Épp most olvastam a sport.es-en, hogy a Chelsea meg akarja venni Riberyt, Aguerot, és Pirlot! És van is esélyük, hogy megvegyék őket, mivel van rá 100 millió fontjuk, plusz ha drágábbak lesznek az igazolások náluk az se baj, és horribilis fizetéseket tudnak csengetni a játékosoknak! Ráadásul most már a piac is más, kicsit lenyugudott, Riberyt is a sok balhé után megszerezhetőbbnek érzem, a Real már nem fog kicsengetni annyit érte, ráadásul közeledünk a végjátékhoz, szóval aki most nem igazol el, az marad a jelenlegi csapatában! Aguero biztos, hogy szívesen menne, hisz kb. 5-ször annyit keresne, meghát a Chelseavel lehet hogy nyer is valamit

! Pirlo meg sima ügy szerintem ő hűséges Ancelottihoz! Én nem mondom, hogy pénzzel mindent meg lehet oldani, de ha ezeket a játékosokat megveszik, akkor azért jelentősebben erősebbek lesznek, mint a többi rivális! A Man u. gyengült, az Arsenal gyengült, a Pool még kérdőjeles, de valszeg vagy Xabi vagy Mascherano távozik, szóval gyengül, a Man city kérdőjeles még, de nem hinném, hogy beleszólhat a végső elszámolásba! Már megint a Chelseanek áll a zászló! Ráadásul Ancelotti kicsit jó edző! Én nem bírom őket, sosem bírtam őket, de Ancelottival azért még simán Bl győztesek is lehetnek! Előbb utóbb összejön nekik. Jó persze a bl lutri, meg ugye ott vagyunk mi is

, de akkor is.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!