Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viccen kívül írom most amit írok.LG írta:Az ilyen barátságos meccsekből nem lehet semmire következtetni. Amugy meg fogadni mernék: Az Arsenal dobogón lesz legalább, a City meg nem lesz a négybe!!!
Nem mintha egy Adebayor sokat változtatna ezen, mert tavaly sem hozta már a kötelezőt sem, de azért szerintem a City kerete most bőven ütősebb. Nagyon mély támadósoruk van, a védelemre is erősítettek és állítólag még Lescott is aláír nyáron hozzájuk. Barry pedig jelenleg az egyik legjobb angol KP, nem véletlen akarta Benitez elvinni 2 évig Gerrard mögé.LG írta:Az ilyen barátságos meccsekből nem lehet semmire következtetni. Amugy meg fogadni mernék: Az Arsenal dobogón lesz legalább, a City meg nem lesz a négybe!!!Varatrix írta:Valencia Arsenal 2-0
Arsenalnak lőttek.
A négy nagy közt lesz jövőre a Manchaster city.
Az ilyen barátságos meccsekből nem lehet semmire következtetni. Amugy meg fogadni mernék: Az Arsenal dobogón lesz legalább, a City meg nem lesz a négybe!!!Varatrix írta:Valencia Arsenal 2-0
Arsenalnak lőttek.
A négy nagy közt lesz jövőre a Manchaster city.
Ticsi 23 írta:Üdv!
Kérdéssel fordulok hozzátok:
Ha minden igaz, ma lesz az angol szuperkupa-döntő, de sajnos nem tudom, hogy közvetítik-e valahol. Remélem tudtok segíteni, előre is kössz!!!
azért ez már vicc van 2 nagyon jó játékos(Eduardo,Rosicky) csak éppen mindig sérültek..Varatrix írta:http://www.fc-arsenal.hu/hirek/2195,szornyu-hirek.html
Nem biztos, hogy igaz de ez nem állapot.
Rettentő sérülékeny.
Igazolhatnának valakit...
Diouf sose volt az igazi. Cissé idén is az első osztályban játszott, pedig voltak nagy sérülései. Baros megalbicelesteX írta:Nem Torresre gondoltam pont!Ne vitatkozzunk mert belőlem undort kelt az angol foci főleg a Pool meg a Chelsea!Utálom őket nem tudok rá magyarázatot adni!A játékosokat természetesen sorolom!Diouf,Djibrill Cissé,Milan Baros!Ez csak 3 név!
Most szívesen leállnék veled vitatkozni, de nem látom értelmét. A kommented ingatag lábakon áll. Kártyavár feeling.albicelesteX írta:Nekem azok!Kocsogok!Utálom őket!Aquilanit bírom ahogy Torrest is,de mondom olyan majdnem mintha mdridistába öltözne!Nem tudom miért nem bírom a szigetországiakat!Benitez meg egy pancser!Amikor a kupára koncentráltak akkor meg is lett az eredménye megnyerték persze ehhez kellett a Milan töketlensége is!Aztán a bajnokságban meg úgy kellett nekik a hátszél a sok térdelés hogy címvédőként el tudjanak indulni a BL-ben!Tavaly illő lett volna nekik megnyerni a bajnokságot!Nem sikerült semmi!Az öreg Alex alázta őket!A Liverpool egy játékos temető!Nagyon sok játékosnak a karrierjét tették tönkre a nagy vásárolgatásaikkal!!!
Ne haragudj ,de ezen jót nevettem !albicelesteX írta:Nekem azok!Kocsogok!Utálom őket!Aquilanit bírom ahogy Torrest is,de mondom olyan majdnem mintha mdridistába öltözne!Nem tudom miért nem bírom a szigetországiakat!Benitez meg egy pancser!Amikor a kupára koncentráltak akkor meg is lett az eredménye megnyerték persze ehhez kellett a Milan töketlensége is!Aztán a bajnokságban meg úgy kellett nekik a hátszél a sok térdelés hogy címvédőként el tudjanak indulni a BL-ben!Tavaly illő lett volna nekik megnyerni a bajnokságot!Nem sikerült semmi!Az öreg Alex alázta őket!A Liverpool egy játékos temető!Nagyon sok játékosnak a karrierjét tették tönkre a nagy vásárolgatásaikkal!!!
Benitez nem örök vesztes. Nagy face vagy, ha egy játékos addig szimpatikus amég egy adott csapatban játszik, aztán eligazol és már fúj fúj. Az angolok nem kocsogok meg semmi ilyesmi.albicelesteX írta:AquilaniLiverpool
Ezt sajnálom nagyon!Szimpatikus játékos!Volt!Ezekkel az angol kocsogokkal úgy vagyok mint a madriddal utálom őket!Főleg a Poolt azt nagyon!Meg a Chelsea-t a többit is de ezeket kiváltképp!!!Mindegy mert Benitez úgy sem nyer semmit idén sem!Örök vesztes!!!
Én többről olvastam, mert műteni is kell....Mikaos írta:Van Der Sar ujja eltörött, és 2 hónapot fog kihagyni.
Forrás: www.manutd.com
szerk.: egyébként a Bayern-nel vívott 11-es párbajban, Pranjic lövésénél sérült meg.
Taktikában is "ránkváltottak": 4-3-3... a felállás...sjd írta:Most volt az Emirates cup, és az Arsenal elég jól játszott, ha nem adnák el ezeket a játékosokat 25 évesen, akkor sok csapatnak lenne félnivalója.
Arsenal-Atletico: http://www.youtube.com/watch?v=IEVHt_ngK40
(Arsavin legyőzhetetlen)
Arsenal-Rangers (első gól szinte a mi játékunkat idézi): http://www.youtube.com/watch?v=9VZz3NE8y4s
Igen, csak ahogy mondat, Ronaldohoz is kellettek évek, mire igazán beérett, igy az új fiatalok sem lesznek azonnal világsztárok. És mi a köv. szezonról beszélünk. Owen viszont szvsz nagy igazolás. Sztem ha elkerülik a sérülések esélyes lesz a gólkirályi cimre.Az hogy a MU nem vett minőségi embereket egyáltalán nem venném biztosra.Annak idején amikor Ronaldót leszerződtették róla sem tudtunk sok mindent.Eleinte csak az öncélú cselezgetéseivel vetette magát észre. Az évek folyamán viszont Ferguson érett,gólerős játékost csinált belőle és nem mellesleg rengeteg trófeához segítette a MU-t+egyéni elismeréseket is szerzett(aranylabda).Ezzel nem Ronaldót akarom isteníteni csak annyit akartam mondani hogy Ferguson edzői kvalitásait ismerve ugyanez megtörténhet Obertannal és Valenciaval is.
Egyébként meg most mindegyik angol nagy csapatnál jókora felfordulás történik.Mikaos írta:LG írta: