Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:áábali 15 írta:Most akkor mi van?
mekkora már,Capello elhúzott..hihetetlen..
Ezt nem gondoltam volna..Sztetek ki lesz az utódja?
()
áábali 15 írta:Most akkor mi van?
mi lenne? botrány az angoloknálbali 15 írta:Most akkor mi van?
Akkor nem igy kellett volna kezdeni, hanem pl. ugy, h nagyon sajnálja, h Maicon lesérült, jobbulást neki, és ebben a rosszban a kicsi jó az, h Dani játszhat egy kicsit kezdőként.Danka00792 írta:Szerintem inkább Dani-nak örül, ahogy én is.LG írta:Akkor viszont csak gratulálni tudok a menczel nevű gyereknek. Hogy lehet már örülni egy sérülésnek![]()
Remélem most bebiztosítja a helyét a válogatottban, megérdemelné... Bár 1 hónap..
Szerintem inkább Dani-nak örül, ahogy én is.LG írta:Akkor viszont csak gratulálni tudok a menczel nevű gyereknek. Hogy lehet már örülni egy sérülésnek![]()
http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/in ... 28966.html?LG írta:Mert mi történt vele?menczel írta:jeeeeeee: Maicon oda, így mostantól Dani lesz a kezdő jobb bekk a válogatottban! Remélem sikerül megragadnia.
Mert mi történt vele?menczel írta:jeeeeeee: Maicon oda, így mostantól Dani lesz a kezdő jobb bekk a válogatottban! Remélem sikerül megragadnia.
José Nestor Pekerman volt a neve az argentin kapitánynak.rszergej írta:Lám lám, anno még a 2006-os VB-n, az akkori argentin szövetségi kapitány (nem jut eszembe a neve) még azt nyilatkozta,
ez olyasmi, mint Neville meg Robinson esete.barca99 írta:Ha jól emlékszem, egyszer még itt is felvetette valaki, hogy Boruc is jobb kapus, mint VV. Pedig nem először...Very nice...
Sokat nem tehetett róla.barca99 írta:Ha jól emlékszem, egyszer még itt is felvetette valaki, hogy Boruc is jobb kapus, mint VV. Pedig nem először...Very nice...