Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.29. 16:20:21

[/quote]Mourinhonak szerencse kellett hozzá..Rijkaardnak pedig.... :wink:[/quote]

Rijkaardnak is kellett szerencse... Emlékezz csak vissza az elődöntőben a Milan ellen a visszavágón ha megadja a bíró Sheva szabályos!! gólját... :wink:
V I S C A E L B A R C A
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 16:20:00

Victor_Valdes írta:
De mondjuk Essien nincs akkora sztár mint Messi.
Gallas sincs olyan (számomra)mint Puyol.
Sztem meg Essien az egyik legjobb vkp a világon, de ez izlés dolga, amúgy meg ha jobb lesz tőle a csapat télleg tökmindegy ki jön. (csak ne j.m. :lol: )
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.29. 16:17:14

Ezenkívül azért nem semmi egymást követő 2 évben angol bajnokságot nyerni utcahossza
Mindezt Rijkaard is megtette a Barcával....

[/quote]A BL megnyeréséhez mint tudjuk hatalmas szerencs is kell...

Kell bizony...Mourinhonak mint mondtad volt is a Portóval,a Chelseavel ellenben nem...

Míg azzal nem érdemes vitatkozni,h amikor mi megnyertük akkor télleg megérdemeltük és a miénk volt a világ legerősebb csapata...

Mourinhonak szerencse kellett hozzá..Rijkaardnak pedig.... :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 16:15:03

dr. Mezey írta:Mondjuk ilyen kis senkikről mint Shevchenko, Cech, Essien, Gallas, Malouda azért megfeledkeztél.
Ja bocs látom már előttem más is uezt leírta.
De mondjuk Essien nincs akkora sztár mint Messi.
Gallas sincs olyan (számomra)mint Puyol.

Amugy Bányászéra válaszolva(off):
Nem faragok a cselszkiből győztes csapatot mert az a klubb a managerbe havi 10-11 milliárd(FT)veszteséget termel....

(ON)
Nem is érdekel hogy ki ül a padon felőlem aztán Te is ülhetnél a padon ha eredményesek lennénk....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.01.29. 16:17:38-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 16:13:52

Sztem meg a mázli ahhoz kell, hogy egyből egyszer biztasan megnyerd a BL-t, ha szuper jó csapattal háromból egyszer sem nyer, az nem csak pech.
Atyec

2008.01.29. 16:11:49

Victor_Valdes írta:
Atyec írta: Murinho. Kell nekünk egy lépten nyomon bemondogatós, ellenfélt lebecsülő, mindent bíróra kenő edző?
1.ellenfél lebecsülése=pszihikai hadviselés
A média a legjobb fegyver amugy meg marhára nem érdekel hogy kit becsül le meg hogy mit beszél a tv-be és az se hogy a biróra fog mindent!Ha emmelé fegyelem, és eredményes játék társul....a többi nem lényeg...Ennyi.
Hát ebben nem értünk egyet. Én azt szeretem látni, ha pályán győzzük le az ellenfelet. Tisztán, szimplán lefocizzuk őket.
gnorbert
Capitá del Barça

2008.01.29. 16:11:43

Nálunk "2 db" sztár lett vásárolva: Ronnie (bár Ő sem volt az a gigastar mikor idekerült) és Henry.

A többit (Iniesta, Messi, Xavi, Puyol, Fabregas - jelen - Bojan, Giovani - jövő) kineveltük, vagy nálunk lett azzá (Eto'o)...

Rohadtul nem mindegy
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.29. 16:11:01

A BL megnyeréséhez mint tudjuk hatalmas szerencs is kell... Mourinhonak és a Chelsea-nek pedig nem volt. Először egy nem létező góllal estek ki a Liverpoolal szemben az elődöntőben,másodjára összehozta őket a sors a világ akkori legjobb csapatával, a Barcaval, amely akkor fantasztikusan játszott, míg 3. évében is csak tizenegyesekkel maradtak alul a 'Poollal szemben. Ha csak egy kis szerencséje is lett volna akkor tuti megnyeri a BL-t, mint ahogyan tette azt a Porto edzőjeként. Akkor megvolt az a bizonyos szerencse( man.utd. ellen).
Ezenkívül azért nem semmi egymást követő 2 évben angol bajnokságot nyerni utcahosszal, az FA kupáról és a Ligakupáról már nem is beszélve...
Szóval Mourinho igen is sztáredző, és nálam is simán benne van a top3-ban!!!

És az sem kérdés hogy én neki örülnék a legjobban!!! :D
V I S C A E L B A R C A
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 16:10:25

Mondjuk ilyen kis senkikről mint Shevchenko, Cech, Essien, Gallas, Malouda azért megfeledkeztél.
Ja bocs látom már előttem más is uezt leírta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr. Mezey 2008.01.29. 16:11:02-kor.
Bányász

2008.01.29. 16:08:45

Ez meg az én véleményem. Wink
Hát nem egyezik a véleményünk.... :wink:

Azért akiket felsoroltál ahhoz simán hozzávenném Shevát,Joe Colet,Wright Phillipset,Kalout,Essient...attól függetlenül,h mien formában vannak, és hogyan játszanak...

De nem is az a lényeg,h ki szerint hány sztárjátékosa van a Chelseanek...hanem az,h mennyi pénze volt neki játékosokra,és ahhoz képest mit tud felmutatni...

Ebből a szempontból si többre vitte Rijkaard... :D

Meg mondjuk ha Te kapsz 300 millió eurót,nehogy már ne faragj mondjuk a managgerbe verhetetlen csapatot,vagy az életben is sztem még itthonról is lehetne belőle Bl győztest csinálni... :wink:
Elég lesz az ellentmondásokból pajtás Laughing
:oops: Bevallom utánna néztem meg miután valamelyik kollega megírta,h volt dobogós...így ma már helytálló,az a kijelentésem miszerint tudom,h dobogós lett... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.01.29. 16:11:11-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Aprieto

2008.01.29. 16:08:09

Bányász írta:
2001:

1. Michael Owen (angol, Liverpool)
2. Raúl (spanyol, Real Madrid)
3. Oliver Kahn (német, Bayern München)
Igen és???
Ezt tudtam....világos volt számomra.De mit kezdjek vele?
Most ezzel nem lettem meggyőzve miszerint Raul jobb mint Eto'o... :wink:
Lol.

"Raul azért nem kapta meg mert sose volt akkora játékos,h megkapja...
Nem emlékszem,h akár dobogóra is odaért volna. "

Elég lesz az ellentmondásokból pajtás :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 16:02:48

Bányász írta:A Barca nem egyenlő a Portóval!(majd magyarázom ;))
.Akkor miért küldték el?Miért nem nyerte meg a Bl-t a nagy sztárcsapattal?

Szóval én nem nagyon látom a különbséget Rijkaard és Maorinho között...de hát ez az én véleményem :D
Azért küldték el mert az orosszal sokat vitáztak és nem eggyezett a véleményük!azért a cselszkibe nincsen olyan sok hű de nagy sztár mert nekem csak Terry,LampardDrogba és esetleg Ballack.
Mig a Barcánál majdnem minden poszton egy sztár ˇ"ül".
Ez meg az én véleményem. :wink:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
gnorbert
Capitá del Barça

2008.01.29. 16:02:32

A cipész egy nagy 0.

José nélkül meg nézzétek meg a Chelseat.
Nem rosszabb egy centivel sem, és nyugi van körülöttük.
Jelenleg mindössze 4 ponttal vannak lemaradva a hétről-hétre parádézó MU & Arsenal mögött.

Az van hogy jelenleg a Realnak megy jobban, mert a legmeghatározóbb játékosai nincsenek félévekre (Messi & Eto'o tavaly), meg hosszú hónapokra lesérülve.

Eto'o idén megint nem volt fél évig, most meg Afrika kupázik, Messi & Deco bő 1 hónapig nem volt "harcrakész" (miközben mindketten csúcsformában voltak a sérülésük pillanatáig, most, a sérülés után pedig meg sem közelítik azt...), Ronnie & Henry meg folyamatosan kisebb nagyobb gondokkal küzd...

Ha mindenki rendben lenne - meg lenne bizalom, és a szurkolók inkább tapsolnának amikor Ronnie bejön végre ismét - nem lenne itt hátrány, sőt.

Vegyétek ki Nistelrooyt & Robinhot a Realból, C. Ronaldot & Rooneyt a MU-ból, Adebayort & Fabregast az Arsenalból stb... minden csapatból felejtsünk el félévekre 2-3 meghatározó játékost.

Szerintetek mire jutnának nélkülük? Mondom: semmire.
A redvesjónagynevű edzőjüktől függetlenül.

Nem hiszem hogy pl. végig vezetnék a bajnokságukat (még ha el is veszítik azt végül - hogy hogy, meg miért, meg milyen érdekes körülmények között az megint más kérdés).

Tavaly a Madrid nyolcpontos hátrányt hozott be nyolc forduló alatt.

Nem kell itt beszarni, hisz 17 forduló van még vissza, és az idény végefelé széjjelszaggatjuk őket a Bernabeuban.

Frankie elkezdte - végre - a leki hadviselést: RM a legjobb. Hát persze. :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára gnorbert 2008.01.29. 16:05:19-kor.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bányász

2008.01.29. 15:57:53

A Barca nem egyenlő a Portóval!(majd magyarázom ;))

Ezzel csak azt akarom mondani,h részemről Mourinho csődött mondott a Chelsea kispadján.
Ami miatt jó szakembernek tartom az még a Porto kispadján elért eredményeinek köszönhető.
És egy Portot máshogy kell irányítani mint egy Barca-t vagy utóbbi időben Chelseat.
A Porto "kiscsapat",míg itt sztárokkal kellene dolgozni.
És ne mondja senki,hogy ő aztán akkora pszichológus zseni és annyira jól bánik a sztárokkal.Akkor miért küldték el?Miért nem nyerte meg a Bl-t a nagy sztárcsapattal?
Amennyi pénzt abba a csapatba beleöltek,abból egy igazi "nagy" edző véleményem szerint egy Bl-t minimum hoz....az angol bajnokság meg magától értetődő lenne... :wink:

Szóval én nem nagyon látom a különbséget Rijkaard és Maorinho között...de hát ez az én véleményem :D
Kép

dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 15:51:26

Hiddink az EB után szabadon lesz, ráadásul már minden fronton produkált és nem olyan megosztó személyiség mint az öreg Jose.
barcatom
Jugador del Barça

2008.01.29. 15:47:04

Ez részemröl nem kérdés! eddzöt kell cserélni!!!! És nálam Mourinho az elsöszámu nyerő!!! De van még kit szivesen látnék: Gus Hidding, Rafa Benitez , Juande Ramos, Lippi, Scolari,Hitzfeld ami gondolom lehetetlen, és lehet kiröhögtök de a régi rossz barca-t hogy felemelte és lelkesitette új jó játékos nélkül és úgy érzem nekünk is ilyesmi kell emlékesztek? Radomir Antic, ja és Wenger, És még az a véleményen hogy végre legyen egy olyan eddzönk ami dukál a keret nagyságához !!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 15:42:38

Atyec írta: Murinho. Kell nekünk egy lépten nyomon bemondogatós, ellenfélt lebecsülő, mindent bíróra kenő edző?
1.ellenfél lebecsülése=pszihikai hadviselés
A média a legjobb fegyver amugy meg marhára nem érdekel hogy kit becsül le meg hogy mit beszél a tv-be és az se hogy a biróra fog mindent!Ha emmelé fegyelem, és eredményes játék társul....a többi nem lényeg...Ennyi.
Atyec

2008.01.29. 15:38:18

Nehéz kérdés ez az edző kérdés.
Mostmár én is azt mondom, hogy Rijkaardban nem tud hozzátenni semmit.
Mintha annyi lenne a taktika, hogy csináld ahogy tudod. Ez mostmár 1,5 év tehetetlenség után elég nyilvánvaló bizonyíték. A Barca csak akkor jó, ha néhányan ügyesen improvizálnak, de ebben kizárólag Messire, Ronaldhinora és Eto'o -ra lehet számítani. Ha mind ott lesznek tavasszal és elkapják a fonalat, ekkor talán valami még lesz, de remélem Rijkaard akkor is megy.

Murinho. Kell nekünk egy lépten nyomon bemondogatós, ellenfélt lebecsülő, mindent bíróra kenő edző?
Ez a dolog ott lett elbaltázva, mikor Schuster Madridban ült padra.
Laudrup? Stoichkov?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 15:36:48

dr. Mezey írta:Nekem nem úgy tűnt hogy Mourinho jól tolerálná ha a vezetőség beleszólna a dolgába.
Ki örült volna annak ha az orosz maffia a nyakán ül??? Senki...De itt más a helyzet.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 15:34:57

Nekem nem úgy tűnt hogy Mourinho jól tolerálná ha a vezetőség beleszólna a dolgába.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 15:24:31

dr. Mezey írta:
Victor_Valdes írta:
Ez nem anglia....
Felőlem maradhatna Deco ha jól nyomná!
Na meg itt azért a vezetőségnek több köze van a csapathoz mint angliában!
Ugyhogy jöjjön Mourinho! :!:
Forza Barca! :!:
Ha jól nyomná sztem is maradhatn, de nem nyomja jól, az arca viszont hatalmas. A vezetőséggel, mag angliával mit akartál mondani?
Most nem nyomja jól de Mourinho keze alatt ki tudja??Lehet belejönne!
Angliával azt akartam mondani hogy itt a csapatból nem biztos hogy minden szó nélkül kiteheti mondjuk Eto'o-t(!)és míg Angliában azokat a játékosokat veszik meg (ha lehet) akit az edző akar it az edző max javasolhatja hogy ki lenne jó szerinte....
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 15:20:40

Victor_Valdes írta:
Ez nem anglia....
Ha jól nyomná sztem is maradhatn, de nem nyomja jól, az arca viszont hatalmas. A vezetőséggel, mag angliával mit akartál mondani?
Ja és Mourinho nyilatkozásban szinészkedésben, meg feltűnéskeltésben tuti világelső. Ezdőnek se rossz, de a top három túlzás. Én Hiddinknek örülnék.
Bányász

2008.01.29. 15:17:58

2001:

1. Michael Owen (angol, Liverpool)
2. Raúl (spanyol, Real Madrid)
3. Oliver Kahn (német, Bayern München)
Igen és???
Ezt tudtam....világos volt számomra.De mit kezdjek vele?
Most ezzel nem lettem meggyőzve miszerint Raul jobb mint Eto'o... :wink:

Egyébként pontosan ettől az évtől kezdve kezdett el hidegen hagyni a France Football aranylasztija... :S

Fifa 2005:
1.Ronaldinho
2.Lampard
3.Eto'o

Jó..tudom,h Raul is volt dobogós a Fifanál is,ezzel csak jelezni szerettem volna,h Eto'o is kapott díjakat.
Nem fog tudni meggyőzni senki. :D
de nálam Mourinho lazán veri Rijkaardot.
Miért is veri olyan lazán?
Lehet,h sokkal jobb szakember mint Rijkaard,de pl az agyonvásárolt Chelseavel nem nyerte meg a hőn áhított Bl-t.
Szóval nálam olyan sokkal nincs előtte a sorban...

A legjobb 3 közelében pedig egyik sincs ott....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.01.29. 15:21:48-kor.
Kép

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 15:15:16

dr. Mezey írta:Én nem szeretném Mourinhot. Tényleg jó edző, de egy kicsit azért túl van sztárolva. A portóval sokat elért, de a BL győzelmük azért elég nagy mázli volt (a MU elleni elődöntőre gondolok). A cselszkivel sem volt rossz, de azért láthatjuk, hogy nevenincs Grant ugyanazt produkálja. Emellett egy csomó játékost tuti elüldözne, Deco meg tuti maradna.
Ez nem anglia....
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.29. 15:12:41

Senkit nem akarok megsérteni, de nálam Mourinho lazán veri Rijkaardot. Mind motiválásban, mind taktikailag, mind meccselés szempontjából. Ezekben a kategóriákban Frankie gyerekcipőben jár Mourinhohoz képest. És igen, Mourinho lazán benne van a világ 3 legjobb edzőjébe, akik között viszont Rijkaard véleményem szerint még a BL győzelem idején sem volt benne. Mert akkor olyan emberekről kellene elfelejtkezni, mint Lippi, Hiddink, Wenger, vagy Ferguson, vagy Benitez. Ebbe a körbe sajnos Frankie nem fért be és ha így folytatja csak egyre távolabb kerül onnan. Mourinho pedig lazán benne van.
Lezárt