Az állás:
1. Getafe 6 4 2 - 11-6 +5 14
2. Celta Vigo 6 4 1 1 10-6 +4 13
3. Osasuna 6 4 - 2 7-5 +2 12
4. Barcelona 6 2 3 1 11-7 +4 9
5. Real Madrid 5 3 - 2 10-6 +4 9
Tehát a Reál - ha ma nyer, ami sajna nagggyon valószínű - akkor 12 ponttal várja a hetedik fordulót. Én általában pozitívan állok a dolgokhoz, persze nekem sem tetszik, hogy a régi kreativitás, taktikai berendezkedés (ne adj isten: tűz!

) hiányzik a csapatból, legalábbis egyelőre úgy tűnik. Persze azt sem tetszik, hogy 6 forduló alatt egy szegényes 50%os a mérlegünk és hogy úgy tűnik, Frank nem képes megbírkozni a nagyobb kerettel, ami viszont éppen a jó edző ismérve volna

... ÁMDE: mint látjátok, óriási körbeverések vannak, abban pedig JOGGAL bízhatunk, hogy a Getafe-Celta-Osasuna trió egyik tagjából sem lesz új Sociedad, persze franc se tudja. A lényeg, hogy a Reál sem kezdte túl fényesen az idényt, minden nyílt, csak most már tényleg el kéne kezdeni nyerni. Igaz akár lehetnénk most simán 13.ak is, de mint mondtam, optimistán kell a jövőhöz hozzáállni, és bízni a fiukban az eddig mutatott játék ellenére is. Venga-venga!!!

(bocs, ha hosszú voltam)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17