ugyanakkor a Capello féle munkafoci sehol nem lett volna ha nem rugunk be sokszor a 90. percben gólokat... És ha nem nyerjük a bajnokságot akkor mindenki Capello ellen lenne. Schuster egy gyenge Geatféból egy igenigen erős csapatot csinált, amelyik OKTATTA a madridot. Ámde Schuster sosem vlt még nagycsapatnál, és ott nagyobb a nyomás,n agyobb a győzelmi kényszer.. Kitudja hogy megállná-e a helyét? Tény hogy szebb focit játszat mint Capello, de kérdés hogy eredményesebbet is...
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 21:39:52

Hát tudod... megesik hogy eltúlzom a dolgokat :) De tény hogy amikor valaki azt írja le hogy az eurobarca ad egy kört a madridistának akkor egy pillanatra elakad a lélegzetem és kapásból elkezdem ezeket sorolni amiket leírtam :) Még ha csak a hitelességre gondolsz is, nos, még akkor is védem kedvenc honlapom :)
És ez a mostani eurobarca miért lesz hírekben bővelkedőbb? vettetek fel még hrezőket? Mert azért egy új skin még nem biztosíték a több hírre... Persze gondolom ahogy jönnek az igazolások úgy egyre több és több hír lesz, de én majd arra leszek kíváncsi hogy szezon közben meg lesz-e az a plusz ami most a madridstában bent van. riportok, edzésjelentések, orvosijelentések, meccs előtti érdekességek és végül a mérkőzés elemzése...
REAL MADRID C. DE F.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.27. 21:34:59

Ha kicsit eltúlozva is írod, amit írsz igazat kell adjak neked, habár hozzáteszem nemtom hogy jött ki ez belöled, mert én ezekre én még nem is utaltam, de gondolom jó érzés volt leírni, amit írtál :)

Ez mind igaz volt az elözö eurobarcára... na de figyeld majd meg a mostanit. Asszem az elmúlt pár nap biztosíték számodra is és kielégíti majd még az olyasféléket is mint te, akiknek napi 10 hír kell, mert ha nem akkor Dunának mennek(te gondolom a Tiszának) :lol: :lol: :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.27. 21:29:30

Hm. Érdekes. Sokan biztosra veszik, hogy elzavarják Capellot.
Ez nem jó hír, mert Schuster képes igazán jó csapatot építeni, aki nincs rászorulva a mázlira...nem úgy mint a Capello féle Real...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 21:24:27

Ordog: tudod mit? Lehet hogy igazad van. Ez Colin. Sok mindenről ír, ami a fejében van, gyakran eltér a témától, kicsapongó hozzászólásokat ír. Vagy elfgoadsz ilyennek vagy ősellenségeddé fogadsz, sajna más kiút nemnagyon van :)
DE! Visszatérve a témához: ezt a havi 2 cikket akkor vedd úgy hogy aamíg a madridistán van 2nap alatt 10 hír addig itt van egy 1. Értsd már jól! Avagy szerinted az eurobarcán legalább annyih ír van mint a madridistán?
3. pont: Ha valakinek valamiben most igazat adok akkor már mindenre bólogatok? :?
És ismét kénytelen vagyok ismételni önmagam, ahogy te is csak önmagad ismételgeted:
A Madridistán mindenféle cikk fenn van, legyen az AS, Marca, TeleMadrid, vagy a realmadrid.com... a mi hírszerkesztőink mindet lefordítják. Nekünk. Értünk. Eddig stimm. Azonban ezek a cikkek nem mindig igazak, van köztük kacsa. DE amikor egy hír hivatalos és biztos akkor oda van írva hogy "HIVATALOS KÖZLEMÉNY" Illetve részletes edzésjelent kapunk, meccselemzéseket, stb,stb... Míg az eurobarcán ugyanez nincs meg. Lehet hogy nálunk nem hiteles MINDEGYIK cikk, de összességében akkor is több cikk van, és ezek nagyrésze azért hivatalos... ne a gyorshíreket nézd, hanem a CIKKEKET. Erre te valószínűleg megismétled önmagad, hogy az eurobarca odabäsz a madridistának hitelesség szempontjából. asszem sikerült erről kifejtenem a véleményem.
Rosszul esik, de ha kell eltűröm tőled a margitozást :)
és.. písz
REAL MADRID C. DE F.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.27. 21:13:50

Colin írta:Ordog: Azért már bocs, de amikor leigazoljátok Henry-t akkor mondjuk megértem hogy kissé több hír van... Nézd meg szezon közepén. egyszerűen a madridsta több mindent fordít, több helyről.
Akko minek írsz olyanokat hogy jó a havi 2 hír ha minden le van csekkolva... gondolkodjunk má...
Szezon közben is számtalan téma van... Ott vannak a meccsek, az elmúltak és a következök is a játékosok elemzése, értékelése, a sérülések, rehabilitáció, ellenfelek feltérképezése stbstbstbstbstb. Amiko nincs szezon akkor meg ottvan az átigazolási idöszak(a margitista leggyengébb pontja:DDD)
Nem értem komolyan, hogy mit akartok mondani ezzel a havi 2 100%-os hírrel... néha Boixos is tud hülyeséget mondani, nem kell mindenre bólogatni...

A másik dolog... Én nem vontam kétségbe a hírszerkesztöiteknek az elhivatottságát vmint a fordítási mennyiséget amit lenyomnak ott naponta. Én csak azt említettem, hogy NEM HITELESEK!!!! Ami tény, hogy nem az ö hibájuk, hanem mint említettem az AS-é, Marca-é stbstb.
Fejemhez vágsz most itt mindent, mikor én ennek csak az egytizedét említettem méghozzá a hitelességet:DDD De sebaj Colin, töled ezt már megszoktam, írsz egy raklapnyi dolgot ami a fejedben van, ha van hozzá közöm ha nincs:))

Azt meg hogy ne margitozzak, azt ne kérd tölem... nálam az létszükséglet:DD
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.27. 20:48:32

Game90 írta:
Rivaldo11: Alves nem kerül 60 millába.
Persze hogy nem. Mármint ennyit messze nem ér.
De ennyi minimum van a kivásárlási ára, és Del Nidot ismerve nem fogja elengedni ennél olcsóbban.
Többször kijelentette, hogy nagy csapatot épít, ha valakit elad, akkor méregdrágán.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.06.27. 20:15:08

LG írta:Sztem nagy hiba lenne a realnak elküldeni Capellot.
Év végére összeállt a csapatuk, nem azt mondom, hogy jól játszottak, de legalább küzdöttek :roll:

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid elnöksége csütörtökön, 12 órától ül össze. :arrow: gondolom ekkor beszélik meg Capello jövőjét is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.06.27. 20:11:59

Sztem nagy hiba lenne a realnak elküldeni Capellot. Del Bosquet is győztes szezon után küldék el, és meg is lett az eredménye..
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 20:05:05

Ti utáljátok a madridot, ennyi az összes bűne a madridistának. helyén vannak kezelve a cikkek, ezért van kiírva a forrás. Nehogy már azért szidd össze hírszerkesztőinket mert lefordítanak minden madriddal kapcsolatos cikket... Engem konkrétan érdekel mind.
REAL MADRID C. DE F.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.27. 20:03:22

Tudni kell helyén kezelni a tényket és nem mindent kirakni. :wink:
in to exile
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 19:58:35

Ordog: Azért már bocs, de amikor leigazoljátok Henry-t akkor mondjuk megértem hogy kissé több hír van... Nézd meg szezon közepén. egyszerűen a madridsta több mindent fordít, több helyről. Ezért van több cikk. a hitelességről pedig annyit hogy oda van írva hogyha hiatalos mint említettem... és mélyen leköteleznél ha letudnád írni hogy MADRIDISTA nem margitoznál.. jelentéktelen apróság, ami nekem mégis sokat jelent. Köszi.
Boixos: Ezen a ponton valóban elnézést kell kérnem. Nem járok más topicban, nem érzem helyesnek, ezért nem is nagyon érzem hogy mennyi beszédtéma van nálatok.
Mihu: Szia! :) :integet: :) és köszi h igazat adtál :P Henryért irigykedem, az egyik kedvenc focistám.. ettől a barcát nem szeretem jobban meg, de tény hogy nagy fogás szerintem...
REAL MADRID C. DE F.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.27. 19:55:05

Colin írta: Ordog: ott a pont boixosnál. ha MINDIG csak olyan híreket tennénk fel ami le van csekkolva és 100%, havonta 2 hír ha lenne.
Nálunk az elmúlt 2-3 napban megjelent 20-nál is több hír és mindegyik le van csekkolva és mindegyik igaz... most akkor miröl beszélünk????
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.27. 19:54:21

Colin, okés, nem is rád gondoltam.
..Vagy irigykedsz hogy nálunk legalább mindig van beszédtéma?
azért itt is szokott lenni beszédtéma. igaz, nem olyan jellegű, h x vagy y megint pukizott az edzésen, lehet, az ilyen kaliberű megmozdulások hanyagolása miatt tűnik kevesebbek.
de nekünk jó ez így.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.27. 19:54:06

Szevasz Colin :wink:

Most a többieknek: Sztem abban semmi eget rengető nincs hogy a Marcáról meg az AS-ről idéznek...ezek a honlapok többnyire a Real-al foglalkoznak. Az elmundo meg a sport azok meg a Barcával...most a Madridista nem tehet arról hogy az a két lap hamis tényeket közöl néha...Most tegyük fel: A Marca csak és kizárólag Madrid híreket közöl de 10-ből 9 kamu...a Sport pedig csak és kizárólag Barca híreket és ezek közül 10-ből 9 igaz....most akkor a Madridista mit tegyen? Idézzen a Sportról Barca híreket? :D :D :D Egyszerűen pechük van hogy a Madridhoz közeli lapokban több a pletyka mint a Barcásokban
Kép
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 19:50:32

Boixos: Én sosem szidtam az eurobarcát. nem is fogom... de felháborít mikor a madridistát fikázza le vki olyan, aki lehet hogy egy html alapú weblapot nem tudna összedobni...
Ordog: ott a pont boixosnál. ha MINDIG csak olyan híreket tennénk fel ami le van csekkolva és 100%, havonta 2 hír ha lenne. Vagy irigykedsz hogy nálunk legalább mindig van beszédtéma? yah és még valami drága Ordog: MINDIG ODA VAN ÍRVA HOGY HA VALAMI HIVATALOS BAZI NAGY BETŰKKEL hogy: H I V A T A L O S ! És minden más cikknek pedig oda van írva hogy honnan származik, az-az lecsekkolhatod hogy az az oldal mennyire hiteles. ennyi !
REAL MADRID C. DE F.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.27. 19:47:35

Védheted akárhogy a margitistát, de az TÉNY, hogy sokszor NEM VAGYTOK HITELESEK!!!!! Ebben a tekintetben az eurobarca kört adott nektek!

Érted?
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.27. 19:47:14

Colin, nekem sem tetszik, amikor az oldalatokat fikázzák az itteniek, de nálatok ugyanez megy az eurobarcával kapcsolatban. egymást licitálja túl a sza.rdobálásban az a néhány f.sz, aki ebben száll, amikor az itteni dolgokról van szó. sztem amíg ez így megy odaát, addig itt sem kell mást várni.
az viszont igaz, h nem kellene cikizni azokat, akik a híreket teszik be nálatok, ha csak a frankót jelentetnék meg, akkor havonta egyszer frissülnének a dolgok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 19:45:08

A Real Madridot, mint klubot sokan nem szeretitek. Oké.
Sok szurkolóját nem szeretitek. Oké.
De a madridistát szidni... tegyél már le többet az asztalra plízz...
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.27. 19:43:15

Ordog, szóval azzal hogy a madridista.hu az egyik legszínvonalasabb lap magyarországon ( vonatkoztass kicsit el a cikkektől ) mert tartalma nagyon átlátható és kimerítően sok, ezzel el van kumma? mi kérünk elnézést hogy egyszerűen a madridistán TÖBB tény szerepel, TÖBBEN foglalkoznak vele...
Ha poén volt akkor sorry, de a kedvenc honlapommal kapcsolatban nem ismerek tréfát !
REAL MADRID C. DE F.
Lezárt