2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már megint... Te humorista vagy?Robinho_10 írta:Szerintem a Barcának egy normális védekező középpályás kellene.
Tény,hogy a jelenlegi keretből Marquez a legjobb erre a posztra,de ő meg bőven nincs azon a szinten szerény véleményem szerint,hogy a világ egyik legjobb csapatában kergesse a bőrt.
Robinho_10 írta:Ezzel azt akarod mondani,hogy szokjunk hozzá,hogy ti minden meccsen megkapjátok a szokásos tizenegyest és kiállítást?
A foci nem erről szól.
Mellesleg ha már így megemlítetted ezt az összehasonlítást:nem emlékszem rá,hogy 2-3 évvel ezelőtt ilyen látványosan segítettek volna minket a bírók.
De ha ti csak így tudtok eredményt elérni,akkor egy szavam sincs.Ez esetben büszkék is lehettek a csapatra.
Én se!Robinho_10 írta:
Mellesleg ha már így megemlítetted ezt az összehasonlítást:nem emlékszem rá,hogy 2-3 évvel ezelőtt ilyen látványosan segítettek volna minket a bírók.
Na ezt pont egy reálos mondja..Robinho_10 írta:Ezzel azt akarod mondani,hogy szokjunk hozzá,hogy ti minden meccsen megkapjátok a szokásos tizenegyest és kiállítást?
A foci nem erről szól.
De ha ti csak így tudtok eredményt elérni,akkor egy szavam sincs.Ez esetben büszkék is lehettek a csapatra.
Szerintem a Barcának egy normális védekező középpályás kellene.recrea írta:Bal oldalra kellene egy olyan játékos, aki lefut,bead,stb.(azt hittem ezért vették megy Santit)...hát nem!
Ronnie a csatár(ok) mögött sokkal jobban focizna,mint a bal oldalon, ezért nincs sokszor játékban,mert odáig sem jutunk el,h átforgassuk a labdát egyik oldalról a másikra! Sajna Giulyt is kiismerték az ellenfelek:labdaátvétel,aztán huzzuk az oldalvonal mellett,befelé még véletlen se hozná egyszer. Jó focista, de jelenleg Messi kiszámíthatatlanabb és robbanékonyabb, olyan mint Giuly volt egy éve ősszel. A védelem néha mint megyeIII-ban lenne, amerre állunk arra rúgjuk a lasztit, persze ha elérjük és ha nem rúgunk luftot! Nem hiszem el,h nem lehet ilyen szintű labdarúgókkal ezeket a szitukat leképezni az edzéseken, aztán meg kijavítani és begyakorolni!
Ezzel azt akarod mondani,hogy szokjunk hozzá,hogy ti minden meccsen megkapjátok a szokásos tizenegyest és kiállítást?Morminho írta:én meg megnézném, h hány trófeával lenne kevesebb ha rendes lett volna a bíráskodás. most minden 10 éves itt sír, h segítenek minket a bírok, de azt nem meritek bevallani magatoknak, h ugyanezt csinálták veletek a bírók eddig. elmúlt már az az idő amikor, raúl beleül vkinek az ölébe és kapjátok a tizit, hozzá kell szokni, h nem a ti seggeteket nyalják újabban a bírók.Robinho_10 írta:megnézném hol tartanátok,ha a bírók nem segítenének titeket agyba főbe.
Deco rossz formában van, de ettől függetlenül világklasszis, egyértelmű helye van a csapatban...Rapika írta:Fogadok,h akik fikázzák Iniestát,nem látják jáccani!
tegnap Ő jól tolta!Tapadt a lábához a labda,mint mindig!
Érdekes,h Őt tennétek ki a teamből,mikor 1értelműen Deco volt a leghalványabb!
Hozta a szokásosat,labdát kap,nem adja 1ből tovább,még minimum 3 x tol rajta 1et...aztán adja tovább,elég gyakran pontatlanul
Kivételes eset!Enrique írta:Már bocsi, de Iniesta volt a legtöbbet játékban tegnap, szerintem nagyon jól játszott. ( Még Gilinél is sokkal jobban.. )
Reikaardot le kellene "szokatni"Badi írta:Van Bommel hihetetlen jó, nem tudom miért nem játszatja...tegnap neki kellett volna kezdeni Iniesta helyett