2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagy öregek mindig is lesznek, erre ügyelni fog Pep. Puyol és Xavi egy pár évig még versenyképes lesz, de valamikor nekik is előbb-utóbb eljön a visszavonulás ideje.Zokneenho írta:Ez érdekes lenne. Totálisan nem kellene fiatalítani, hisz öreg, rutinos játékosok nélkül, akikre felnézhetnek a fiatalok, úgy járnánk mint az Arsenal. Jorquera is a sérülése után hiába nem játszott, az öltözőben ő volt úgymond a nagyfőnök, akire mindenki felnézett, aki mindenkivel jóban volt, akinek a szavazata duplán ér.
Egyébként lehet, hogy keverem, de nem Oier kapus van ott a nagycsapat körül? Úgy rémlik, bár annyira nem vagyok toppon,hogy mi történik a kicsiknél..
Oier Olazábal van a felnőttcsapat közelében, de még nem huzamosabban. Fiataloknál véd, de már bemutatkozott a nagycsapatban is.Zokneenho írta:Egyébként lehet, hogy keverem, de nem Oier kapus van ott a nagycsapat körül? Úgy rémlik, bár annyira nem vagyok toppon,hogy mi történik a kicsiknél..
Légy szíves, ne linkeld be az összes hírt arról a blogról
Ez érdekes lenne. Totálisan nem kellene fiatalítani, hisz öreg, rutinos játékosok nélkül, akikre felnézhetnek a fiatalok, úgy járnánk mint az Arsenal. Jorquera is a sérülése után hiába nem játszott, az öltözőben ő volt úgymond a nagyfőnök, akire mindenki felnézett, aki mindenkivel jóban volt, akinek a szavazata duplán ér.Lionel85 írta:Én úgy vagyok vele, hogy fiatalítani akar Pep és ezért állt fenn a lehetőség, hogy megadja Márqueznek a távozás lehetőségét. Minden posztra eljön ez a fiatalítás-hullám, csak a kapusposzt bírja még, bár Pinto még 1-2 évig itt lesz, utána jöhet Miño vagy Olazábal.
Rosszak az érzéseid, mert nagyon messze állnak a felek álláspontjai egymástólmessi70 írta:Van egy olyan erzesem Hogy Fabregas meg ezen a heten hivatalosan a Barcelonae lesz!!!
Oleguer csak olyan szempontból nem illett a Barcába, h egy BL-győztes csapat környékén vétek volt egy ilyen nagy kalap ....-t tartani (csoda h nem a Barca fizetett az Ajaxnak, amikor elment)Rinku írta: Nem védeni akarom, de Oleguer ilyen volt!![]()
Elnézést kérek ezért, szerkeszteni akartam a hozzászólást, 2 helyesírási hibát kijavítani, de félrenyomtam! Elnézést!Rinku írta:Nem védeni akarom, de Oleguer ilyen volt!Bestbarca írta:Ezen röhögtem a legjobbat!Debreczeni írta:
Amúgy sem kellene mert Fabregas nem illik bele a Barcába!
A Barca nevelésű katalán nem illik bele a Barcaba!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Még az Espanyolba se illett be! Amúgy a mondandódat értem és egyet értek, természetesen! Fabregasnak a Barca a végzete, ha most visszajön, innen max levezetni fog elmenni!
akármilyen hibát csinál egy ember nemlehet a képébe rohogni! -nyilván gyerek....majd ráébred hogy hibázott!ZsottaFCB írta:Debreczeni írta:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem védeni akarom, de Oleguer ilyen volt!Bestbarca írta:Ezen röhögtem a legjobbat!Debreczeni írta:
A Barca nevelésű katalán nem illik bele a Barcaba!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nekem meg kezd olyan érzésem lenni, h ráérős öregurat játszik....ozsimiki írta:kezd elegem lenni ebből nekem is.
nem igen hiszem el,hogy ha rendesen odateszi magát Fabregas akkor ne dőlt volna el ez már rég...
Én nem hibáztatom. VB előtt elment Londonba beszélni Wengerrel,aki akkor annyit mondott,hogy fiam nyugi...,csak a VB-vel foglalkozz.ozsimiki írta:kezd elegem lenni ebből nekem is.
nem igen hiszem el,hogy ha rendesen odateszi magát Fabregas akkor ne dőlt volna el ez már rég...
te egy súlyos eset vagyDebreczeni írta:Amúgy sem kellene mert Fabregas nem illik bele a Barcába!
Ezen röhögtem a legjobbat!Debreczeni írta:
Szerintem az Arsenal undorító... Visszaél egy ember bizalmával... Világos, hogy menni akar, de nem engedik... Mégis mit vrnak ezután? Jópofával oda fog állni és úgy focizni, ahogy eddig is? Számomra hatalams csalódás lenne, ha egy olyan klub, amit nagyon szeretek, nem engedne vissza a szülőföldemre, mert nem és kész! Ilyen nincsen! Sokan várják vissza, lássák be, hogy itt már nem tudnak mit tenni! Engedjék el és még a zsebüket is megtömhetik... Most van rá lehetőség, hogy kaszáljanak vele! Ha Wenger lenne esze, olyan játékosokat tudna belőple odavinni, hogy ihaj! De nem! Wenger egy barom... A jövő csapata már 10 éve épül és ülnek a kakiban nyakig... Semmi cím már évek óta... Majd jövőre, majd ekkor meg majd akkor... Ott is el fog fogyni a türelem nemsokára...horybazs írta:Kicsit télleg gusztustalan amit a Barcások művelnek Fabregasért - pl. Xavi és Villa kapmányoltnak érte és xavi nyilatkozatai, amiben Fabregast szinte Barca mezbe öltözteti, Piqué meg már nem egyszer szószerint Barca-mezbe öltöztette! Barca fan vagyok, de szerintem fölösleges a padra egy Fabregast igazolnunk, akkor inkább Senna jöhetne még a maradék 2 jó évére a pályafutásából!