Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg Essien az egyik legjobb vkp a világon, de ez izlés dolga, amúgy meg ha jobb lesz tőle a csapat télleg tökmindegy ki jön. (csak ne j.m.Victor_Valdes írta:
De mondjuk Essien nincs akkora sztár mint Messi.
Gallas sincs olyan (számomra)mint Puyol.
Mindezt Rijkaard is megtette a Barcával....Ezenkívül azért nem semmi egymást követő 2 évben angol bajnokságot nyerni utcahossza
De mondjuk Essien nincs akkora sztár mint Messi.dr. Mezey írta:Mondjuk ilyen kis senkikről mint Shevchenko, Cech, Essien, Gallas, Malouda azért megfeledkeztél.
Ja bocs látom már előttem más is uezt leírta.
Hát ebben nem értünk egyet. Én azt szeretem látni, ha pályán győzzük le az ellenfelet. Tisztán, szimplán lefocizzuk őket.Victor_Valdes írta:1.ellenfél lebecsülése=pszihikai hadviselésAtyec írta: Murinho. Kell nekünk egy lépten nyomon bemondogatós, ellenfélt lebecsülő, mindent bíróra kenő edző?
A média a legjobb fegyver amugy meg marhára nem érdekel hogy kit becsül le meg hogy mit beszél a tv-be és az se hogy a biróra fog mindent!Ha emmelé fegyelem, és eredményes játék társul....a többi nem lényeg...Ennyi.
Hát nem egyezik a véleményünk....Ez meg az én véleményem. Wink
Elég lesz az ellentmondásokból pajtás Laughing
Lol.Bányász írta:Igen és???2001:
1. Michael Owen (angol, Liverpool)
2. Raúl (spanyol, Real Madrid)
3. Oliver Kahn (német, Bayern München)
Ezt tudtam....világos volt számomra.De mit kezdjek vele?
Most ezzel nem lettem meggyőzve miszerint Raul jobb mint Eto'o...![]()
Azért küldték el mert az orosszal sokat vitáztak és nem eggyezett a véleményük!azért a cselszkibe nincsen olyan sok hű de nagy sztár mert nekem csak Terry,LampardDrogba és esetleg Ballack.Bányász írta:A Barca nem egyenlő a Portóval!(majd magyarázom)
.Akkor miért küldték el?Miért nem nyerte meg a Bl-t a nagy sztárcsapattal?
Szóval én nem nagyon látom a különbséget Rijkaard és Maorinho között...de hát ez az én véleményem
1.ellenfél lebecsülése=pszihikai hadviselésAtyec írta: Murinho. Kell nekünk egy lépten nyomon bemondogatós, ellenfélt lebecsülő, mindent bíróra kenő edző?
Ki örült volna annak ha az orosz maffia a nyakán ül??? Senki...De itt más a helyzet.dr. Mezey írta:Nekem nem úgy tűnt hogy Mourinho jól tolerálná ha a vezetőség beleszólna a dolgába.
Most nem nyomja jól de Mourinho keze alatt ki tudja??Lehet belejönne!dr. Mezey írta:Ha jól nyomná sztem is maradhatn, de nem nyomja jól, az arca viszont hatalmas. A vezetőséggel, mag angliával mit akartál mondani?Victor_Valdes írta:
Ez nem anglia....
Felőlem maradhatna Deco ha jól nyomná!
Na meg itt azért a vezetőségnek több köze van a csapathoz mint angliában!
Ugyhogy jöjjön Mourinho!![]()
Forza Barca!
Ha jól nyomná sztem is maradhatn, de nem nyomja jól, az arca viszont hatalmas. A vezetőséggel, mag angliával mit akartál mondani?Victor_Valdes írta:
Ez nem anglia....
Felőlem maradhatna Deco ha jól nyomná!
Na meg itt azért a vezetőségnek több köze van a csapathoz mint angliában!
Ugyhogy jöjjön Mourinho!![]()
Forza Barca!
Igen és???2001:
1. Michael Owen (angol, Liverpool)
2. Raúl (spanyol, Real Madrid)
3. Oliver Kahn (német, Bayern München)
Miért is veri olyan lazán?de nálam Mourinho lazán veri Rijkaardot.
Ez nem anglia....dr. Mezey írta:Én nem szeretném Mourinhot. Tényleg jó edző, de egy kicsit azért túl van sztárolva. A portóval sokat elért, de a BL győzelmük azért elég nagy mázli volt (a MU elleni elődöntőre gondolok). A cselszkivel sem volt rossz, de azért láthatjuk, hogy nevenincs Grant ugyanazt produkálja. Emellett egy csomó játékost tuti elüldözne, Deco meg tuti maradna.