LG írta:Igen, a Citynek nagyon erős a kerete, de ahogy előttem is irták, szedett-vedett társaság. Az Arsenalnak meg már hoszzú évek óta megvan a maga stilusa, játéka, és Wenger egy nagy edző, tudja mit csinál. Lehet mondani, h nem nyert mostanában semmit, de az utóbbi években az angol bajnokság nagyon erős, és ahol Mu, Pool, Chelsea szintű csapatokkal kell küzdeni, ott nem könnyű. Pl. a két évvel ezelőtti Arsenal szoros csatában lett harmadik, de sztem egy olasz, vagy egy spanyol bajnokságot lazán nyertek volna...
A BL sem jött össze nekik, de az eredményeik figyelemre méltók. Hiába nem nyertek semmit, igy is sokkal inkább meghatározók az európai fociban, mint pl. az Inter, Real, Lyon vagy a Bayern, hiába nyerték meg mostanában párszor a hazai bajnokságukat, nemzetközi szinten nem képviselnek komoly erőt. Az Arsenal meg top ötös csapat, az utóbbi időben a négy angol meg a Barca dominál.
Szóval a Citynek föl kell kötnie a gatyát. És bőven benne van nekik, h nemhogy nem lesznek a legjobb négyben, hanem kemény égés is lesz nekik ez az év. Én még mindig nem hiszem, h egy nyár alatt lehet teljesen új csapatot épiteni.
Igen...igazad van a City szedett-vetett,de...nem értem szóval azt mondod,hogy az Arsenal ha Spanyol vagy Olasz bajnokságban bajnok lenne??
akkor szerinted erősebb a Barcánál?vagy egy Internél??
igazábol,szerintem és nem rosszbol,és nem offollak...csak a véleményem hogy az Arsenal,max a Bundesligát nyerné meg..nagyon szinpatkus csapat nekem az Arsenal,de ami tény az tény,nem hiszem hogy a bajnokságba dobogos helyen zárna,bár sokszor nem az számit hogy meik csapatban vannak sztárok..pl.:Real,Bajern,Milan
és a nemzeti porondról annyit,hogy érdekes lenne össze vetni,hogy az Arsenalt meik csapat ejtette ki és kit a Real..