horybazs írta:Kicsit télleg gusztustalan amit a Barcások művelnek Fabregasért - pl. Xavi és Villa kapmányoltnak érte és xavi nyilatkozatai, amiben Fabregast szinte Barca mezbe öltözteti, Piqué meg már nem egyszer szószerint Barca-mezbe öltöztette! Barca fan vagyok, de szerintem fölösleges a padra egy Fabregast igazolnunk, akkor inkább Senna jöhetne még a maradék 2 jó évére a pályafutásából!
Szerintem az Arsenal undorító... Visszaél egy ember bizalmával... Világos, hogy menni akar, de nem engedik... Mégis mit vrnak ezután? Jópofával oda fog állni és úgy focizni, ahogy eddig is? Számomra hatalams csalódás lenne, ha egy olyan klub, amit nagyon szeretek, nem engedne vissza a szülőföldemre, mert nem és kész! Ilyen nincsen! Sokan várják vissza, lássák be, hogy itt már nem tudnak mit tenni! Engedjék el és még a zsebüket is megtömhetik... Most van rá lehetőség, hogy kaszáljanak vele! Ha Wenger lenne esze, olyan játékosokat tudna belőple odavinni, hogy ihaj! De nem! Wenger egy barom... A jövő csapata már 10 éve épül és ülnek a kakiban nyakig... Semmi cím már évek óta... Majd jövőre, majd ekkor meg majd akkor... Ott is el fog fogyni a türelem nemsokára...
Fabregast elengedném a helyükben, ez egy vesztes csata, még idén el fog jönni tőlük szerintem, felesleges álmokba kapaszkodni, hogy meggondolja magát, mert nem fog! Várja a családja és várja a barátai is! és a szülőföldje is, egy emberként! Szerintem semmi gusztustalan nincs, hogy egy barátodat mér magad mellett látod! JÓl is teszik, legalább fricskázzanak oda ennek a tetű Arsenal vezetésnek, hogy kapjana észbe!
Előbb-utóbb el fogják engedni, de nekem sokkal gusztustalanabb ez a fajta nemtörődöség az Arsenal részéről, mint az, hogy a komájura ráhúzzák a jövendőbeli (és múltbéli...) csapata mezét a barátai! Ennél sokkal gavallérabbnak tartottam az Arsenal vezetőit,s zámomra undorító és csalódás, amit csinálnak...
off: Az ilyen Debreczeni féle lámákat hogy a büdös francba sodorja erre a szél? Egyre kisebb a kerítés... Már elnézést, de már annyira idegesítő... Csak ezért használni a drága áramot meg mások idegszálait...