Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is volt olyan, hogy nem fogadta el, igaz én részletre akartam megvenni, de amikor nem részletben, hanem egybe odanyomtam az orra alá a kivásárlási árat, akkor már rögtön elfogadta.potike1 írta:Hülyeség. Ha megadod azt az összeget, amennyi a kivásárlásija a játékosnak, a klub kötelező módon elfogadja az ajánlatot. Az, hogy a játékos menne-e hozzád, vagy sem, nem befolyásol semmit. Nyugodtan tégy egy próbát. Akármelyik csapattal -legyen az angol 5. osztály, vagy a Milan- tégy ajánlatot Messiért. Add meg a kivásárlási árát -függetlenül attól, hogy van pénzed, vagy nincs- és elfogadja majd a Barca. Nyakamatrá.
sjd írta:Ja csak volt már olyan hogy többet adtam volna annál és azt sem fogadta el a klub...Perrero írta:
vát dö fák? annyit fizetsz amennyi a kivásárlási ára
Ja csak volt már olyan hogy többet adtam volna annál és azt sem fogadta el a klub...Perrero írta:
vát dö fák? annyit fizetsz amennyi a kivásárlási ára
Ha nagyon akarsz most vele játszani, akkor a thepiratebay.org-on keress rá, de szerintem másfél hónap múlva jön a '10 (ezt legalábbis remélem).danikaa10 írta:Tudna adni nekem valaki egy linket ahonnan letudnám tölteni?
egyrészt, heLYéresjay írta:Üdv mindenkinek!Az A.C. Milant managelem és elég jól megy a 3. vagyok a bajnokságban!Viszont Tkp gondjaim vannak ugyanis eladtam Kakát mert 6.5 nél nem teljesített jobbat szinte egy meccsen sem.Tudna vki valakit ajánlani a hejére max 20-25 milláért?
Igen igen, bár nem annak a verziónak az utolsó része amit én használtam, hanem egy másik végső verziót fogok én is letölteni.kyle írta:Elvileg ma tették fel, de nem találom sehol. Esetleg tudnál segíteni, hogy hol keressem?:)
Elvileg ma tették fel, de nem találom sehol. Esetleg tudnál segíteni, hogy hol keressem?:)Titinho írta:Igen ehhez kell a 9.3.0-s patch, mivel azzal készült.Morminho írta:Ehhez kell a 9.3.0-s patch?Titinho írta:Nem is kellett sokat várni rá. Íme: FM09 ADATBÁZIS
De én nem ezt használom egyébként, nekem nem jött be. Csak simán a data editorba átt lettek helyezve a játékosok, valamelyik nem is lett egyébként (pl. BurdissoRoma), úgyhogy én egy másikat használok. Igaz, hogy ez nem szept. 1-el zárul, hanem augusztus 26-al, de nekem jobban bejön. Nem csak az átigazolások lettek megcsinálva, de a kölcsönzések, a visszavonulások, a klubok gazdasági helyzete, valamelyik (pl. az angol ligában) már megvannak az új mezek, ilyenek.
Ennek a végső formátuma majd szeptember 10-én lesz feltéve, akkor már az összes mez, átigazolás meg minden benne lesz.
Szóval én ezt használom, szerintem jobb: KATT IDE
Ja...és ehhez is a 9.3.0-s patch kell.
Na csumi!
Úgy tudom, hogyha beteszed a kezdőbe, és elindítod a meccset, akkor még a meccsképernyő előtt mondja neked, hogy egy játékosnak mezszámot kell adni, és akkor ott elvileg lehetne.messideco írta:Nem ajanlott fel semmit...Maskepp nem lehet?kovinho írta:Asszem ha a bajnokságba akarod benevezni, akkor a meccs napján automatikusan felajánlja neked, hogy egy játékosnak mezszámot kell adni.messideco írta: