Hol kezdjem..?
"Hiszen "nagy fölénnyel" nyerte a csapatotok a bajnokságot.
Vagy megint igazoljanak sztárokat , hogy 3 évig szünet legyen?"
AMÍG sztárok voltak ADDIG NYERTÜNK.. Figo, Zidane, Ronaldo neve neked mondd vmit? A probléma ott volt hogy esztelenül igazoltunk, és olyan elveket hangoztattunk hogy " védőt igazolni gyengeség " és stb. nem a sztárokban keresném én a hibát... Hisz azért amíg sztárok játszottak addig az eredmények is magukért beszéltek, és a 2002es BL döntő volt életem eddigi talán legjobb meccse. nah. písz
"Az Eurobarca és a madridista között óriási különbségek vannak a hitelességet nézve... Ekképesztö méretü a különbség
Ezért is szeretem az eurobarcát de rohadtul:)))"
1. Nagyon érdekes, hogy nagyon gyakran még a real meccs kommentátora is a madridistáról idézget híreket, informácókat, hisz az oldal szerintem nagyon [auto_cenzúra] fel avn építve. a múlt legendái, leírás az ultras sur-ról, és stb... az hogy milyen hírek vannak? Mi kérünk elnézést hogy lemerjük fordítani a marcán, az ASen, ileltve a többi madridi orgánum cikkeit, a mi hibánk egyértelmű hogy néha kacsákat írnak ezek az oladlak, szégyen-gyalázat hogy a madridstán rögtön fenn van magyarul minden madridot érintő cikk. DE EZ EGY SEM SAJÁT CIKK. Ami saját, annak a minősége is olyan... Talán nem véletlenül hírszerkesztő a rangjuk? ...
REAL MADRID C. DE F.