Zaragoza, június 8., 15.25 Az uruguayi a Madridban töltött idény alatt csak honfitársával volt jóban.
Carlos Diogo kijelentette, hogy amíg a Real Madridban szerepelt, egyetlen barátságot sem kötött a csapatnál. A 23 éves uruguayi játékost 2 évvel ezelőtt szerezte meg a királyi gárda a River Plate-től, a következő szezonban azonban a Zaragozához került kölcsönbe. A fővárosi szereplésével ellentétben itt kezdettől stabil helyet harcolt ki magának (amit a Luís Fabianóval történt januári incidense tört meg időszakosan, amikor 5 meccsre eltiltották), mígnem tavasszal a 4 argentint (Aimar, D'Alessandro, valamint a Milito-testvérek) is foglalkoztató együttes végleg megvásárolta őt. Elmondása szerint a későbbiekben a blancók örök riválisának tekinthető Barcelonát kívánja erősíteni.
- A Real Madrid-fejezet számomra véget ért és örökre lezártnak is tekintem - mondta Diogo. - Többé nem akarok ezzel foglalkozni. Minden nap úgy jártam edzésre, hogy egy barátom sem volt a csapatban. Egyetlen barátságot sem sikerült kötnöm, amíg ott játszottam. Paolo Garciával voltam jóban, senki mással.
Kezdem egyre jobban kedvelni ezt a Diogot gyereket!!!