Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igaz.Szórol-szóra.Én úgy tudom, hogy Nyilasi is Madrid-szurkoló, de ebben nem vagyok biztos. Zombori meg az Arsenaltól élvez el Smile
Azt, hogy Farkas Norbi nagy Barca-drukker, már sokszor leírtuk itt, a fórumon is.
Nyilasi Liverpoolos...antiimperialista írta:Én úgy tudom, hogy Nyilasi is Madrid-szurkoló, de ebben nem vagyok biztos. Zombori meg az Arsenaltól élvez el![]()
Azt, hogy Farkas Norbi nagy Barca-drukker, már sokszor leírtuk itt, a fórumon is.
Most nem szégyen...bevallom hogy én csak 2002 óta vagyok Barca fanatikus meg egyáltalán nagy focidrukker...de ahhoz képest szerintem nem vagyok annyira tájékozatlan Barca téren...jó természetesen a Dream Team-el kapcsolatban nem vagyok valami tájékozott de most ez van...Nekünk sokáig nem volt Sport1...kb olyan 2003 környékén kötötték be, szóval tényleg nem régen követem a pályafutását.....De akkor te valószínűleg jobban tájékozott vagy és akkor részemről téma lezárvagrecki írta:Akkor ezexerint nem túlságosan régóta követed figyelemmel a sport1-es pályafutását (ami nem is baj, csakhogy ez kb egyenlő a Barcáéval)...
Farkas Norbi szerkesztőként kezdte a Sporttv-nél, csak később lett kommentátor... Na már most, nem egyszer élő adásban hangzott el, hogy gyerekkora óta mekkora Barca szurkoló, plusz nem egy útifilmet csinált a Barcáról. Csakhogy miután elvileg elfogulatlan kommentátor lett, ezért tett néhány látogatást a szomszéd várban is (az egyik apropó éppen Öcsi bácsi halála volt, RIP)...
Olvastam vele egy online interjút (asszem a madridistán), és akkor vki feltette a KÉRDÉST, hogy ő most akkor kineki is szurkol. Erre az volt a válasz, hogy bárcsak sose hangzott volna el...
Tehát, nyugodj meg, FN BARCA szurkoló!
Most...csak reménykedni tudok hogy a hozzászólásodban megvan az irónia csak én nem vettem észregrecki írta:Ez egy hülyeség... Elég, ha csak Farkas Norbira gondolunk...Mihu írta:senki nincs a népmuvészeti cserépedény Sport1-en aki Barcás lenne egyedül talán Nyíl....Az összes többi mind Margitista....
Ez egy hülyeség... Elég, ha csak Farkas Norbira gondolunk...Mihu írta:senki nincs a népmuvészeti cserépedény Sport1-en aki Barcás lenne egyedül talán Nyíl....Az összes többi mind Margitista....
Életem első olyan El Classicója volt amit a sógoromék társaságában néztem és így nagyon megragadt bennem...Kluivert és utánna R10 passzából (...kb mintha edzésen lett volna alányúlt és utánna leengedte a kezét és sétált továbbkovinho írta:Emlékszem asszem 2003-ban volt egy El Classico, a félidőben vezetett a Madrid és mondta Zombori hogy Kluivertet nem kéne behoznia a Barcának mert nem tudna a játékhoz hozzátenni, no a félidőben becserélték és vágott egy gólt. De jót röhögtem, akkor asszem meg is nyertük a meccset. Reméljük most is hülyeségeket beszél a S1 Real-fanatikosa.
Hajrá Zara!
Az UEFA kupát jelentő két helyért három csapat még versenyben van:noname írta:A Zaragoza simán meg is verheti a Realt. Az ami nálam leginkább a Zara mellett szól h nekik már semmi vesztenivalójuk nincs, nyugodtan focizhatnak
Hát nehéz kérdés...Mik a tippek a két mérkőzésre?![]()
de nem szeretem az ilyen dumákat! miért pont most kell ennek a zaragozai parasztnak is madridsegget nyalnia?Game90 írta: 1. A Zaragoza sportigazgatója, Miguel Angel Pardeza azt szeretné, hogy a Real Madrid nyerje a bajnokságot.
Látni fogjuk mi azt, hogy mennyire lesznek magukhoz képest motiváltak...grecki írta:SG helyett játszik majd Ewerthon... Szóval ez szerintem a kisebb baj.
A nagyobb az, hogy lehet, hogy motiváltak lesznek, mégpedig a Real sikeréért...