Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem gúnyból kérdeztem. Egyszerűen az új skin nem feltétlenül függ össze az új tartalommal.. Számomra. Ezért kérdeztem hogy vettetek-e fel hírezőket. Na. ennyi.Ordog írta:nézzé má ki a föoldalra... még a vak is látja, hogy itt valami megmozdult a hírek terén. De cáfolj meg ha nem így lenne...Colin írta:És ez a mostani eurobarca miért lesz hírekben bővelkedőbb? vettetek fel még hrezőket? Mert azért egy új skin még nem biztosíték a több hírre...
Régebben akár volt ennyi történés a klub háza táján, akár nem, nem volt ekkora pörgés
nézzé má ki a föoldalra... még a vak is látja, hogy itt valami megmozdult a hírek terén. De cáfolj meg ha nem így lenne...Colin írta:És ez a mostani eurobarca miért lesz hírekben bővelkedőbb? vettetek fel még hrezőket? Mert azért egy új skin még nem biztosíték a több hírre...
Akko minek írsz olyanokat hogy jó a havi 2 hír ha minden le van csekkolva... gondolkodjunk má...Colin írta:Ordog: Azért már bocs, de amikor leigazoljátok Henry-t akkor mondjuk megértem hogy kissé több hír van... Nézd meg szezon közepén. egyszerűen a madridsta több mindent fordít, több helyről.
Persze hogy nem. Mármint ennyit messze nem ér.Game90 írta:
Rivaldo11: Alves nem kerül 60 millába.
Év végére összeállt a csapatuk, nem azt mondom, hogy jól játszottak, de legalább küzdöttekLG írta:Sztem nagy hiba lenne a realnak elküldeni Capellot.
Nálunk az elmúlt 2-3 napban megjelent 20-nál is több hír és mindegyik le van csekkolva és mindegyik igaz... most akkor miröl beszélünk????Colin írta: Ordog: ott a pont boixosnál. ha MINDIG csak olyan híreket tennénk fel ami le van csekkolva és 100%, havonta 2 hír ha lenne.
azért itt is szokott lenni beszédtéma. igaz, nem olyan jellegű, h x vagy y megint pukizott az edzésen, lehet, az ilyen kaliberű megmozdulások hanyagolása miatt tűnik kevesebbek...Vagy irigykedsz hogy nálunk legalább mindig van beszédtéma?