Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem sűrűn olvasom, de mostanába semmi hír nem volt úgy egyáltalán, szval gondoltam felnézeklionelmessi19 írta:Biztos vagyok benne, h Higuain nem mondott ilyet. Sokkal többet nézek ki a srácból. Amugy még nem nagyon volt téma, de nagyon jól játszott sztem.
Topfociban nem lehet megbízni. Ilyen ótvar szenylapokat nem tudom ki szokott olvasgatni...
Ez egyáltalán nem azt jelenti, amit a topfoci pötty hu írt...Did you expect Barcelona to drop points against Betis?
I honestly didn't, but it happened and we are all very happy. We now depend on ourselves to win. We are on the right path to become champions.
Barcelona will play against Atletico Madrid at the Calderón next week...
They will have a hard time there. I think they will drop even more points. We'll see what happens.
Ezt mikor mondta?Zozzy 5 írta:Higuain: Öröm látni a Barca vergődését
Büszke lehet magára ez a kis 20 vagy mennyi idős gyerek... Nem tudom, mi tud ő egyáltalán a két klub közötti rivalizálásról, de úgylátszik, mostanság nagyon büszke magára.Higuain: Öröm látni a Barca vergődését
az biza! bár meglehet nézni, hogy kik és milyen játékkal jutottak el a 4közé...pl a Cselzi szemre ocsmány focival, de a 'Pool sem sokkal különb!De az, h egy spanyol csapat sem volt a 4ben idén a bl-ben, azért meglehetősen nagy szégyen szerintem.
Én azért nem beszélnék olyan nagy Real feltámadásról, mert egy cseppel se jobbak sztem idén, mint tavaly. Tavaly is rossz forma ide vagy oda, azért a 2-3. helyük nem nagyon forgott veszélyben.
Ennyi. A bíró által besegített madridi vereség után, rengetegen nekünk adták a PD-t... mondtam, hogy sok forduló van még hátra, bármi lehet. Most már csak 4 van, de még mindig bármi lehet. És ezalatt kb. azt értem, hogy a Pool ellen idegenben szét voltunk alázva, mégis nyertünk 1-0-ra. bármi...Madrid írta:Mit kell veszekedni nem értem![]()
Ugyanannyi pontunk van még bármi lehet egy botlás és máris oda a bajnoki cím. És ez mind két csapatra igaz
Csak annyi a különbség, hogy ti akarjátok is ezt a bajnoki címet, mi meg nemMadrid írta:Mit kell veszekedni nem értem![]()
Ugyanannyi pontunk van még bármi lehet egy botlás és máris oda a bajnoki cím. És ez mind két csapatra igaz