Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.15. 14:20:42

Szerintem is a Chelsea a legnagyobb favorit az idei PL-re.

A Pool egyik legjobbját bukta el.

A MU a legjobbját és egy remek csatárt

Az Arsenal szerintem gyenge, és talán Fabregast is bukják.

A City meg szóra sem érdemes.

Na kíváncsi vagyok én is.
sneco7
Capitá del Barça

2009.08.15. 14:19:08

Na vezet a Hull a Stamford Bridgen,most kezdtem el nézni,szóval nem tudom eddig milyen volt a játék képe,a gól elég szerencsés volt.
PCsabi
aka Game90

2009.08.15. 14:11:26

Végre 8)

ManU: nincs CR és Tévez, jött egy sérülékeny Owen, egy sztem tök átlagos Valencia és a fiatal Obertan. Giggs, Scholes, van der Saar meg már kiöregedőben. Nani most megmutathatja, hogy miért is adtak érte annyi pénzt.
Chelsea: nekik sikerült egyben tartani a keretet + Zsirkov, + Ancelotti. Sztem ők a PL legnagyobb esélyesei.
Liverpool: Aquilani-t sztem szétfogják törni Angliában, kár volt Xabi-t elengedni. G. Johnson > Arbeloa. Németh remélem lehetőséget fog már kapni tétmeccsen is, nagyon dícsérték őt az előszezonban.
ManCity: Robinho kapott minőségi társakat maga mellé, a Robinho - Adebayor - Tévez csatársor nem hangzik rosszul, ilyen kerettel simán kupás helyen kéne végezniük.
Arsenal: emlékszek egy olyan Wenger nyilatkozatra, amiben azt mondta, hogy a cél a keret egyben tartása, meghatározó játékos nem fog távozni. Erre már nincs Adebayor (mondjuk őt nem sajnálom) és Touré (őt már annál inkább). Érkezett Vermaelen, de kéne még 2-3 igazolás. Nasri, Rosicky, Djourou, Fabianski, Diaby és Walcott meg már most sérült :shock: Nem lennék meglepve, ha jövőre Fabregas, RvP, Clichy lépne innen...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.15. 13:09:46

Na ma megkezdődik a cucc 8)

és tulajdonképp pihenés nélkül lezavarják folyamatában.

GO M.U.! nagyon kíváncsi leszek a többi nagyra is. Wenger meglehetősen optimista nyilatkozatot tett, amit nem is értek,szerintem bles hely meglesz,de aranyhoz szerintem kevesek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2009.08.14. 10:12:18

Kép
aquilanit bemutatták.
sok szerencsét neki,kíváncsi vagyok,mi tud majd a poolban.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.10. 00:51:58

gergo9 írta: Nem erre a meccsre célzok mert ezt sajnos nem tudtam megnézni, de te is a bajnokikat emlegetted.
A meccsel kapcs:
Nem láttam mint írtam de összehasonlítani egy érvénytelen gólt egy olyannal ami azért nem "érvényes" mert nagyn a hosszabítás végén esett az megint :lol: :cry:
Én a szerencse szempontjából hasonlítottam össze. Úgy vagyok vele, hogy a 90.perc után gólt lőni szerencse, és ezt így éreztem akkor is, amikor mi kiütöttük a Chelsea-t. Ráadásul velünk ez egyszer-kétszer történt meg eddig... de mikor egy csapattal elég sokszor megtörténik (MU), az már inkább szerencse a köbön.
Szóval, szerencse: a Chelsea szerencsés volt, mert a bíró elnézett egy szabálytalanságot, a MU pedig azért volt szerencsés, mert sikerült bemákolniuk egy gólt a leg-leg-legvégén. LEhet, h erős kifejezés a "bemákolni", de én ezt akkor is így gondolom. Mint mondtam, nekünk is az volt a BL-elődöntőben.
Részemről így egál a dolog, és nem is játszott jobban a MU a Chelsea-nél, ezért "bátorkodtam" egalizálni a dolgot.
Elfogultsággal mondjuk nem vádolhatsz, mert egyik csapatot sem kedvelem :D
gergo9
Director del Fútbol

2009.08.10. 00:20:32

Mikaos írta:
ozsimiki írta:Hazai kupa döntőkben nem először fordul elő,h a M.U. jobban megérdemelné,aztán mégse nyeri meg.
És hányszor volt fordítva????!!!! Hohohó...nagyon sokszor - igaz, azok a bajnoki meccsek voltak. 1-0-ásak, 90.percben lőtt gólokkal.

A mai meccset nem értem, mitől érdemelte volna meg jobban a MU, egyáltalán nem játszottak valami fényesen. Igaz, a Chelsea sem, de ezért volt igazságos a döntetlen a végén (a **** Ballack ellenére, mivel egy utolsóutániutániutáni percben esett góllal a MU "visszakapta" ezt a bírói tévedést). Ez így legalább jó volt, hogy ne attól legyen hangos a sajtó, hogy a bíró megnyerte a meccset a Chelsea-nek - amúgy tényleg nagy, ostoba fajankó volt.
Apu kezdődik........
He te összehasonlítod azt a két esetett amikor végig több helyzetet kialakítva nyomasztó labdabirtoklással, 1-0 nullára veri meg ellenfelét ugy a MU hogy az helyzet nélkül játsza végig a mérkőzést, azzal amikor ismét lejátszva az ellenfelet a az bemákol egy gólt és 10emberrel védekezve nyeri a meccset akkor ott bajok vannak.
Nem erre a meccsre célzok mert ezt sajnos nem tudtam megnézni, de te is a bajnokikat emlegetted.
A meccsel kapcs:
Nem láttam mint írtam de összehasonlítani egy érvénytelen gólt egy olyannal ami azért nem "érvényes" mert nagyn a hosszabítás végén esett az megint :lol: :cry:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.09. 22:32:53

ozsimiki írta:Hazai kupa döntőkben nem először fordul elő,h a M.U. jobban megérdemelné,aztán mégse nyeri meg.
És hányszor volt fordítva????!!!! Hohohó...nagyon sokszor - igaz, azok a bajnoki meccsek voltak. 1-0-ásak, 90.percben lőtt gólokkal.

A mai meccset nem értem, mitől érdemelte volna meg jobban a MU, egyáltalán nem játszottak valami fényesen. Igaz, a Chelsea sem, de ezért volt igazságos a döntetlen a végén (a **** Ballack ellenére, mivel egy utolsóutániutániutáni percben esett góllal a MU "visszakapta" ezt a bírói tévedést). Ez így legalább jó volt, hogy ne attól legyen hangos a sajtó, hogy a bíró megnyerte a meccset a Chelsea-nek - amúgy tényleg nagy, ostoba fajankó volt.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.09. 19:16:44

Saviola írta:
barcafan0911 írta:IGEEEEEN!!!! GRAT A CHELSEANAK :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
A MU MEG AZT KAPJA VÉGRE AMIT ÉRDEMEL :twisted: :twisted: :twisted:
Komoly,érvekkel és tényekkel alátámasztott hozzászólás,gratulálok.

Ülj le,egyes.
Figyelj, nem mindenki szimpatizál itt a Manchesterrel. Én a Chelseanek drukkoltam és ki nem állhatom az Mu-t. Így remélem hogy most már megfelelő érvekkel van alátámasztva a hozzászólásom. Egy hármast megér. :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.09. 18:59:58

Deco-val mi volt? Inába szált a bátorsága? :D. Vagy nem ő következett a sorban? :D. Deco csak 20 percet játszott de már többet nyújtott mint az a hülye Ballack. Triplázhatna a Chelsea hogyha észrevenné azt hogy Deco-t kéne játszatni és nem pedig ezt a.....Bár őszintén én szimpatikusnak tartom Ballackot.
De csak akkor amikor a válogatottban játszik. Akkor legalább hozzátesz valamit a játékhoz a lökdösődésen kívül. Kékmezben viszont utálom.
Na de most tényleg mi volt Deco-val? :D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.09. 18:41:40

barcafan0911 írta:IGEEEEEN!!!! GRAT A CHELSEANAK :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komoly,érvekkel és tényekkel alátámasztott hozzászólás,gratulálok.

Ülj le,egyes.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.09. 18:25:32

Hazai kupa döntőkben nem először fordul elő,h a M.U. jobban megérdemelné,aztán mégse nyeri meg, pár éve az Arsenal-t mosta le a pályáról szinte az F.A. döntőjében,aztán mégis ők nyertek 11esekkel.

no nembaj, kettő kupa remélem meg lesz így is! de a legfőbb cél zsinórban a 4.!

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.09. 18:17:35

Ritka rossz meccs volt egyébként. Nani még vitt egy kis látványosságot a meccsbe,de utána már mindkét fél csak erőlködött,erőből próbálkozott.

A Chelsea nevetsgées,hogy ordibálnak egymással. Drogba megakadályozza Cech-t hogy kidobja a lasztit.

Ballack meg... annyit mondok nem csalódtam benne :lol:

Büntetők meg, hát szóra sem érdemesek :D

Rooney-n meg elment a tippmix :evil:

A kommentátor meg Világi pedig kiborítottak :D
Nani nevét 5különböző módon mondták :oops:
KissTito14
Barça B

2009.08.09. 18:14:12

Giggs és Evra minden rutinját beletette a büntetőpárbajba:D
Kép
˛˛A Barςa a bajnok, én pedig csak azt tudok mondani nekik, hogy a nyomás azé, aki nem nyert semmit...´´[Ibra]
.ViSCΛ ΣL BΛЯCΛ.
miihii
KHAL

2009.08.09. 18:13:30

Mi van mostanában a büntetőkkel?!
Múltkor egy serdülőhöz is méltatlan párbaj volt a Písz kupa döntőjében és most megint mekkora lúzer büntetők voltak :shock:
Megszakadt ezzel egy naon jó sorozata a MU-nak,ami a tiziket illeti.Pedig ha erre került a sor,akkor általában jobban jöttek ki belőle.Na ez most a kivétel volt,ami erősítheti a szabályt :D

Úgy tűnik,kiegyensúlyozott versenyfutás lesz a két csapat közt.Meglátjuk mire képes a púl,stb...De ez tényleg nagy párbajnak néz ki idén (IS :wink: ).

Remélem az öreg Carlo ezzel be is fejezte a sikereit a klubnál :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.09. 18:12:09

Hogy lehet ilyen gyengén lőni a büntetőket, nem is értem? Mintha a grundon lettek volna....

Ballackot meg örökre száműzni kellene a pálya közeléből! Egy meccsen nincs egy szabályos megmozdulása! A legalattomosabb játékosok közé tartozik. Ellenszenves fricc. :twisted:
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2009.08.09. 18:11:47

Ezt a Ballackot végleg elkéne tiltani mert ezt már nem lehet nézni amit ez művel. Alattomos, bunkó egy játékos. A bajnokságban így se lesz sok esélye a Chelseanek, a MU CR nélkül is életveszélyes. Egyedül Ancelotitt sajnálom hogy egy ilyen csapathoz került...
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.09. 18:10:43

Fordulatos, jó mecs volt.Lehet, h a Manchester többet tett a győzelemért, de a bűntető párbaj a Chelseanek sikerült jobban. :wink:

Szezon kezdésnek nem is volt rossz :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.09. 18:07:07

"Isten nem ver bottal."
Szégyenletes volt a Chelsea vezető találata, de aztán Rooney vissza adta csapatának a lehetőséget.
Nem éltek vele.
Megérdemelten győzött a Chelsea, de csak így.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.09. 18:06:50

IGEEEEEN!!!! GRAT A CHELSEANAK :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.09. 18:06:18

Hát,ez van.A manchesteriek nagyon gyengén rúgták a tiziket,így a Chelsea megérdemelte. :?
LM10
Director del Fútbol

2009.08.09. 18:06:17

A MU nagyon rosszul rúgta a tiziket...evvan :evil:
miihii
KHAL

2009.08.09. 17:58:29

Saviola írta:... győzzön a jobbik!:)
Ne politizáljunk,Kollega! :lol:

Meleg volt a pite,de a cselszkij megint a ráadásban faragott rá :twisted:
Érdekes párbaj lesz ez a büntetőkkel."Az idegek harca." :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.09. 17:56:31

miihii írta:ÉS A CSATTANÓÓÓ!!!!!
IGEEENNN!!!
\:D/
Még messze nincs vége!
Van tartása a Vörösöknek. :wink:
Igy fair, megérdemelte a Manchester, h egyenlitsen.most már behuzzák 11esekkel :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.09. 17:55:55

A bíró majdnem odaadta nekik,de itt a csattanó.A tizi párbajban győzzön a jobbik!:)

Ballack megint bizonyította,hogy egy címeres nyomorék.A bíró meg egy következetlen fsz.Ballack színészi játéka miatt megállítja a manchesteri akciót,de amikor a német gyökér arcba könyökli Evrát,az semmi,s abból kapta a Machester a 2. gólt.Emellett,amikor Evra törlesztett,ráadásul szabályosan szerelte balfakkot,az sárga.Szégyen.

Emellett a M.U. nagyon leeresztett a második félidőre.Berbatov eszméletlen flegma,remélem jegelik egy időre.Ez igaz a kapusra is,miért nem Kuszczak véd?Foster nagyon bizonytalan,bár volt egy nagy védése,de az első gól is az ő lelkén szárad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2009.08.09. 17:59:39-kor.
Lezárt