Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fosternek nem élete mecseLM10 írta:Foster benne volt ebben a gólban.....
MU-CHELSEA 55.P 1-1 (Nani,Carvalho)
Én is várom már.Érdekes lesz, h a MU-ban az újjak(Owen,Valencia)mire lesznek képesekLM10 írta:Most vmiért nagyon várom ezt a meccset. Kíváncsi vagyok milyen a MU Céer nélkül és, hogy az Ancelotti féle Chelsea mire képes.
Igen...igazad van a City szedett-vetett,de...nem értem szóval azt mondod,hogy az Arsenal ha Spanyol vagy Olasz bajnokságban bajnok lenne??LG írta:Igen, a Citynek nagyon erős a kerete, de ahogy előttem is irták, szedett-vedett társaság. Az Arsenalnak meg már hoszzú évek óta megvan a maga stilusa, játéka, és Wenger egy nagy edző, tudja mit csinál. Lehet mondani, h nem nyert mostanában semmit, de az utóbbi években az angol bajnokság nagyon erős, és ahol Mu, Pool, Chelsea szintű csapatokkal kell küzdeni, ott nem könnyű. Pl. a két évvel ezelőtti Arsenal szoros csatában lett harmadik, de sztem egy olasz, vagy egy spanyol bajnokságot lazán nyertek volna...
A BL sem jött össze nekik, de az eredményeik figyelemre méltók. Hiába nem nyertek semmit, igy is sokkal inkább meghatározók az európai fociban, mint pl. az Inter, Real, Lyon vagy a Bayern, hiába nyerték meg mostanában párszor a hazai bajnokságukat, nemzetközi szinten nem képviselnek komoly erőt. Az Arsenal meg top ötös csapat, az utóbbi időben a négy angol meg a Barca dominál.
Szóval a Citynek föl kell kötnie a gatyát. És bőven benne van nekik, h nemhogy nem lesznek a legjobb négyben, hanem kemény égés is lesz nekik ez az év. Én még mindig nem hiszem, h egy nyár alatt lehet teljesen új csapatot épiteni.
Arsenal a City előtt fog végezni.Varatrix írta:Viccen kívül írom most amit írok.LG írta:Az ilyen barátságos meccsekből nem lehet semmire következtetni. Amugy meg fogadni mernék: Az Arsenal dobogón lesz legalább, a City meg nem lesz a négybe!!!
Komolyan csodálom az optimizmusod.
Wenger nem akar erősíteni kicsit sem?
Eddig csak gyöngült a csapat, míg a City erősödött.
Gyakorlatilag az elmúlt 5 évben csak gyöngült a csapat, de Wenger mindig megtalálta minden sztárnak az utódját (Cole-Clichy, Henry-Adebayor, Bergkamp-V. Persie). Szerintem úgy gondolja, hogy Bendtner és Vela megoldja Adebayor hiányát, ahogy Djourou és Vermaelen Touréét. (Ha elvinnénk Fabregast, akkor meg ott van neki Wilshere aki nagyon jó volt, +Fran Merida, Ramsey)Varatrix írta:Wenger nem akar erősíteni kicsit sem?
Eddig csak gyöngült a csapat, míg a City erősödött.