Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tud vki vmi infot, h melyik csatorna közvetíti (a Port.hu -n semmit nem írnak de sztem biztos leadják vhol).. remélem nem azonos időben lesz a Barca-Sevilla -val..Caesarka írta:Szerdán 7-től azt hiszem.bali 15 írta:Mikor lesz a Milan ,ligavállogatott meccs?
Elkanyarodtunk a támadóktólLG írta: Csak Ronaldo meg a Ló mellett jöttek onnan olyan támadók is, akikről azóta hallani sem nagyon lehet. De akár a középályásaikat is megnézhetjük: Sneijder, Van der Vaart....Itt páran hogy be voltak félve tőlük, h mekkorát nyerük a madrid, mert milyen világklasszisok stb...aztán kiderült, h csak egy jó közepes szintet képesek megütni, az meg egy RM-ban nagyon kevés
Csak Ronaldo meg a Ló mellett jöttek onnan olyan támadók is, akikről azóta hallani sem nagyon lehet. De akár a középályásaikat is megnézhetjük: Sneijder, Van der Vaart....Bányász írta:Én meg azt mondom,h nem alaptalanul vannak az emberek elájulva az ottani támadóktól.Azért ha megnézzük a tendenciát nem mondanám,h rossz csatárok kerülnek ki onnan.Elég ha csak Ronaldot vagy RvN-t említjük.LG írta: Ezért mondom én, amikor páran el vannak ájulva a 30 gólos támadóktól, h előbb nézük meg mit csinálnak egy olyan helyen, ahol kicsit komolyabb és szervezettebb védekezés van.
Meg aztán semelyik bajnokságba nem könnyű 30 vagy 2X gólt elérni.
Az meg,h valaki Hollandiából elkerülve kevesebb gólt rúg nem biztos,h a képességei miatt van.De ebbe nem megyek bele mert csak hosszan tudnám kifejteni.
Én meg azt mondom,h nem alaptalanul vannak az emberek elájulva az ottani támadóktól.Azért ha megnézzük a tendenciát nem mondanám,h rossz csatárok kerülnek ki onnan.Elég ha csak Ronaldot vagy RvN-t említjük.LG írta: Ezért mondom én, amikor páran el vannak ájulva a 30 gólos támadóktól, h előbb nézük meg mit csinálnak egy olyan helyen, ahol kicsit komolyabb és szervezettebb védekezés van.
Ez jellemzi a holland bajnokságot, a nagyon sok gólcps46 írta: Ajax a múlt héten rúgott egy 7-est, most kapott egy 6-ost. Nem unatkoznak.
De a lényeg: Bajnok az AZ!!! Grat van Gaalnak.
Nekem a PSV a kedvencem a holland bajnokságban, akik sajna az idén eléggé összeestek. Ez várható volt, hisz sorozatban nyerték az Eredivisie legutóbbi kiírásait, és egy idő után törvényszerű a visszaesés. Annak örülök, hogy az ősi ellenfelet ma legyőzték, és nem az Ajax lett a bajnok.cps46 írta: De a lényeg: Bajnok az AZ!!! Grat van Gaalnak.
Ajax a múlt héten rúgott egy 7-est, most kapott egy 6-ost. Nem unatkoznak.barca99 írta:![]()
Kevésbé követem az Eredivisiet, de ez mi volt? PSV - Ajax 6-2
Dzsudzsák vállalta az ötödik PSV gólt, és Suarez is betalállt az Ajaxból. Nem igazán ismerem, csak szóba került a katalán sajtóban is a neve, mint lehetőség a bal oldalra. Ha a statisztikák nem hazudnak, ő lehet a holland bajnokság Messi-je a 28 meccsen jegyzett 20 góljával és 15 assisstjával.
szerk.: látom máshoz is most jutott el az infó...
Szerdán 7-től azt hiszem.bali 15 írta:Mikor lesz a Milan ,ligavállogatott meccs?
Hát meg....Ronal.10 írta:Megvettema jegyet milan meccsre![]()
Legolcsobbat nem lehetett már venni...
14. szektor milan drukkerek szetora oda kaptam jegyetjóó lesz
![]()
Ennyi sztárt látni, megéri a 9800ftot
Jaa! Ez bele illik a képbe.barca0417 írta:nem tudom biztosan, de ez az Arsenal-Chelsea nem FA kupa meccs lesz? mert úgy emlékszem az, és ezért a sportklub adja.
nem EuroSport2?palesz77 írta:ja, és még az Arsenal Chelsea meccset is tudom nézni, mert Sport Klub adja![]()
Chelsea - Arsenal az FA kupa meccs ha jól tudomLG írta:[
Hát igen, ezek közül pár sorsdöntő meccs is. Ha Chelsea kikap, vagy x-el akkor végleg elúszik a bajnokság. Juventusra ugyanez igaz hatványozottan. A Bordeaux-Lyon szintén a francia bajnokság 1ik döntő meccse.
Hát igen, ezek közül pár sorsdöntő meccs is. Ha Chelsea kikap, vagy x-el akkor végleg elúszik a bajnokság. Juventusra ugyanez igaz hatványozottan. A Bordeaux-Lyon szintén a francia bajnokság 1ik döntő meccse.socio66 írta:Egyébként egy pár meccs a hétvége felhozatalából,a teljesség igénye nélkül:
Arsenal-Chelsea
Juve-Inter
Valencia-Sevilla
PSV-Ajax
Bordeux-Lyon
Lesz egy pár rangadó és ezek csak a legnagyobbak.