Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most valami szokás lett a madridistáknál, hogy ide jönnek, és itt mutogatnak a Barca-játékosokra?Buitre írta:és még Csigától is tanulhatna, nem igaz?Pepe megint klasszisokat idézett. Nagy játékos, na.
Hát nem igazán lehet eldönteni melyik a nagyobb anti-tálentumBuitre írta:és még Csigától is tanulhatna, nem igaz?Pepe megint klasszisokat idézett. Nagy játékos, na.
Nem tudom, már kivel beszéltem erről régebben (azt hiszem MU-drukker szintén), de akkor is azt mondtam, hogy én a Chelsea ellen az utolsóutáni percben lőtt gólunkat is szerencsének vettem. Magát a gólt és időpontját értem szerencsének, nem az eredményt - mert az nem kérdés, hogy legalább a döntetlent megérdemeltük akkor.ozsimiki írta: szerencsére még páran elmagyarázták anno,meg el is fogják,h nem feltétlen szerencse ha egy csapat rossz állásnál, tud annyira hajtani és helyzeteket kialakítani,h fordítson,esetleg x-re mentse.
szerencsére még páran elmagyarázták anno,meg el is fogják,h nem feltétlen szerencse ha egy csapat rossz állásnál, tud annyira hajtani és helyzeteket kialakítani,h fordítson,esetleg x-re mentse. mentálisan elég erős még mindig a M.U.,szerencsére. Valencia lövése megpattant,de előtte egyértelműen több nagy helyzetet hagytunk ki, mind1, továbbjutott a M.U.Mikaos írta: MU...nem ők lennének, ha nem az utolsó percekben rúgnának 2 góltNekünk miért nem volt ilyen szerencsénk a Kazan ellen?...
0-2kurdt írta: Apoel 0-0 Porto
0-1 lett, nyert a portofcjoc írta:0:2kurdt írta: Apoel 0-0 Porto
mindegyik szelvényem elment am. szép kis este
0:2kurdt írta: Apoel 0-0 Porto
3-3LG írta:Nem is maradtutóbbi meg nem marad így Twisted Evil
Erről beszéltem!Fecooo írta:Pepe ismételten zseniálisan vette el a labdát Pato-tól...
Egyenlítettek!Fecooo írta:Pepe ismételten zseniálisan vette el a labdát Pato-tól...
4. perc hosszabbítás van a MU meccsén...ha ezek megint egyenlítenek....
Melyik?szajko írta:Pato gólja szerintem szabályos volt.
de bizony az kéz voltNa ez meg se kéz, se les...netessék
a real gól nem volt lesA Reál jobban játszik, DE
1. erősen lesgyanús góllal vezettek
2. Milannak nem adtak meg egy szabályos gólt.
És így 1-1 az állás.
nézd meg a www.livescore.com -onvalaki tud vmit a Porto meg a Chelsea meccsekről?