Végre
ManU: nincs CR és Tévez, jött egy sérülékeny Owen, egy sztem tök átlagos Valencia és a fiatal Obertan. Giggs, Scholes, van der Saar meg már kiöregedőben. Nani most megmutathatja, hogy miért is adtak érte annyi pénzt.
Chelsea: nekik sikerült egyben tartani a keretet + Zsirkov, + Ancelotti. Sztem ők a PL legnagyobb esélyesei.
Liverpool: Aquilani-t sztem szétfogják törni Angliában, kár volt Xabi-t elengedni. G. Johnson > Arbeloa. Németh remélem lehetőséget fog már kapni tétmeccsen is, nagyon dícsérték őt az előszezonban.
ManCity: Robinho kapott minőségi társakat maga mellé, a Robinho - Adebayor - Tévez csatársor nem hangzik rosszul, ilyen kerettel simán kupás helyen kéne végezniük.
Arsenal: emlékszek egy olyan Wenger nyilatkozatra, amiben azt mondta, hogy a cél a keret egyben tartása, meghatározó játékos nem fog távozni. Erre már nincs Adebayor (mondjuk őt nem sajnálom) és Touré (őt már annál inkább). Érkezett Vermaelen, de kéne még 2-3 igazolás. Nasri, Rosicky, Djourou, Fabianski, Diaby és Walcott meg már most sérült

Nem lennék meglepve, ha jövőre Fabregas, RvP, Clichy lépne innen...