Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 16:32:33

úgy passzol ahogy senki a világon
Hmmm, Ronaldinho és Xavi sokkal jobbbak, mindezt elfogultság nélkül mondom!!!
Kép
pancho
Barça B

2007.06.12. 16:30:45

Guti zseniális játékos, de sajnos nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre, és a góllövés sem erőssége. Viszont remekül tartja a labdát, és úgy passzol ahogy senki a világon. De minderre nem képes egy egész szezonon keresztül. Általában csereként hasznosabban játszik.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 16:26:07

Pedig Capellot hogy isteníti folyton Gutit :lol:, pedig sztem nem több, mint egy örök tehetség, aki sohasem váltotta be a hozzá fűött reményeket...
És ő elvileg irányító.
Kép
pancho
Barça B

2007.06.12. 16:23:23

Szezon elején egy teljesen új csapatot kezdett el építeni Capello, ami kb a szezon utolsó 12 meccsére állt össze. Azóta nem nagyon vesztettünk pontot. A pontegyenlőség amiatt van, mivel a szezon 2/3ában nem volt még kész a csapatunk, és akkor sok meccset buktunk el.
Ti se voltatok túl jók, ez tény(legalábbis az előző 2 évhez képest), de ti az egész szezonban kb ugyanazt nyújtottátok, míg nálunk komoly javulás történt a szezon végére. Ami tudatos munka eredménye. Ha jövőre is ilyen jók leszünk mint a most a szezon végén, akkor könnyen lehet hogy hiábavaló lesz minden tartalékotok.
Amúgy pedig ha sikerülne vennünk egy csatárt és egy irányítót, akkor még mi is jócskán tudnánk fejlődni. Valamint a védelmünk is javulhat még, a játékosállomány legalábbis adott hozzá.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.12. 16:16:12

pancho írta:egy teljesen új csapatot építve, ami a szezon végére beért, és most már szinte verhetetlen.
Te miről beszélsz??? :lol: :lol:
Erőn felül teljesítettetek ebben a szezonban. De ez is igen kevés lett volna, ha mi nem harmatgyengék, hanem csak gyengék vagyunk. Ne ámítsd magad, hogy mi nem játszottunk olyan rosszul. Az igazi tudásunknak kevesebb, mint felét nyújtottuk. Hogy miért, abba bele lehet menni, de alényeg: Nekünk még hatalmas tartalékaink vannak, nektek nemigen...És így sem tudtatok pontelőnyre szert tenni, jövőre mit vársz, ha mi még jók is leszünk?
Rivaldo-A Legnagyobb.
pancho
Barça B

2007.06.12. 16:01:43

Arra értettem, hogy azért nem nehezedik rátok nyomás, mert nem ti lesztek a listavezetők, hanem mi. És nem kell úgy pályára lépnetek hogy ha nem nyertek akkor előz a Madrid. Ilyen nyomásra gondoltam.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 15:53:15

pancho írta:Remélem jövőre nem nehezedik rátok ilyenfajta nyomás, hanem magabiztosan megnyerjük a bajnokságot :D
Ennek a mondatnak nem sok értelme van de mind1 :wink: Hát, sok szerencsét, majd meglátjuk :wink:
pancho
Barça B

2007.06.12. 15:52:16

Remélem jövőre nem nehezedik rátok ilyenfajta nyomás, hanem magabiztosan megnyerjük a bajnokságot :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pancho 2007.06.12. 15:56:48-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 15:43:15

pancho írta: A Barcelona nem bírta azt a nyomást ami azzal, hogy a Real feltámadt ránehezedett.
Azt kívánom, hogy jövőre is ilyen "óriási" nyomás nehezedjen ránk :roll: Ti nyertétek a végén, mi meg szépen eladtuk a meccseinket...De az egész év számít. De tökmind1, ez valóban nem sokat számít.
Én csak arra kérlek, hogy ne süljél el ennyire magatoktól.
sergi1989
Capitá del Barça

2007.06.12. 15:38:50

ti nagyon jok vagytok, mi meg bajnokok leszünk! :wink:
pancho
Barça B

2007.06.12. 15:38:33

Az utolsó negyed óra valóban a tiétek volt, és nem is játszottatok rosszul. Én arra gondoltam, hogy előtte több kontratámadás végén is ziccerbe kerültünk, és könnyen eldönthettük volna a meccset, mert 4-2 után nem hiszem hogy egyenlítettetek volna. A tizi sztem jogos volt, de ezen tényleg kár vitatkozni.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 15:27:53

Még 10 emberrel is mi játszottunk jobban azon a meccsen. Am. ezt már számtalanszor kitárgyaltuk itt, kár volna sokadszorra belemenni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.06.12. 15:24:34

pancho írta: Ellenetek lett 3-3, de ott nagy szerencsétek volt, mert már rég eldönthettük volna a meccset

persze óriási szerencsénk volt,, jó hogy nem, rúgtatok vagy 100 gólt nekünk....istenem....meg szerencsénk volt h 10 emberrel játszottuk végig a 2. félidőt,meg h kaptatok egy kamu tizit.....

ha ezeket nézem mázli hogy x lett
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
pancho
Barça B

2007.06.12. 15:18:34

Azért mert a bajnokság 80%-ában ti voltatok az élen nem biztos hogy ti adtátok oda nekünk, hogy ti buktátok el. Ezt a bajnokságot mi nyertük meg a nagyszerű hajránkkal. A Barcelona nem bírta azt a nyomást ami azzal, hogy a Real feltámadt ránehezedett. Tény hogy szerencsénk volt most Tamudo gólja miatt, de nektek is szerencsétek volt amikor nem nyertünk ellenetek a Nou Campban. Kell az is nyílván, hogy valakinek szerencséje legyen, de ez hosszú távon kiegyenlítődik. Nem értem mire mondod hogy ti buktátok el. Szerintem a Madrid győzelme (persze még nem dőlt el semmi, szóval ez csak akkor érvényes, ha tényleg mi leszünk a bajnokok) a remek hajrának köszönhető. Ez pedig egyedül a CSAPAT és Capello érdeme. Nem voltatok ti annyira rosszak az utóbbi meccseken, mert szezon közben is volt hogy nem hoztátok le az ilyen meccseket, mi voltunk jobbak most, és ki tudtuk használni ezeket a botlásaitokat, nem úgy mint a szezon többi részében.
sergi1989
Capitá del Barça

2007.06.12. 15:17:00

ti adtátok oda !KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!pancsó mit veszekszel velük akko ők adták!kit érdekel ez?majd rivaldó legyártja kis elméleteit!addig mi üneplünk!ha őket ez teszi boldoggá akar oda adták!
madridba ettől még majd kimenek több 100 ezren az utcákra!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 15:09:25

De azt foggd már fel pls, hogy ezt a bajnokságot akkor is mi adtuk oda nektek, vagy ha jobban tetszik, mi csúsztunk le róla. A "ha" kezdetű mondataid meg lényegtelenek...
pancho
Barça B

2007.06.12. 14:46:15

Nekünk a végére érett össze a csapatunk. Ha az utolsó 12 meccsünket nézed, akkor csak idő kérdése volt, hogy mikor vesszük át a vezetést. Zsinórba nyertük a meccseket. Az utóbbi 12 meccsből 3at nem nyertünk. Ellenetek lett 3-3, de ott nagy szerencsétek volt, mert már rég eldönthettük volna a meccset, a Racingtól kaptunk ki 2-1re két kamu tizivel, ill. most a Zara ellen 2-2, de annyi helyzetünk volt, hogy azzal bajnokságot lehet nyerni. Ha meg az egész évet nézzük, akkor most a Real van az élen! Nem az a lényeg ki vezet bajnokság közben, hanem az hogy a végén ki az első. Lehet hogy sok meccset elbuktatok ti is amire nem számítottatok, de akkor mit szóljunk i. Recre ellen 0-3, Levante 0-1, Getafe elleni 2 meccs, Villareal ellen otthon 0-0. De a végére összeérett a csapat, ez az egész éves munka gyümölcse, és nem kicsit Capello érdeme.
Ha ebből a teljesítményből indulunk ki, amit most nyújtunk, akkor nemhogy ti nyeritek simán a Ligát, hanem inkább pont ellenkezőleg. Bár ezt nem gondolom, de semmiképp nem mondhatjátok, hogy jövőre simán nyertek. Azért szoros most a bajnokság, mert a szezon 3/4ében még nem volt kész a csapatunk és sok pontot hullajtottunk el akkor. De most már ez nem így van. És ha ez jövőre így marad (és miért nem maradna) akkor fel kell kötnötök a nadrágot!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 14:32:24

pancho írta:Azért a Betis elleni meccsetek óta mi voltunk az élen, és a ti játékosaitok mondták végig, h bízni kell abban hogy hibázik a Madrid. Ha a Zaragoza ellen nyerünk, amihez nem kellett volna sok (Diarra fejese a végén, vagy jobb helyzetkihasználás) akkor meg mind1 lett vol na mit játszotok az Espanyol ellen. Az meg hogy ha egyel több gólt lőttök vki ellen.... Ha Messi nem egyenlít ellenünk a 90. percben, ha nem kapunk ki otthon a Recre-től stb. De ez mind megtörtént, nincsen HA. A rangadókat nagy százalékban hoztuk, tehát megérdemeljük a bajnoki címet, és ez nem a ti könyöradományotok, hanem ezért megküzdöttünk, egy teljesen új csapatot építve, ami a szezon végére beért, és most már szinte verhetetlen. Tudom hogy savanyú a szőlő, mert mindenki azt várta hogy simán nyertek, de azért elismerhetnétek az ellenfelek érdemeit is, mint ahogy én is elismerem hogy tavaly a Barcelona teljesen megéremelten nyert mind a BL-ben mind a Ligában.
1 napokig voltatok az élen, amikor hamarabb játszotattok...De egyébként ha az egész évet nézzük, akkor nem kérdés, hogy ki volt jobb helyzetben...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 14:00:32

Három pontot levonhatnak a Real Madridtól!
2007-06-12 11:05:38
A levonás a madridiak bajnoki címébe kerülhet, hiszen jelenleg csak holtversenyben vezetik a tabellát a Barcelona előtt.

A súlyos büntetésre akkor kerülhet sor, amennyiben a vasárnapi, Mallorca elleni mérkőzésen pályára lép Robinho. A játékost klubja köteles elengedni a brazil nemzeti csapathoz, akik a héten megkezdték a felkészülést a Copa Americára, Rio de Janeiro-tól 100km-re lévő edzőtáborban. Robinho ügynöke, Vagner Ribiero figyelmeztette a Real Madridot.

„Felhívtam Mijatovics urat, és mondtam neki, hogy amennyiben nem kapják meg a brazil szövetség (CBF) írásos hozzájárulását Robinho pályára lépéséhez, akkor 3 pont levonással kell számoljanak pályára küldése esetén. A Real Madrid el is küldte a hivatalos levelét a CBF-hez, várják a választ.”

A brazil keretben szintén helyet kapó Daniel Alves, a Sevilla jobbszélsője hasonló okokból vasárnap nem fog pályára lépni az utolsó fordulóban.

Sztem ennyire nem hülyék a Realnál, hogy pályára küldenék....
Kép
pancho
Barça B

2007.06.12. 14:00:07

Azért a Betis elleni meccsetek óta mi voltunk az élen, és a ti játékosaitok mondták végig, h bízni kell abban hogy hibázik a Madrid. Ha a Zaragoza ellen nyerünk, amihez nem kellett volna sok (Diarra fejese a végén, vagy jobb helyzetkihasználás) akkor meg mind1 lett vol na mit játszotok az Espanyol ellen. Az meg hogy ha egyel több gólt lőttök vki ellen.... Ha Messi nem egyenlít ellenünk a 90. percben, ha nem kapunk ki otthon a Recre-től stb. De ez mind megtörtént, nincsen HA. A rangadókat nagy százalékban hoztuk, tehát megérdemeljük a bajnoki címet, és ez nem a ti könyöradományotok, hanem ezért megküzdöttünk, egy teljesen új csapatot építve, ami a szezon végére beért, és most már szinte verhetetlen. Tudom hogy savanyú a szőlő, mert mindenki azt várta hogy simán nyertek, de azért elismerhetnétek az ellenfelek érdemeit is, mint ahogy én is elismerem hogy tavaly a Barcelona teljesen megéremelten nyert mind a BL-ben mind a Ligában.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 13:53:01

Azért, Capellot oltani nem igazán helyén való, hiszen, akárhogyan is vélekedzs róla, ők az elsők jelen pillanatban...
Ráadásul mit ígért?? Bajnokságot, és valszeg már be is fogja tartani, és sztem [auto_cenzúra] nem foga egyik madridistát az érdekelni, hogy minek okán nyerték meg (a mi töketlenkedésünk...)

Rijkaard meg enyhén szólva is becsődölt, szal nem ártana egy edzőváltás a nyáron
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.12. 13:52:48

Lio, nem csak te látod így a dolgokat. Nekem is ez a véleményem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 13:49:19

Zozzy 5 írta:
lionelmessi19 írta: Én úgy látom a dolgokat jelen pillanatban, hogy jövőre egy szemernyi esélyetek nem lesz, akárkit is igazoltok.
Mire alapozod ezt a fenenagy magabiztosságot? :roll:
Arra, hogy ahogy a nyári csapatépítés és az igazolások kinéznek, lényeges javulásra számítok a saját házunk táján, az ideihez mindenképpen.

A Madridnál pedig sztem kb. maradnak azok az emberek a csapat váza, akik most is. Raul, Van, Canna, Diarra, Robinho, stb.
Nem tudom, hogy kit szeretnének, illetve hova igazolni, mert igazából év közben megoldották az általuk hiányposztoknak nevezett helyeket.
Annyi, hogy Bekem valszeg elhúz.

Remélem érted Zozzy, hogy én mire gondolok. Nálunk olyan játékos anyag van, és még bővül, aminek már idén is sokkalta többet kellett volna nyujtani. És bőven látni esélyt arra, hogy nyáron helyreálljon a hibák nagyrésze.
A Madridnál viszont valószínű, hogy nagyjából marad ez a csapat, max. 1-2 emberrel bővülhetnek, plusz marad Don "megváltóatyaúristen" Fabio, és az ő jó olaszos taktikája.

Arra alapozom tehát, hogy sztem mi sokat fejlődünk majd előreláthatólag a nyáron, ők kevésbé. És most azért valljuk be, nagyon hajszálon múlik ez a bajnokság.

Persze ezekkel lehet egyet nem érteni, madridistáktól kérném, hogy ne is reagáljanak, ÉN vagyok az, aki így látja jelen pillanatban a dolgokat, ez nem képez most vitatémát, csak Zozzynak válaszoltam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 13:45:13

pancho írta:
Rivaldo11 írta:Ki a fiatal? Cannavaro, Nistelrooy, Raul, vagy Beckham? Mert bennük ne bízz.
Gago szerintem nagyon jó játékos, akárcsak Marcelo. Nem hiába válogatottak mind2en. Ramos és Casillas képességeit gondolom senki nem vitatja, már most a legjobbak posztjukon. Diarra is tökéletes játékos. Higuaín lehet még nem olyan jó, de nagyon lendületes, agresszív játékos. Torres nagyon megbízhatóan védekezik, biztos jobb mint nálatok pl Oleguer. De itt van még Reyes is, aki amikor beállt mindig hozzátett a játékhoz. Robinhot pedig Dunga is Kaká és Ronaldinho szintjén emlegeti. Szóval azért vannak itt jócskán tehetséges fiatalok. És lesznek is még sztem nyáron páran.

Gago szintew semmit extrát nem csinált eddig, szal nem tudom ezt mire alapozod.
Higuain kb. 2 gólt lőtt, szal arra nem lehet túl büszke.
Cassillast elismerem, hogy a világ egyik legjobb kapusa, talán csak Buffon és Cech van előtte.
Ramos tényleg jó játékos, de azért még enyhén szólva túlzás a legjobbnak nevezni a posztján. Azért még Puyol, Terry, Alex stb... jobbak nála, de később valóban lehet még a legjobb :wink:
Diarra is borzasztó jó játékos. (Kár, hogy mi nem pedáloztunk érte, sajnos nem tudhatta a vezetőség, hogy ekkora gondok lesznek vkp poszton.)
Marcelo hiába brazil válogatott, sokat ér ezzel, ha nálatok szinte nem is játszik...
Torres, amilyen sok időt kapott régebben, olyan keveset kap manapság (?), bár elég régen láttam már Real meccset. Lehet manapság jra sokat játszik.
Reyes sztem semmi extrát nem csinált, nem meglepő számomra, hogy nem nagyon pedálozik a megtartásáért a vezetőség. Beckham enyhén szólva is bealázta idén...
Dunga meg enyhén szólva is fax, szal az ő szavaira nem alapozok Robinhoval kapcsolatban...
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.12. 13:20:15

Rivaldo11 írta:De velük mire mentetek volna, az idősebbek nélkül? Gago, meg Higuain szerintem egy vicc. Casillas, és Ramos, esetleg Diarra, és Robinho. Ők valóban alapjai lehetnek egy Madridnak, de ez szerintem kevés. Ezt a ligát az öregek hozták nektek. Mire lenne elég, ha mindvégig őket kellene játszani, ők lennének a kulcsemberek? 5-6. helyre.
Így van, nagyon soket köszönhettek az öregeknek, pl Pferd, Beckham stb...
Lezárt