figyelj, én nem mondtam, hogy többre tartja magát messinél és samunál. és abban is biztos vagyok, hogy nem nagyképű, akkor nem sírt volna a padon a teljesítménye miatt. nagyon szeretne bizonyítani, de begörcsöl.Varga Tamás írta:Chi omega!
Ne haragudj, de meg vagy hömbölödve?
Aki első szezonjában, a Barca felnőtt csapatában 11 gólt rúg, jól játszik, küzd, hajt, annak rossz szezonja volt? Vagy legalábbis nem olyan jó? Ne haragudj, de ez a megállapítás - szerintem - nagyon távol áll a valóságtól.
Nem hinném, hogy egy meccs alapján messzemenő következtetések levonására lenne megfelelő lehetőség. Azt se hinném, hogy jobbnak tartja magát Samunál vagy Messinél.
Maradjunk a Földön.
Reméljük, a hír kacsa.
Písz.
ha ennek az az oka, hogy kevesebbet játszik mint tavaly, akkor nincs igaza, sajnos. tavaly a sérülések miatt több lehetősége volt, azért játszott sokat. ezt ti valamiért nem akarjátok észrevenni.
"Aki első szezonjában, a Barca felnőtt csapatában 11 gólt rúg, jól játszik, küzd, hajt, annak rossz szezonja volt?"
nem, annak MAGÁHOZ KÉPEST fantasztikus szezonja volt. de a kezdőcsapatban a helyet nem arra osztják, hanem a CSAPATHOZ KÉPEST mutatott teljesítményért.
a probléma, hogy akkor sem igazán akarjátok megérteni, amit írok, amikor "udvarias" vagyok, úgyhogy tényleg hagyom a francba. mondjátok a magatokét, más szemszög ki van zárva, uncsi ez.