2009.09.11. 17:14:11
Sajnos, én semmilyen előrelépést nem vettem észre.
A hozzászólások színvonala silány. Legtöbb esetben 2-3 tőmondatból áll. Értelmük fikarcnyival sincs több, mint annak, ha a Dunába vizet hordanánk.
A fórum színvonaláért a hozzászólók, és a moderátorok a felelősek. Én a magam részéről biztosítom a színvonal megfelelő voltát. Azt gondolom, sok mindennel vádolható vagyok, de azzal nem, hogy színvonaltalan, silány, értelmetlen hozzászólásokat gyártanék.
Tény, korábban többször követtem el hosszabb lélegzetű vélemény-nyilvánítást, de erről leszoktam, hisz nem olyan világot élünk, hogy azt el is olvassák.
Mivel én itt egyszerű fórumer vagyok, nem tisztem megoldási javaslatokat tenni. Ehhez nekem semmi közöm sincs. Én csupán a magam "tollából" származó véleményért vagyok felelős. Ezt eddig is vállaltam, s eztán is vállalni fogom.
Ha pedig Torrestinitól töröltetek 5 hozzászólást, ahhoz gratulálni tudok! Én egy olyan véleményt sem olvastam Tőle, ami méltó lett volna a vágólapra. Bárcsak mindenki megközelítené az általa képviselt színvonalat...milyen nagyon überkirály lenne...
Amúgy pedig volt egy igenis konkrét javaslatom, a helyesírás kérdése. Amit, ha jól emlékszem, éppen te tromfoltál le...mondván, hogy ez nem nyelvtan óra, és nem is vagyunk az MTA.
És nem hisztizek, hanem kifejtem a véleményem egy olyan dologról,, amit gondolok. Úgy érzem, a fórum szabályzatát nem léptem át. Nem OFF-oltam, nem személyeskedtem, nem beszéltem trágárul, senkit sem gyaláztam, senkit sem bántottam.
Leírtam a saját külön bejáratú véleményemet, amit eddig is megtettem, és eztán is meg fogok tenni. Amúgy pedig a kérdéseimre érdemi választ szerettem volna kapni. Ez nem történt meg, csak csípőből tüzeltél.
Ja, és nem egyedül hisztizek, hanem én vagyok az egyetlen, vagy kevesek egyike, aki ki meri fejteni ilyen témával kapcsolatban is a véleményét...