Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a szerencse szempontjából hasonlítottam össze. Úgy vagyok vele, hogy a 90.perc után gólt lőni szerencse, és ezt így éreztem akkor is, amikor mi kiütöttük a Chelsea-t. Ráadásul velünk ez egyszer-kétszer történt meg eddig... de mikor egy csapattal elég sokszor megtörténik (MU), az már inkább szerencse a köbön.gergo9 írta: Nem erre a meccsre célzok mert ezt sajnos nem tudtam megnézni, de te is a bajnokikat emlegetted.
A meccsel kapcs:
Nem láttam mint írtam de összehasonlítani egy érvénytelen gólt egy olyannal ami azért nem "érvényes" mert nagyn a hosszabítás végén esett az megint![]()
Apu kezdődik........Mikaos írta:És hányszor volt fordítva????!!!! Hohohó...nagyon sokszor - igaz, azok a bajnoki meccsek voltak. 1-0-ásak, 90.percben lőtt gólokkal.ozsimiki írta:Hazai kupa döntőkben nem először fordul elő,h a M.U. jobban megérdemelné,aztán mégse nyeri meg.
A mai meccset nem értem, mitől érdemelte volna meg jobban a MU, egyáltalán nem játszottak valami fényesen. Igaz, a Chelsea sem, de ezért volt igazságos a döntetlen a végén (a **** Ballack ellenére, mivel egy utolsóutániutániutáni percben esett góllal a MU "visszakapta" ezt a bírói tévedést). Ez így legalább jó volt, hogy ne attól legyen hangos a sajtó, hogy a bíró megnyerte a meccset a Chelsea-nek - amúgy tényleg nagy, ostoba fajankó volt.
És hányszor volt fordítva????!!!! Hohohó...nagyon sokszor - igaz, azok a bajnoki meccsek voltak. 1-0-ásak, 90.percben lőtt gólokkal.ozsimiki írta:Hazai kupa döntőkben nem először fordul elő,h a M.U. jobban megérdemelné,aztán mégse nyeri meg.
Figyelj, nem mindenki szimpatizál itt a Manchesterrel. Én a Chelseanek drukkoltam és ki nem állhatom az Mu-t. Így remélem hogy most már megfelelő érvekkel van alátámasztva a hozzászólásom. Egy hármast megér.Saviola írta:Komoly,érvekkel és tényekkel alátámasztott hozzászólás,gratulálok.barcafan0911 írta:IGEEEEEN!!!! GRAT A CHELSEANAK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A MU MEG AZT KAPJA VÉGRE AMIT ÉRDEMEL![]()
![]()
Ülj le,egyes.
Komoly,érvekkel és tényekkel alátámasztott hozzászólás,gratulálok.barcafan0911 írta:IGEEEEEN!!!! GRAT A CHELSEANAK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A MU MEG AZT KAPJA VÉGRE AMIT ÉRDEMEL![]()
![]()
Ne politizáljunk,Kollega!Saviola írta:... győzzön a jobbik!:)
Igy fair, megérdemelte a Manchester, h egyenlitsen.most már behuzzák 11esekkelmiihii írta:ÉS A CSATTANÓÓÓ!!!!!
IGEEENNN!!!
![]()
Még messze nincs vége!
Van tartása a Vörösöknek.