Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te miről beszélsz???pancho írta:egy teljesen új csapatot építve, ami a szezon végére beért, és most már szinte verhetetlen.
Ennek a mondatnak nem sok értelme van de mind1pancho írta:Remélem jövőre nem nehezedik rátok ilyenfajta nyomás, hanem magabiztosan megnyerjük a bajnokságot
Azt kívánom, hogy jövőre is ilyen "óriási" nyomás nehezedjen ránkpancho írta: A Barcelona nem bírta azt a nyomást ami azzal, hogy a Real feltámadt ránehezedett.
pancho írta: Ellenetek lett 3-3, de ott nagy szerencsétek volt, mert már rég eldönthettük volna a meccset
1 napokig voltatok az élen, amikor hamarabb játszotattok...De egyébként ha az egész évet nézzük, akkor nem kérdés, hogy ki volt jobb helyzetben...pancho írta:Azért a Betis elleni meccsetek óta mi voltunk az élen, és a ti játékosaitok mondták végig, h bízni kell abban hogy hibázik a Madrid. Ha a Zaragoza ellen nyerünk, amihez nem kellett volna sok (Diarra fejese a végén, vagy jobb helyzetkihasználás) akkor meg mind1 lett vol na mit játszotok az Espanyol ellen. Az meg hogy ha egyel több gólt lőttök vki ellen.... Ha Messi nem egyenlít ellenünk a 90. percben, ha nem kapunk ki otthon a Recre-től stb. De ez mind megtörtént, nincsen HA. A rangadókat nagy százalékban hoztuk, tehát megérdemeljük a bajnoki címet, és ez nem a ti könyöradományotok, hanem ezért megküzdöttünk, egy teljesen új csapatot építve, ami a szezon végére beért, és most már szinte verhetetlen. Tudom hogy savanyú a szőlő, mert mindenki azt várta hogy simán nyertek, de azért elismerhetnétek az ellenfelek érdemeit is, mint ahogy én is elismerem hogy tavaly a Barcelona teljesen megéremelten nyert mind a BL-ben mind a Ligában.
Arra, hogy ahogy a nyári csapatépítés és az igazolások kinéznek, lényeges javulásra számítok a saját házunk táján, az ideihez mindenképpen.Zozzy 5 írta:Mire alapozod ezt a fenenagy magabiztosságot?lionelmessi19 írta: Én úgy látom a dolgokat jelen pillanatban, hogy jövőre egy szemernyi esélyetek nem lesz, akárkit is igazoltok.
pancho írta:Gago szerintem nagyon jó játékos, akárcsak Marcelo. Nem hiába válogatottak mind2en. Ramos és Casillas képességeit gondolom senki nem vitatja, már most a legjobbak posztjukon. Diarra is tökéletes játékos. Higuaín lehet még nem olyan jó, de nagyon lendületes, agresszív játékos. Torres nagyon megbízhatóan védekezik, biztos jobb mint nálatok pl Oleguer. De itt van még Reyes is, aki amikor beállt mindig hozzátett a játékhoz. Robinhot pedig Dunga is Kaká és Ronaldinho szintjén emlegeti. Szóval azért vannak itt jócskán tehetséges fiatalok. És lesznek is még sztem nyáron páran.Rivaldo11 írta:Ki a fiatal? Cannavaro, Nistelrooy, Raul, vagy Beckham? Mert bennük ne bízz.
Így van, nagyon soket köszönhettek az öregeknek, pl Pferd, Beckham stb...Rivaldo11 írta:De velük mire mentetek volna, az idősebbek nélkül? Gago, meg Higuain szerintem egy vicc. Casillas, és Ramos, esetleg Diarra, és Robinho. Ők valóban alapjai lehetnek egy Madridnak, de ez szerintem kevés. Ezt a ligát az öregek hozták nektek. Mire lenne elég, ha mindvégig őket kellene játszani, ők lennének a kulcsemberek? 5-6. helyre.