Colin írta:Ordog: Azért már bocs, de amikor leigazoljátok Henry-t akkor mondjuk megértem hogy kissé több hír van... Nézd meg szezon közepén. egyszerűen a madridsta több mindent fordít, több helyről.
Akko minek írsz olyanokat hogy jó a havi 2 hír ha minden le van csekkolva... gondolkodjunk má...
Szezon közben is számtalan téma van... Ott vannak a meccsek, az elmúltak és a következök is a játékosok elemzése, értékelése, a sérülések, rehabilitáció, ellenfelek feltérképezése stbstbstbstbstb. Amiko nincs szezon akkor meg ottvan az átigazolási idöszak(a margitista leggyengébb pontja:DDD)
Nem értem komolyan, hogy mit akartok mondani ezzel a havi 2 100%-os hírrel... néha Boixos is tud hülyeséget mondani, nem kell mindenre bólogatni...
A másik dolog... Én nem vontam kétségbe a hírszerkesztöiteknek az elhivatottságát vmint a fordítási mennyiséget amit lenyomnak ott naponta. Én csak azt említettem, hogy NEM HITELESEK!!!! Ami tény, hogy nem az ö hibájuk, hanem mint említettem az AS-é, Marca-é stbstb.
Fejemhez vágsz most itt mindent, mikor én ennek csak az egytizedét említettem méghozzá a hitelességet:DDD De sebaj Colin, töled ezt már megszoktam, írsz egy raklapnyi dolgot ami a fejedben van, ha van hozzá közöm ha nincs:))
Azt meg hogy ne margitozzak, azt ne kérd tölem... nálam az létszükséglet:DD