antiimperialista írta:Igazán abbahagyhatnátok már a Madrid fikázását. ...
ha az én hsz-em miatt (is) folyik a vita, akkor hadd öntsek már tiszta vizet a pohárba.
a két dolog sztem abszolút nem zárja ki egymást:
-szerintem (és ezt itt és a Madridistán is leírtam számtalanszor!!!) a Barca játékosai motiválatlanok, lusták, tesznek az egészre. emellett van egy olyan edző, aki képtelen ez ellen bármit is tenni. Ati! senki sem mondja azt, hogy ez nem így van és senki sem tartja jogtalannak a mostani helyzetet. sőt! én valamilyen szinten hasznosnak is tartom, ha lecsúszunk a ligáról.
-van egy másik véleményem az idei madridi bajnokcsapatról, amit szintén leírtam már itt és odaát is, ezelőtt 4-6 fordulóval! ezt most nem fejtem ki megint -látjatjátok egy kicsivel lejjebb.
én személyszerint mindkét véleményemet tartom, maximálisan kiállok mellettük, sőt érvekkel is alá tudom támasztani. a Madrid teljesítményének degradálása is egyértelműen a Barca tehetetlenségét mutatja, szóval nem arról van szó, hogy a Madrid mákjára kenném a vereséget. viszont a tények felett nem siklok el pro és kontra!
ergo:
az, hogy a Madrid gyenge játékát véleményezem a bajnoki címük ellenére, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy le akarom venni a Barca játékosairól a keresztvizet. sőt!
úgy gondolom, hogy a két dolog nem zárja ki egymást és elfér egymás mellett.