Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Es a leguccso Argentin-Német meccsre emlékxel. 2-2 lett, de a németek sokkal jobbak voltak!Zsolti írta:NA jólvan LG.Majd a németeid fongak nyerni mi?![]()
Az a csürhe sokkal rosszabb,mint az argentinok.nem tudom mit kerestek a döntőben!
Zsolti írta:Ebben igazatok van,de azt el kell ismernetek,hogy ilyen játékkal komoly sanszuk van a végső győzelemre is.
Erre csak annyit mondok, hogy általában Argentína mindig nyeri a selejtezőt, Brazília pedig mindig bugdácsolva jut el odáig. De ki tudja! Van még sok jó válogatott rajtuk kívül is!Zsolti írta:Boixos!
Az argentin-Brazil után szépeke a kilátások az Argentin aranyra a VB-n nem gondolod?
Argentínok mindig úgy indulnak hogy világbajnokok,tavaly is toronymagasan nyerték a selejtezőket,de utána mi lett velük a VB-n?Zsolti írta:Boixos!
Az argentin-Brazil után szépeke a kilátások az Argentin aranyra a VB-n nem gondolod?
Én még csak kétszer néztem meg.Enrique21 írta:Szerintetek ez normális,hogy harmadszorra nézem meg az ARGENTIN-Brazilt![]()
Itthol betegnek(finoman szolva)néznek..
De ha egyszer imádom az ARGENTIN válogatottat...![]()
![]()
Sztem azért mert Olimpia gyoztesek.Rivaldinho írta:de melyik sport tv? és mikor keudődik , és a brazilok mikor jáccanak? de az argentínok nem nyerték meg náluk a kontinens viadalt! akkor ők mér mennek??
nézz vissza pár oldallal hátrébbA. Gábor írta:Megvan a megoldás:Charlie írta:http://diag.hu/cikkek.php?cikk_id=22
C.
csak ezek a számok lehetnek az egyenlet után:
9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81
ezen számok alatt pedig mindig ugyanolyan jel van.
Tiszta 1szerű......
Megvan a megoldás:Charlie írta:http://diag.hu/cikkek.php?cikk_id=22
C.
Helyes!Enrique21 írta:ARGENTINA nélkül nincs világversenyRivaldinho írta:de melyik sport tv? és mikor keudődik , és a brazilok mikor jáccanak? de az argentínok nem nyerték meg náluk a kontinens viadalt! akkor ők mér mennek??
ARGENTINA nélkül nincs világversenyRivaldinho írta:de melyik sport tv? és mikor keudődik , és a brazilok mikor jáccanak? de az argentínok nem nyerték meg náluk a kontinens viadalt! akkor ők mér mennek??