Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy mit mondjon? Végre azt, ami valóban történt a pályán. Idéznék tőle pár dolgot:G-Jay írta:
Hát nem ennyire vak, hanem próbál hitegetni, talán saját magát is...Tudja ő h elment a bajnokság, de most mit mondjon? Nyilván azt hogy hajtnai kell és még van remény.
Hát nem ennyire vak, hanem próbál hitegetni, talán saját magát is...Tudja ő h elment a bajnokság, de most mit mondjon? Nyilván azt hogy hajtnai kell és még van remény.Zozzy 5 írta:Azért ez a nyilatkozat több a soknál...
Nem igaz, hogy ennyire vak. Szerintem nagyon is jól tudja, hogy miért nem kell lemondania: jó fizu, Laporta szerelmes belé, a lányával néha ez, néha az kavar, a játékosokkal span...
Nagyszerű ember, mondhatom. És mostmár nem csak edzői hozzá nemértésről van szó...
Szép elmékek tény és való, de ebből nem épülnek nagy várak és egy ilyen csapat nem kellene, hogy 3 évente történő dolgokból táplálkozzon. Rijkaard-nak mennie kell, nincs mese. Egyébként meg csak rajta múlik hívja-e topcsapat, ha itt marad év végéig és [auto_cenzúra] sem nyerünk akkor kevesebb az esélye...Ezért lenne az ő érdeke is távozni.Replay írta:Na-na, azért az örök vesztes csapatból csinált nagy formátumú, nyerő, látványos játékot játszó BL-győztes csapatot, de ezen a fórumon sokak felejtenek, gyorsan. Szóval biztos vagyok benne, ha távozik nyáron, akkor legalább egy topcsapat hivni fogja, tuti.gekkodan írta:Jelenleg egyáltalán nem tudok olyan csapatról, ahol alkalmaznák, talán a holland élvonal középcsapatainak egyike, de ők már nem tudnák megfizetni. A Bayern-nél volt a neve dobálva, de oda aláírt Klinsman, a holland kispad pedig valszeg Van Gaal-é lesz. Úgyhogy innen max a szabadság felé mehet:) De menne már...
Fentiek ellenére egyértelmü, mennie kell, nem tud már hatni a játékosokra, de az is tény, ha itt jövőre eredményeket akarunk, akkor egy-két meghatározó játékosnak is lépnie kell.
Frank nem csinált semmit az ronnienak volt köszönhető és ronie játéka pedig hen ten caténak aki kint maradt sokszor vele edzeni h jó formába legyenReplay írta:Na-na, azért az örök vesztes csapatból csinált nagy formátumú, nyerő, látványos játékot játszó BL-győztes csapatot, de ezen a fórumon sokak felejtenek, gyorsan. Szóval biztos vagyok benne, ha távozik nyáron, akkor legalább egy topcsapat hivni fogja, tuti.gekkodan írta:Jelenleg egyáltalán nem tudok olyan csapatról, ahol alkalmaznák, talán a holland élvonal középcsapatainak egyike, de ők már nem tudnák megfizetni. A Bayern-nél volt a neve dobálva, de oda aláírt Klinsman, a holland kispad pedig valszeg Van Gaal-é lesz. Úgyhogy innen max a szabadság felé mehet:) De menne már...
Fentiek ellenére egyértelmü, mennie kell, nem tud már hatni a játékosokra, de az is tény, ha itt jövőre eredményeket akarunk, akkor egy-két meghatározó játékosnak is lépnie kell.
Na-na, azért az örök vesztes csapatból csinált nagy formátumú, nyerő, látványos játékot játszó BL-győztes csapatot, de ezen a fórumon sokak felejtenek, gyorsan. Szóval biztos vagyok benne, ha távozik nyáron, akkor legalább egy topcsapat hivni fogja, tuti.gekkodan írta:Jelenleg egyáltalán nem tudok olyan csapatról, ahol alkalmaznák, talán a holland élvonal középcsapatainak egyike, de ők már nem tudnák megfizetni. A Bayern-nél volt a neve dobálva, de oda aláírt Klinsman, a holland kispad pedig valszeg Van Gaal-é lesz. Úgyhogy innen max a szabadság felé mehet:) De menne már...
Örömmel látom, hogy kezded belátni amit már pár hete próbáltunk neked világossá tenni:) De üdv a klubban:) Bár csak ne lett volna anno igazam...dr. Mezey írta:Én eddig bíztam rijkaardban, de mostanra elfogyott a türelmem. Lassan már nem bírom nézni a meccseinket, vagy elalszom, vagy dührohamot kapok. Nagy nulla a produkciónk és ezt a szezont el lehet már felejteni, úgy ahogy van. Az a szomorú, hogy még csak február van. Talán a BL-ben, de csak azért mert ott többet számít a szerencse, és egyszer hátha nekünk is lesz. De a papírforma kb. az hogy márciusra matematikailag is el fog dőlni, hogy idén sem nyerünk semmit. Persze így legalább korán el tudunk kezdeni készülni a következő idényre.
Jelenleg egyáltalán nem tudok olyan csapatról, ahol alkalmaznák, talán a holland élvonal középcsapatainak egyike, de ők már nem tudnák megfizetni. A Bayern-nél volt a neve dobálva, de oda aláírt Klinsman, a holland kispad pedig valszeg Van Gaal-é lesz. Úgyhogy innen max a szabadság felé mehet:) De menne már...senzu írta:én a végletekig kitartottam mellette, de nincsen már maradása, viszont rájöttem, hogy miért nem akar lemondani
szerintetek ki alkalmazná őt azok után amit a barcával tett? ha esetleg bemákolna egy bl-t, akkor esetleg lenne még számára remény, de ha nem nyer idén semmit, akkor kereshet magának egy másik állást, mert hogy senki nem fogja alkalmazni az biztos...
Végre egyetértünk LG!:DSztem is van esély rá,h az eredménycentrikus játékkal előbb-utóbb visszajön a joga bonito isw:DLG írta:De inkább játxunk rosszul de eredményesen, mint rosszul és eredménytelenül, mert eddig az utobbirol szolt a szezon...karácsony ota ha a játék képe nem is, de az eredmények javultak, ami joLionel85 írta:Ronaldinho és Eto'o visszatérésével talán javul a támadójáték, Samu visszatérésével mindenképpen, Ronaldinho meg csak saját magától függ, és akkor talán a játék is nézhetőbb lesz, bár ez a szezon szerintem már az eredménycentrikusságról fog szólni. Sajnos.Talán ha majd ha már rendre hozzuk a meccseket, akkor lehet majd fokozatosan visszatér a szép játék is
Igaz, de eddig idegenben sokxor kutyaütő csapatokkal sem birtuk, most meg verjük őket, ha nem is lehengerlő játékkal, de azért nem mind1 h 1 pontot vagy 3-t hozunk el a kiscsapatok otthonábol. Perxe most már én is nagyon kiváncsi vagyok, mit mutatunk a nagy csapatok ellen, főleg idegenben.dr. Mezey írta:Azért azt is nézd, hogy idén még - legalábbis a bajnokságban - csupa kutyaütő csapattal játszottunk. Majd ha februárban is így nyomják akkor lehet valódi javulásról beszélni.