Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2001:Bányász írta:Sztem meg azért nem fért be a Relba mert 17 évesen került oda...
És azthiszem foghatják a fejüket,és fogják is a vezetők,h vakok voltak és elnegdték.
Raul azért nem kapta meg mert sose volt akkora játékos,h megkapja...
Nem emlékszem,h akár dobogóra is odaért volna.
Nem vitatom,h Raul a Real ikonja,de korántsem akkora játékos mint amekkorának hiszed,és nem azért a Real ikonja amiért Di Stefano vagy Puskás,hanem mert 1000éve ott van.De ennél nagyobb tehetségnek indult,mint ami végül lett belőle(szerintem).
ne haragudj, de sztem nem mourinho ide a legalkalmasabb! amennyi esze van neki (elnézést a chelseasektől), elküldené Eto'o-t meg Dinho-t oszt idehozatná DrogBát.gekkodan írta:Mourinhot felkérte a Valencia, hogy vegye át Koeman helyét...Szépen lecsúszunk még a végén erről a lehetőségről is.
Király...
Nem azt mondta, hogy a Madridnak erősebb a játékoskerete, hanem, hogy pillanatnyilag jobban funkcionál, mint csapat...barcafan93 írta:Az a legszomorúbb hogy bevallotta hogy a Madrid erősebb pedig szerintem nekünk erőssebb a játékoskeretünk...
1. Raul több idényt játszott a BL-be.2.a Szenttehén jóval idősebb...aronba írta:Beteg vagyok, akkor nem tudom ki lőtt több gólt a Bl-ben igazi fokmérő az nem holmi bajnokság meg Afrika kupák. Kicsit ismerni kéne a foci történelmet az elmúlt 14 évben ez még nem olyan nagy valami Raul a BL-ben 54-gólt rúgott Eto mennyinél tart?
Na-na...ezt azért erős dolog kijelenteni.Rault fénykorábban sokkal jobb volt mint Eto bármikor is.
Te írtad rájuk,h sztárok.Most akkor hogy is van ez?aronba írta:Gago Baptista Sneijder jó játékosok de a sztár kifejezés nem áll rájuk, nálam a sztár Binhoval Zidane-nal Dinhoval Messivel Nistelrooyjal kezdődik.
3-4 embert a spanyol ligában nem nagy kunszt erre még Raul, vagy Van Nistelrooy is képes a Madridból, a kiscsapatok védelme 0 én a komoly csapatokról írtam.
Szerintem azért nagyjából van olyan erős. De eleve nehéz ezt megmondani, miután összesen egyszer tudott összeállni a védelmünk. Tudjátok melyik meccsen...A Ramos Heinze Pepe Cannavro védősor pedig egyeltalán nem olyan erős szvsz mint a Zamb-Puyol-Milito-Abidal védőnégyes!
Nem is nekik köszönhető ez a 9 pont...mondjuk Sneijder a szezon elején csinált valamit, de azóta nagyrészt csak többen vagyunk vele a pályán. Gago csak mostanában kezdett el játszani, de ő nagyon nagy játékos lesz, az biztos. Baptistának 2 jó meccse volt kb. Marcelonak is. Diarra ősszel az egyik leggyengébb játékos volt. Drenthe, Balboa perceket játszottak.sztár volt talán Gago, Drenthe, Diara, Sneijder, Baptista, Marcelo Tores Balboa 2 éve?
Diarráról nemis szolvaBányász írta:Hát azért mondjuk Baptista igenis sztár volt már 2 éve is...Gagot nem egy csapat akarta megvenni....Sneijderrel szintén ez a helyzet...egyik se a Realba lett "naggyá".Sztár volt talán Gago, Drenthe, Diara, Sneijder, Baptista, Marcelo Tores Balboa 2 éve?
Drenthét,Balboát és Torrest nem nevezném sztárnak,de még jó játékosnak se...
Hát azért mondjuk Baptista igenis sztár volt már 2 éve is...Gagot nem egy csapat akarta megvenni....Sneijderrel szintén ez a helyzet...egyik se a Realba lett "naggyá".Sztár volt talán Gago, Drenthe, Diara, Sneijder, Baptista, Marcelo Tores Balboa 2 éve?