Zozzy 5 írta:lionelmessi19 írta:
Én úgy látom a dolgokat jelen pillanatban, hogy jövőre egy szemernyi esélyetek nem lesz, akárkit is igazoltok.
Mire alapozod ezt a fenenagy magabiztosságot?

Arra, hogy ahogy a nyári csapatépítés és az igazolások kinéznek, lényeges javulásra számítok a saját házunk táján, az ideihez mindenképpen.
A Madridnál pedig sztem kb. maradnak azok az emberek a csapat váza, akik most is. Raul, Van, Canna, Diarra, Robinho, stb.
Nem tudom, hogy kit szeretnének, illetve hova igazolni, mert igazából év közben megoldották az általuk hiányposztoknak nevezett helyeket.
Annyi, hogy Bekem valszeg elhúz.
Remélem érted Zozzy, hogy én mire gondolok. Nálunk olyan játékos anyag van, és még bővül, aminek már idén is sokkalta többet kellett volna nyujtani. És bőven látni esélyt arra, hogy nyáron helyreálljon a hibák nagyrésze.
A Madridnál viszont valószínű, hogy nagyjából marad ez a csapat, max. 1-2 emberrel bővülhetnek, plusz marad Don "megváltóatyaúristen" Fabio, és az ő jó olaszos taktikája.
Arra alapozom tehát, hogy sztem mi sokat fejlődünk majd előreláthatólag a nyáron, ők kevésbé. És most azért valljuk be, nagyon hajszálon múlik ez a bajnokság.
Persze ezekkel lehet egyet nem érteni, madridistáktól kérném, hogy ne is reagáljanak, ÉN vagyok az, aki így látja jelen pillanatban a dolgokat, ez nem képez most vitatémát, csak Zozzynak válaszoltam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila