Keelhaul írta:Nem akarok flame-t, de igenis jobbak voltunk EDDIG, elég csak az egymás ellenit nézni.
ennél a Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. itt csak egy kérdés van:
pár új igazolással, esetleg új edzővel, de mindenféleképpen új szemlélettel vissza tudják-e hozni a régi Barcat. ha igen, akkor nem félek a következő idénytől, mert a Madrid igazából 2-3 játékosra támaszkodhat ebből a keretből (Becks, Casi, RvN.)
és ez a tavalyi, azelőti, azelőtti Barca ellen nagyon kevés lett volna. lehet, hogy nagyképűségnek gondolod ezt is, de bizony ez az igazság. ezzel a kerettel egy a közepesnél picit jobb Barca már eldöntötte volna a Liga sorsát a saját javára.
Keelhaul írta:Rivaldo11-en meg még mindig nagyon röhögnöm kell, és bocs. Nagy az arc, kicsi a mutatott teljesítmény. És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Ti Madridisták az elmúlt 3-4 évben nem sok mindennek örülhettetek, így ha jól belegondolsz, akkor nem is lehetnétek semmire sem nagyképűek.
ha nektek is ilyen lett volna az utóbbi 3 szezonotok, akkor nyilván máshogy állnátok a dolgokhoz ti is. ezzel együtt én nem tartom nagyképűnek rivaldo11 hsz-ét. ő úgy gondolja, hogy a Madrid a mutatott játékot tekintve nem nyújtott semmi extrát. ezzel én is egyetértek, ha tetszik, ha nem. egy valamit becsülök az idei Madridban: mégpedig az utolsó 10 fordulóban látott akarást, alázatot, hajtást. azt, hogy a 80. perc után is felszántották a pályát és küzdöttek a gólért, eredménnyel. ...6-8 pontot szerzett így a Madrid az utsó 10 fordulóban. anélkül UEFA lenne...
én csak remélni tudom, hogy az elnökötök is ugyanilyen elégedett a Madriddal, mint Ti, mert az azt jelentené, hogy minimális változás lesz a blancoknál és biztos vagyok benne, hogy mégegy ilyen idénye nem lesz a Madridnak (mármint nem fognak állandóan az utolsó 5-10 percben meccset nyerni).