Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben teljesen igazat adok, vicces lenne, ha ez a keret, csak a tiki-taka alkalmazására lenne jó.visca el barca írta:értem én, de azért a világ legjobbjai csak képesek arra, hogy néhány hónap alatt betanuljanak valami új formációt....[/i]
Nem hiszem, hogy erre képes. Én abból indulok ki ilyen kis szinten ahol hétköznapi amatörök játszottak mit csinált egy szigorú edző. Az igazán jó edző és mondom ez amatör szinten volt, odajött a csapathoz (a kieső előtt végzett az előző szezonban és nem is nagyon volt keret új játékosra) és első dolga az volt egyessével beszélt mindenkivel. Mit gondolsz a csapatról mit szeretnél a jövőben a csapatban betöltött helyedet milyennek érzed, stb. stb. Aztán a két csapatkapitány kiválasztotta magának a két kezdő 11-et és játszatott egy 2x 20 perces meccset. Közben irogatott. Aztán elmegyarázta mit szeretne látni kit mire tart alkalmasnak majd egyessével ismét beszélt mindenkivel, hogy hogyan áll az ő elképzeléseihez, vállalja e tetszik e stb. Volt aki ment volt aki maradt. Onnantól kezdve pedig mmindenki azt tette amit ő mondott. Nem volt csudázás, nem volt ennye benyje, ha nem ment lejött az ember a pályáról. Az elős három meccs csúnya bukta is lett, onnantól kezvde megnyerte a bajnokságot.visca el barca írta: De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.
Nekem ez a kedvenc részem....Sokan mit írnak? Ez nem jó az nem jó, jöjjön Klopp régi dolgok vannak stb. Jön ide Xy de majd Neymar megmondja nem szeretne lejönni a pályáról, Messinek derogál a pad és sorolhatnám. Nem tökéletes LE ezt senki nem mondja, de hogy ha a játékosok dirigálnak régen rossz.visca el barca írta:
De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.[/i]
Így van, egyébként én nagyon támogattam, hogy ő jöjjön, de mostanában kicsit kezd Roy Keane-es lenni a szituáció.De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.
Egyáltalán nem erre gondoltam, szerintem röviden ki is fejtettem a mondat második felében...visca el barca írta:hallod, ezt most úgy írtad mintha valami mb3-as keretünk lenne. kikaptunk a sociedadtól, megint olyan világvége hangulat van h hihetetlen, tegnap már neymart is árulták itt egyesek...danianevem írta:Amíg a transzfer-ban érvényben van, addig szerintem felesleges hozni egy új edzőt. Más kérdés, hogy "nagynevű" talán nem is jönne, mivel igazolások nélkül nem tudná a saját csapatát felépíteni, azzal kellene főznie, ami most van...
Itt a kerettel nem lenne baj, csak az edzőnk gyökér! De a másik az mondj már egy ilyen típusu kihívást kereső edzőt?Olyat aki tudja mit csinál és szezon közbe leülne a padra.visca el barca írta:
hallod, ezt most úgy írtad mintha valami mb3-as keretünk lenne. kikaptunk a sociedadtól, megint olyan világvége hangulat van h hihetetlen, tegnap már neymart is árulták itt egyesek....
egy értelmes edzőnek, kihívás felszállni egy süllyedő hajóra. egy megújult taktikával, meg nem ezzel az agyonrotálással egy jó edző simán tudna bajnokságot hozni, láthatjuk a real sem isten, mindenki úgy odavan értük mintha 20 ponttal vezetnék a tabellát.
Amúgy ez igaz, egy normális vezetéssel, és egy olyan edzővel, akinek vannak komolyabb elképzelései, ebből a keretből is ki lehetne hozni egy ütős csapatot.. Csak ahhoz olyan ember kéne, aki elég tökös, nem hagyja, hogy beleszóljanak a munkájába, és e mellé ténylegesen vannak ötletei a megújulásról, nem csak kísérletezget orrvérzésig - plusz ugye olyan vezetőség kéne, aki tudja mi a szerepe. Mondjuk ilyen edzőt szezon közepén kétlem, hogy tudnánk igazolni..visca el barca írta:egy értelmes edzőnek, kihívás felszállni egy süllyedő hajóra. egy megújult taktikával, meg nem ezzel az agyonrotálással egy jó edző simán tudna bajnokságot hozni, láthatjuk a real sem isten, mindenki úgy odavan értük mintha 20 ponttal vezetnék a tabellát.
hallod, ezt most úgy írtad mintha valami mb3-as keretünk lenne. kikaptunk a sociedadtól, megint olyan világvége hangulat van h hihetetlen, tegnap már neymart is árulták itt egyesek....danianevem írta:Amíg a transzfer-ban érvényben van, addig szerintem felesleges hozni egy új edzőt. Más kérdés, hogy "nagynevű" talán nem is jönne, mivel igazolások nélkül nem tudná a saját csapatát felépíteni, azzal kellene főznie, ami most van...
lui1698 írta:Bánki Dodóra tippelnék így első körben, de az én nagy álmom az, hogy felkérik Xavi-t.palesz77 írta:Amúgy vajon ki lehet ennek a csodás vezetőségnek a B terve?Komolyan félek megtudni..
Szerintem teljesen mindegy.bence-barca írta:Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
Amíg a transzfer-ban érvényben van, addig szerintem felesleges hozni egy új edzőt. Más kérdés, hogy "nagynevű" talán nem is jönne, mivel igazolások nélkül nem tudná a saját csapatát felépíteni, azzal kellene főznie, ami most van...bence-barca írta:Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
Kamunak talán nem kamu, de biztosan van benne újságírói túlzás, mint ahogyan az is bizonyos, hogy Puyol bejelentését és távozását is nehéz nem a vezetőség iránti kritikaként felfogni.Feast4 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2386103
Szerintetek ez kamúvagy kezdődik a játékosok részéről is a nyomásgyakorlás? Gyanítom vezetőséget és edzőt akarnak buktatni. Szerintem ha megszellőztetik a távozási szándékát akkor itt fejek hullanak egyből.
Nyilván Eusébio.palesz77 írta:Barcelona's board plan to give Luis Enrique a two-match ultimatum. Needs to get team back on right track, both on an off the pitch. [cope]
Na, ha Messiék tényleg edzőt és elnökséget akarnak buktatni, akkor gyötrelmes 2 meccs várható..Amúgy vajon ki lehet ennek a csodás vezetőségnek a B terve?
Komolyan félek megtudni..
Bánki Dodóra tippelnék így első körben, de az én nagy álmom az, hogy felkérik Xavi-t.palesz77 írta:Amúgy vajon ki lehet ennek a csodás vezetőségnek a B terve?Komolyan félek megtudni..