3-4 embert a spanyol ligában nem nagy kunszt erre még Raul, vagy Van Nistelrooy is képes a Madridból, a kiscsapatok védelme 0 én a komoly csapatokról írtam.
Annak már örülök, ha egy embert meg tud forgatni bármelyikük! mostanában nem sokszor örültem ilyenek.
Eto'o az egyik legjobb csatár a ligában! Ha csak a tudást nézném, szó nélkül cserélném kettőt az egyre...
A Ramos Heinze Pepe Cannavro védősor pedig egyeltalán nem olyan erős szvsz mint a Zamb-Puyol-Milito-Abidal védőnégyes!
Szerintem azért nagyjából van olyan erős. De eleve nehéz ezt megmondani, miután összesen egyszer tudott összeállni a védelmünk. Tudjátok melyik meccsen...
sztár volt talán Gago, Drenthe, Diara, Sneijder, Baptista, Marcelo Tores Balboa 2 éve?
Nem is nekik köszönhető ez a 9 pont...mondjuk Sneijder a szezon elején csinált valamit, de azóta nagyrészt csak többen vagyunk vele a pályán. Gago csak mostanában kezdett el játszani, de ő nagyon nagy játékos lesz, az biztos. Baptistának 2 jó meccse volt kb. Marcelonak is. Diarra ősszel az egyik leggyengébb játékos volt. Drenthe, Balboa perceket játszottak.
Szóval nem ők az igazi okai az előnyünknek.
Bocs mindenkitől, csak a madridos dolgokat gondoltam lereagálom, de ez inkább a reálos topicba illik.
Bár nem értem minek jön szóba itt a Reál, Ti teljesen más helyzetben vagytok, mint mi voltunk. Ti remekül igazoltok pl, Abidal, Yaya, Milito a posztjukon kiemelkedő játékosok mind. Világklasszisok, ha úgy tetszik. Henry-t már nehezbb megítélni, eddig még nem igazán megy neki, de ha ő se lenne, nem tudom ki játszana most nálatok...Nálunk egy nagyzási mániás igazolt minden aranylabdást, akit ért. Persze mind támadók voltak. Hátul meg Pavonokkal feszítettünk...(mondjuk üzletileg bejött az biztos)
Szóval a kerettel nem hinném, hogy gond lenne. Mondjuk úgy, hogy a Madrid szempontjából az a jó, ha Rijkaard marad jó sokáig az edző...