Championship/Football Manager
- Pety-d
- Jugador del Barça
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy amikor ajánlatot akarok tenni egy játékosért, akkor van egy olyan opció is, hogy "közös tulajdon" és nekem mindig csak szürkén jeleníti meg. Mikor lehet ezt igénybe venni? Mert legyen az akár fiatal akár öreg játékos, sosem tudom használni! Előre is kösz!
Hattrick: Retro KFC
Köszi, ezt így még valóban nem tettem meg, de eszerint elképzelhető, h ha többet adnék a kivásárlási árnál, akkor nem fogadja el?
- rszergej
- Capitá del Barça
Nekem is volt olyan, hogy nem fogadta el, igaz én részletre akartam megvenni, de amikor nem részletben, hanem egybe odanyomtam az orra alá a kivásárlási árat, akkor már rögtön elfogadta.potike1 írta:Hülyeség. Ha megadod azt az összeget, amennyi a kivásárlásija a játékosnak, a klub kötelező módon elfogadja az ajánlatot. Az, hogy a játékos menne-e hozzád, vagy sem, nem befolyásol semmit. Nyugodtan tégy egy próbát. Akármelyik csapattal -legyen az angol 5. osztály, vagy a Milan- tégy ajánlatot Messiért. Add meg a kivásárlási árát -függetlenül attól, hogy van pénzed, vagy nincs- és elfogadja majd a Barca. Nyakamatrá.

- potike1
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hülyeség. Ha megadod azt az összeget, amennyi a kivásárlásija a játékosnak, a klub kötelező módon elfogadja az ajánlatot. Az, hogy a játékos menne-e hozzád, vagy sem, nem befolyásol semmit. Nyugodtan tégy egy próbát. Akármelyik csapattal -legyen az angol 5. osztály, vagy a Milan- tégy ajánlatot Messiért. Add meg a kivásárlási árát -függetlenül attól, hogy van pénzed, vagy nincs- és elfogadja majd a Barca. Nyakamatrá.
- sneco7
- Capitá del Barça
sjd írta:Ja csak volt már olyan hogy többet adtam volna annál és azt sem fogadta el a klub...Perrero írta:
vát dö fák? annyit fizetsz amennyi a kivásárlási ára
Valszeg akkor a játékos annyira nem akart hozzád igazolni.A kivásárlási opció akkor müködik,ha a játékos is szeretne hozzád igazolni és akkor a klubnak nincs beleszólása a dologba.Próbálj "udvarolni" a játékosnak,h hozzád akarjon igazolni.

szasztok!
nem tom, h mennyien nyomjátok most a Champonship Manager 2010-zel, de ha esetleg vki igen, akkor az lenne a kérdésem, h hogyan lehet felgyorsítani a meccset, mert nekem eddig nem naon sikerült..:S igen, van olyan ablakocska, h "timer speed" azt "very fast"ra állítom, de mintha nem csináltam vna semmit, megy tovább a meccs ugyanúgy...
szal, ha tud, akkor lécci vki segítsen, előre is köszi:
m.
nem tom, h mennyien nyomjátok most a Champonship Manager 2010-zel, de ha esetleg vki igen, akkor az lenne a kérdésem, h hogyan lehet felgyorsítani a meccset, mert nekem eddig nem naon sikerült..:S igen, van olyan ablakocska, h "timer speed" azt "very fast"ra állítom, de mintha nem csináltam vna semmit, megy tovább a meccs ugyanúgy...

szal, ha tud, akkor lécci vki segítsen, előre is köszi:
m.
Ja csak volt már olyan hogy többet adtam volna annál és azt sem fogadta el a klub...Perrero írta:
vát dö fák? annyit fizetsz amennyi a kivásárlási ára
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha nagyon akarsz most vele játszani, akkor a thepiratebay.org-on keress rá, de szerintem másfél hónap múlva jön a '10 (ezt legalábbis remélem).danikaa10 írta:Tudna adni nekem valaki egy linket ahonnan letudnám tölteni?
Egyébként most úgy vagyok vele, hogy a '09-cel már semmi kedvem nincs játszani, de a 2010-el lenne, de nagyon.

Hogyan lehet egy játékos kivásárlási opcióját aktiválni?
egyrészt, heLYéresjay írta:Üdv mindenkinek!Az A.C. Milant managelem és elég jól megy a 3. vagyok a bajnokságban!Viszont Tkp gondjaim vannak ugyanis eladtam Kakát mert 6.5 nél nem teljesített jobbat szinte egy meccsen sem.Tudna vki valakit ajánlani a hejére max 20-25 milláért?
másrészt, én Diegot ajánlanám
- sjay
- Entrenador del Barça
Üdv mindenkinek!Az A.C. Milant managelem és elég jól megy a 3. vagyok a bajnokságban!Viszont Tkp gondjaim vannak ugyanis eladtam Kakát mert 6.5 nél nem teljesített jobbat szinte egy meccsen sem.Tudna vki valakit ajánlani a hejére max 20-25 milláért?
- Titinho
- Director del Fútbol
Egy "kis szösszenet" féltávnál: 
Ugye AS Roma, első szezon, új adatbázissal, 9.3.0-ás patch.
Amint írtam, a 8. fordulóban a bajnokságban a 4. helyen álltam. Jó is volt az a 4-2-3-1-es taktika, de a játékban nem voltam valami jó és a tkp-m és a csatáromon kívül senki nem teljesített jól. Ezért váltottam egy 4-3-3-as rendszerre, amellyel megszilárdítottam a védekezésemet, ugyanakkor, a góllövés terén megmaradt a jó teljesítmény. Feljavult így a többi játékosom is, mint például a két szélsőm (Di María-Menez), a két középső védőm (Mexés-Juan) vagy a vkp-m De Rossi. Vukcevic továbbra is sz*rja a gólpasszokat, a csatáraim Totti és Vucinic pedig szintén sz*rja a gólokat. A kezdő csatárom Vucinic sérüléséig vezette a házi góllövőlistát és a Seria-A góllövőlistáját 13 góllal, de december elején lesérült 3 hónapra így Totti kapott szerepet a kezdőben. Meg is hálálta, most tart 18 meccsnél és 15 gólnál (6 góllal vezeti az Európa-Liga góllövőlistáját). Vukcevic pedig továbbra is egy állat, ő jelenleg 20 meccsnél, 9 gólnál és 21 gólpassznál jár. A bajnokságban és az EL-ban is vezeti a gólpasszok listáját.
Jaa...amúgy a bajnokságban 20 forduló elteltével vezetem a bajnokságot, a 2. forduló óta nem kaptam ki és volt egy 14 meccses győzelmi sorozatom a bajnokságban. Jelenleg 51 ponttal állok, 2. az Inter 49 ponttal, 3. a Milan 46 ponttal, 4. a Juventus 39 ponttal, 5. a Fiorentina 36 ponttal. A nagyok közül ugye már mindenkivel játszottam, az Intert idegenbe vertem 1-0-ra, a Milannal otthon játszottam 1-1-et, a Juventust szintén idegenben vertem 1-0-ra, a Fiorentinát pedig 3-1-re vertem idegenben. Igencsak bejött ez a 4-3-3.
Az Európa-Ligában sima 4 győzelemmel 12-1-es gólkülönbséggel jutottam tovább a csoportkörből, ahol majd februárban a AZ Alkmaar lesz az ellenfelem, utána pedig vagy az APOEL vagy a Tottenham.
Az Olasz-Kupában először megkaptam a Bolognát, 3-0-val búcsúztattam, majd január közepére megkaptam a Juventust, akit idegenben vertem 2-0-ra Totti két góljával. Majd márciusban vár rám az Udinese hazai pályán.
Jelenleg január 21. van, nem igazoltam még senkit, pedig van 6.8 millióm igazolni és senki nem is távozott (pedig vinnék Vucinicet, De Rossit, Juant, Baptistát). Egyébként egyre többet kerül szóba a nevem a Liverpool, a Man.City és a Valencia kispadján, mindhárom csapat 8-10. helyen áll hazája bajnokságában, de most 100%, hogy nem hagyom el a Romát, ha már ilyen jól sikerült az első fél évem, be szeretném fejezni, aztán majd meglátom év végén, hogy hogyan is állunk a trófeákkal illetve lesz-e lóvé megerősíteni a keretet a jövő évre a BL-re.
Mindenesetre egy bajnoksággal és egy Európa-Ligával elégedett lennék. A 3-ból 2-t minimum be akarok gyűjteni, de a triplázással sem lenne bajom. 
Na majd írok, hogy mi lett a szezon vége.
Peace.

Ugye AS Roma, első szezon, új adatbázissal, 9.3.0-ás patch.
Amint írtam, a 8. fordulóban a bajnokságban a 4. helyen álltam. Jó is volt az a 4-2-3-1-es taktika, de a játékban nem voltam valami jó és a tkp-m és a csatáromon kívül senki nem teljesített jól. Ezért váltottam egy 4-3-3-as rendszerre, amellyel megszilárdítottam a védekezésemet, ugyanakkor, a góllövés terén megmaradt a jó teljesítmény. Feljavult így a többi játékosom is, mint például a két szélsőm (Di María-Menez), a két középső védőm (Mexés-Juan) vagy a vkp-m De Rossi. Vukcevic továbbra is sz*rja a gólpasszokat, a csatáraim Totti és Vucinic pedig szintén sz*rja a gólokat. A kezdő csatárom Vucinic sérüléséig vezette a házi góllövőlistát és a Seria-A góllövőlistáját 13 góllal, de december elején lesérült 3 hónapra így Totti kapott szerepet a kezdőben. Meg is hálálta, most tart 18 meccsnél és 15 gólnál (6 góllal vezeti az Európa-Liga góllövőlistáját). Vukcevic pedig továbbra is egy állat, ő jelenleg 20 meccsnél, 9 gólnál és 21 gólpassznál jár. A bajnokságban és az EL-ban is vezeti a gólpasszok listáját.
Jaa...amúgy a bajnokságban 20 forduló elteltével vezetem a bajnokságot, a 2. forduló óta nem kaptam ki és volt egy 14 meccses győzelmi sorozatom a bajnokságban. Jelenleg 51 ponttal állok, 2. az Inter 49 ponttal, 3. a Milan 46 ponttal, 4. a Juventus 39 ponttal, 5. a Fiorentina 36 ponttal. A nagyok közül ugye már mindenkivel játszottam, az Intert idegenbe vertem 1-0-ra, a Milannal otthon játszottam 1-1-et, a Juventust szintén idegenben vertem 1-0-ra, a Fiorentinát pedig 3-1-re vertem idegenben. Igencsak bejött ez a 4-3-3.

Az Európa-Ligában sima 4 győzelemmel 12-1-es gólkülönbséggel jutottam tovább a csoportkörből, ahol majd februárban a AZ Alkmaar lesz az ellenfelem, utána pedig vagy az APOEL vagy a Tottenham.
Az Olasz-Kupában először megkaptam a Bolognát, 3-0-val búcsúztattam, majd január közepére megkaptam a Juventust, akit idegenben vertem 2-0-ra Totti két góljával. Majd márciusban vár rám az Udinese hazai pályán.
Jelenleg január 21. van, nem igazoltam még senkit, pedig van 6.8 millióm igazolni és senki nem is távozott (pedig vinnék Vucinicet, De Rossit, Juant, Baptistát). Egyébként egyre többet kerül szóba a nevem a Liverpool, a Man.City és a Valencia kispadján, mindhárom csapat 8-10. helyen áll hazája bajnokságában, de most 100%, hogy nem hagyom el a Romát, ha már ilyen jól sikerült az első fél évem, be szeretném fejezni, aztán majd meglátom év végén, hogy hogyan is állunk a trófeákkal illetve lesz-e lóvé megerősíteni a keretet a jövő évre a BL-re.

Na majd írok, hogy mi lett a szezon vége.
Peace.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Titinho
- Director del Fútbol
Igen igen, bár nem annak a verziónak az utolsó része amit én használtam, hanem egy másik végső verziót fogok én is letölteni.kyle írta:Elvileg ma tették fel, de nem találom sehol. Esetleg tudnál segíteni, hogy hol keressem?:)

Itt a link:
http://sortitoutsi.net/2009/utilities/d ... ate%20v1.0
(a mirror 1 vagy 2-nél töltheted le) Nem engedte betenni linkként! Sorry...
Le van írva, hogy mennyi mindent módosít, elég alapos és részletes munka. Kb. 110 új mez is van benne, remélem a Barcáé is benne lesz. Én ezt fogom használni.

Jelenleg ugye az AS Romával vagyok, végül kidolgoztam egy 4-2-3-1-es taktikot, ahol Vukcevic egy állat a középső tkp poszton irányítóként: 8 meccs, 4 gól 8 gólpassz. Vucinic is elég jól teljesít egy szem csatárként, ő 8 meccsen 5 gólnál és 3 gólpassznál jár.
A bajnokságban 8 forduló után a 4. vagyok, az első Inter 5 ponttal van előttem, közöttünk pedig a Milan és a Juventus áll. Európa-Ligában 9-1-s összesítéssel jutottam túl lengyel ellenfelemen. A csoportban megkaptam: Deportivo, Aston Villa, valamilyen Moszkva, Köln. Az Olasz-kupában majd a Bolognával meccselek decemberben (bajnokin 4-0-ra vertem őket otthon).
Na majd írok, hogy mi lett a vége.

Més que un club

Elvileg ma tették fel, de nem találom sehol. Esetleg tudnál segíteni, hogy hol keressem?:)Titinho írta:Igen ehhez kell a 9.3.0-s patch, mivel azzal készült.Morminho írta:Ehhez kell a 9.3.0-s patch?Titinho írta:Nem is kellett sokat várni rá. Íme: FM09 ADATBÁZIS
De én nem ezt használom egyébként, nekem nem jött be. Csak simán a data editorba átt lettek helyezve a játékosok, valamelyik nem is lett egyébként (pl. BurdissoRoma), úgyhogy én egy másikat használok. Igaz, hogy ez nem szept. 1-el zárul, hanem augusztus 26-al, de nekem jobban bejön. Nem csak az átigazolások lettek megcsinálva, de a kölcsönzések, a visszavonulások, a klubok gazdasági helyzete, valamelyik (pl. az angol ligában) már megvannak az új mezek, ilyenek.
Ennek a végső formátuma majd szeptember 10-én lesz feltéve, akkor már az összes mez, átigazolás meg minden benne lesz.
Szóval én ezt használom, szerintem jobb: KATT IDE
Ja...és ehhez is a 9.3.0-s patch kell.
Na csumi!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Úgy tudom, hogyha beteszed a kezdőbe, és elindítod a meccset, akkor még a meccsképernyő előtt mondja neked, hogy egy játékosnak mezszámot kell adni, és akkor ott elvileg lehetne.messideco írta:Nem ajanlott fel semmit...Maskepp nem lehet?kovinho írta:Asszem ha a bajnokságba akarod benevezni, akkor a meccs napján automatikusan felajánlja neked, hogy egy játékosnak mezszámot kell adni.messideco írta: