Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Délután még elakartad küldeni Samut, most meg már kivétel?aronba írta: Talán Messi, Eto meg a fiatalok a kivétel, Puyol becsülettel játszik, Abidal is jó de a többiek a csapat felének mennie kell.
Ez a tény az edző itt másodlagos, olyan emberek mentek el akiknek nem kellett volna, s olanok maradtak akiknek nem kellett volna
Én meg úgy vagyok vele, hogy a Barça mindig nyerési kényszerben van, talán nagyobbak az elvárások, mint a MU-nál vagy az Arsenalnál és ezzel nem őket akarom leszólni, de egy nagy szurkolótáborral rendelkező klubnak minden évben bajnoki címre esélyesnek kell lennie és már egy második hely is kudarcnak számít, mint volt az tavaly, Angliában pedig több nagycsapat van, így ott jobban eloszlanak ezek a dolgok. Minden évben BL-t és bajnokságot pedig a Barcelonának sem lehet.aronba írta:Szerintem mi egy nevetséges magyar betegségben szenvedünk. Ha nem megy a csapatnak az edzőt kell kirúgni. Na ez egy magyar betegség. de nézzük Angliát. Sir Fergusson 20 éve a MU edzője ez alatt nyert 7 bajnoki címet és 1 BL-t. Vagyis 13 sikertelen éve volt, most a kupákat nem számolom, jobb helyen csak a bajnokság számít. Legalább 4 alaklommal kirúghatták volna, mégsem tették.
Vagy itt van Arsene Wenger 10 év alatt csak 2 bajnoki cím BL nincs. Mégis dolgozhat 2004 óta nem volt bajnok az Arsenal, jó 2006-ban döntős de engedik dolgozni.
S még lehetne neveket mondani, szóval nyugodjunk meg s hagyjuk már Frankiet dolgozni. Az edzőváltás amúgy sem jelent garanciát, a Reálnál pl. 7 edző volt 4 év alatt.
Inkább még 1 túl elvakult ember, aki szerint még mindig Frank a megoldás. 1,5 éve kilátástalan a játékunk (néhány kivételtől eltekintve), Ennyire ötlettelenül Van Gaal szörnyű 2. regnálása során sem játszottunk. Ezzel a kerettel ennyit bárki képes összehozni, rosszabb már nem nagyon lehet. Nem értem miért rakaszkodtok ennyire hozzá. Szép volt jóvolt, de év végén mennie kell, mert csoda nem lesz.tagore írta: VÉGRE! EGY ÉRTELMES EMBER. MOST EGY KICSIT MEGNYUGODTAM.
VÉGRE! EGY ÉRTELMES EMBER. MOST EGY KICSIT MEGNYUGODTAM.aronba írta:Szerintem mi egy nevetséges magyar betegségben szenvedünk. Ha nem megy a csapatnak az edzőt kell kirúgni. Na ez egy magyar betegség. de nézzük Angliát. Sir Fergusson 20 éve a MU edzője ez alatt nyert 7 bajnoki címet és 1 BL-t. Vagyis 13 sikertelen éve volt, most a kupákat nem számolom, jobb helyen csak a bajnokság számít. Legalább 4 alaklommal kirúghatták volna, mégsem tették.
Vagy itt van Arsene Wenger 10 év alatt csak 2 bajnoki cím BL nincs. Mégis dolgozhat 2004 óta nem volt bajnok az Arsenal, jó 2006-ban döntős de engedik dolgozni.
S még lehetne neveket mondani, szóval nyugodjunk meg s hagyjuk már Frankiet dolgozni. Az edzőváltás amúgy sem jelent garanciát, a Reálnál pl. 7 edző volt 4 év alatt.
Egy mondattal jellemezlek: FÚH DE JÓ VAGY!aronba írta:Xavi Deco Abidal Puyol?
Nos jó pPuyoltól bocsánatot kérek a másik három extraklasizmusát nem ismerem el, jók, de vannak náluk jobbak, meg
A Ramos Heinze Pepe Cannavro védőfal viszont jobbmint a Barcáé, a Reaál középpályája is jobb Binho, Guti, Sneijder Diara Egyedül a támadó szekciókja jobba abarcának
Ehhez képest pont a támadószekció amiben ebben a szezonban fényévekkel előttünk jár a Madrid...aronba írta:Xavi Deco Abidal Puyol?
Nos jó pPuyoltól bocsánatot kérek a másik három extraklasizmusát nem ismerem el, jók, de vannak náluk jobbak, meg
A Ramos Heinze Pepe Cannavro védőfal viszont jobbmint a Barcáé, a Reaál középpályája is jobb Binho, Guti, Sneijder Diara Egyedül a támadó szekciókja jobba abarcának
Pont ezért nem megfelelő már Frankie ehhez a csapathoz, ezért kell váltani. Ha 1,5 év alatt nem tudott változtani semmit sem, akkor már nincs mit ragozni rajta. Ezt a félévet még kihúzza vhogy azton nyáron mindenképpen búcsút kell inteni.Bányász írta: Ez kétoldalú....
Vagyis sztem a keret sem megfelelő...mert már leírtam többször is,hogy ezzel a kerettel csak abban az esteben lehetne taktikát váltani,ha "fejek"hullanának.
Hombre!aronba írta:Szóval csak négy szuperklasszis van, akiből 1-vagy 2 sosem bevethető ebből következik, hogy egy meccsen Raijkaardnak van 2 zsenije meg 9 hasznos iparosa, szóval nem egy extraklasszis ez a csapat
Én meg sajnálom hogy nem bírod felfogni, hogy tök más a szitu. Nekünk egy 1,5 éve sikertelen edzőt kéne leváltani, nem pedig egy 4 éven keresztül címeket összehalmozot, és 1 edző nem = 3-mal.aronba írta:Az ember az ellenfél hibáiból tanul, ezért nem kell a barcának edzőket válltani. Sajnálom hogy nem tudsz a sorok között olvasni.
Ez kétoldalú....Frank nem megfelelő edző a mostani keretnek, mindenképpen váltani kell. Ennyi. Nem kell állandóan továbbragozni a dolgot.