Barca vs. Real
- Andris
- Adminisztrátor
Ez számomra kicsit viccesen hangzik... értem az indokokat, de szerintem ennyire nem lehet szakmailag 0 a vezetés, h egy jobb meccs után ismét elaludjanak, ha ez volna akkor nem edzőt és játkosokat kell váltani elsősorban. De nincs ez.
Amugy annak én sem örülnék, ha az ölünkbe hullana, az tetszene, ha szereznénk két szép, hajtós meccs közben esett lendületes akciógólt, aztán meg már jöhetne az örömfoci, amiből mindig van egy-két gól.
Amugy annak én sem örülnék, ha az ölünkbe hullana, az tetszene, ha szereznénk két szép, hajtós meccs közben esett lendületes akciógólt, aztán meg már jöhetne az örömfoci, amiből mindig van egy-két gól.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
én megmondom őszintén tartok attól hogy nagy győzelemmel nyerjünk!!!
szerintem akkor mindenki elfelejtené mi volt a getafe ellen, minden meg lenne bocsájtva. Inkább nyerjünk úgy hogy a csapat 90percen keresztül hajt és vért izzad!!!
szerintem akkor mindenki elfelejtené mi volt a getafe ellen, minden meg lenne bocsájtva. Inkább nyerjünk úgy hogy a csapat 90percen keresztül hajt és vért izzad!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
-
- aka Game90
Én nem számítok nagy különbségű győzelemre, én már örülnék egy 2-0-nak islionelmessi19 írta:Sőt, én kemény hajtós, nagy gólkülönbségű győzelemre számítok, mondjuk 4-0ra, Samu 2, Messi 1, Ronaldinho 1(akcióból) góljával.

Madrid pedig elég szépen felállt a 2 gólos hátrányból. Én már egy pár fordulóval ezelőtt mondtam, hogy komolyan kell őket venni

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Adná az Ég!lionelmessi19 írta:Sőt, én kemény hajtós, nagy gólkülönbségű győzelemre számítok, mondjuk 4-0ra, Samu 2, Messi 1, Ronaldinho 1(akcióból) góljával.
in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nincs mese,holnap (IS) győzni kell! Madrid győzelemmel számoltam a fordúló előtt,úgyhogy nincs bennem nagyobb félsz mint eddig...(persze kicsit bosszantó,h 2gólós hátrányból nyertek!)
BARCA győzelemmel is számolok....
BARCA győzelemmel is számolok....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Igen tudom. Sajnos. De ez van.Los Banditos írta:Végigjátszotta a 90 percer a portugál.
A bajnokságban eddig még tényleg nem vették be, de a kupában és a Bajnokok Ligájában már igen.![]()
Most néztem meg, tényleg Deco is játszott. De mind1, sztem a legjobb csapatunkkal a Nou Campban a Betis ellen nem fogunk kikapni.

Sőt, én kemény hajtós, nagy gólkülönbségű győzelemre számítok, mondjuk 4-0ra, Samu 2, Messi 1, Ronaldinho 1(akcióból) góljával.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
Végigjátszotta a 90 percer a portugál.
A bajnokságban eddig még tényleg nem vették be, de a kupában és a Bajnokok Ligájában már igen.
A bajnokságban eddig még tényleg nem vették be, de a kupában és a Bajnokok Ligájában már igen.

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Én mégis ki merem jelenteni. A Nou Campot idén sem veszi be senki a bajnokságban...Zozzy 5 írta:Én ezt egy Getafe elleni 4-0 után nem merném kijelentenilionelmessi19 írta:Azért ne vicceljünk. Egy "gála" csapattal kiállva a Nou Campban a Betis ellen semmi probléma nem lesz. Egyedül az Atleticótól van véleményem szerint tartanivalónk...

Amugy villareal ellen nem volt Deco, ha jól emlékszem.
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Így igaz..."Gálázhatunk" itt, sajnos ez a Barca már bárkitől kikaphatLos Banditos írta:A Villarrealtól is a "gálatizeneggyel" kaptunk ki.lionelmessi19 írta:Azért ne vicceljünk. Egy "gála" csapattal kiállva a Nou Campban a Betis ellen semmi probléma nem lesz. Egyedül az Atleticótól van véleményem szerint tartanivalónk...![]()

-
A Villarrealtól is a "gálatizeneggyel" kaptunk ki.lionelmessi19 írta:Azért ne vicceljünk. Egy "gála" csapattal kiállva a Nou Campban a Betis ellen semmi probléma nem lesz. Egyedül az Atleticótól van véleményem szerint tartanivalónk...

in to exile
-
- Llegenda del Barça
Persze, bárki bukhat bármikor, de én úgy érzem, hogy a Real már nem fog, saját magunkkal kapcsolatban azonban közel sem ennyire biztosak a megérzéseimredmiller írta:Bárki bukhat bármikor...Zozzy 5 írta: Nem hiszem, hogy helytelen lenne...Ha holnap csak egy xre leszünk jók, akkor a Madrid jobb gólaránnyal első tud maradni. A mostani formánkkal, és motiválatlanságunkkal nem hiszem, hogy vissza tudnánk előzni ezt az egyre jobb formába lendülő Realt. Ha meg kikapunk...

-
- Llegenda del Barça
Én ezt egy Getafe elleni 4-0 után nem merném kijelentenilionelmessi19 írta:Azért ne vicceljünk. Egy "gála" csapattal kiállva a Nou Campban a Betis ellen semmi probléma nem lesz. Egyedül az Atleticótól van véleményem szerint tartanivalónk...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Bárki bukhat bármikor...Zozzy 5 írta: Nem hiszem, hogy helytelen lenne...Ha holnap csak egy xre leszünk jók, akkor a Madrid jobb gólaránnyal első tud maradni. A mostani formánkkal, és motiválatlanságunkkal nem hiszem, hogy vissza tudnánk előzni ezt az egyre jobb formába lendülő Realt. Ha meg kikapunk...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Andris
- Adminisztrátor
Azért ne vicceljünk. Egy "gála" csapattal kiállva a Nou Campban a Betis ellen semmi probléma nem lesz. Egyedül az Atleticótól van véleményem szerint tartanivalónk...
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
akkor sincs semmi,mivel hátra van még 4forduló és nem bizt,h ha legközelebb is hátrányba kerülünk meg tudjuk fordítani a meccset.de legyen igazatok.redmiller írta:
Zozzy 5 írta:
Holnap minden eldől. Ha nem nyerünk, bajnok a Madrid...
Ez helytelen!
Így helyesebb: kezd elúszni a hajó...
Azért ez ne történjen meg!
Nem hiszem, hogy helytelen lenne...Ha holnap csak egy xre leszünk jók, akkor a Madrid jobb gólaránnyal első tud maradni. A mostani formánkkal, és motiválatlanságunkkal nem hiszem, hogy vissza tudnánk előzni ezt az egyre jobb formába lendülő Realt. Ha meg kikapunk...
-
- Llegenda del Barça
Nem hiszem, hogy helytelen lenne...Ha holnap csak egy xre leszünk jók, akkor a Madrid jobb gólaránnyal első tud maradni. A mostani formánkkal, és motiválatlanságunkkal nem hiszem, hogy vissza tudnánk előzni ezt az egyre jobb formába lendülő Realt. Ha meg kikapunk...redmiller írta:Ez helytelen!Zozzy 5 írta:Holnap minden eldől. Ha nem nyerünk, bajnok a Madrid...

- Andris
- Adminisztrátor
Tamás, az örök pesszimista.varga tamás írta:Azt hiszem ez a hajó elment. A real tud küzdeni és jól játszani, mi nem. Úgy érzem gratulálhatunk a rm bajnoki címéhez!
Ennyire nem tragikus a helyzet, és még mindig a mi kezünkben a bajnokság...
- József Attila
- József Attila
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez helytelen!Zozzy 5 írta:Holnap minden eldől. Ha nem nyerünk, bajnok a Madrid...
By red
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
mi is pont ezt mondtuk madridistán 1-3nálAzt hiszem ez a hajó elment.

azért ez még korai,mindig,minden esetben bíznod kell a csapatodban.nézz meg minket.gyakorlatilag a semmiből léptünk elő bajnokesélyessé,pedig hitted vna márciusban,h ezt fogod most mondani a madridra?nem hinném...A real tud küzdeni és jól játszani, mi nem. Úgy érzem gratulálhatunk a rm bajnoki címéhez!
- Mihu
- Director del Fútbol
Annyit pontosítanék hogy nem Sevillában lesz a meccs hanem itthon...úgyhogy már csak abban is tudok bízni hogy itthon még nem kaptunk ki....bár sokat az X-el sem érünk mivel ilyenkor a Real a nyerőKrojf írta:Komáim!
Úgy látszik a Real most belehúzott keményen, elénkdobta a kesztyűt
rendesen, amire profi klubhoz méltóan válaszolnunk kell, mert
ellenkező esetben Madridban ünnepelni fognak.
Ha egész évben így tolták volna don Fabio fehérei, akkor most
utcahosszal mennének az élen! Úgy, ahogyan mi tavaly!
Bizony, botlanunk tilos! Ez ebben a nagyon nehéz! Akkor nyerni, amikor
kötelező! Fejednél a pisztoly és akkor is kiválónak kell lenni!
Ezek az igazi sportemberi erények!
Elő velük holnap Sevillában!
Buzdít erre Krojf komátok.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt hiszem ez a hajó elment. A real tud küzdeni és jól játszani, mi nem. Úgy érzem gratulálhatunk a rm bajnoki címéhez!
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
igen,odadobtuk a kesztyűt,de azért a ti sorsolásotok papíron könnyebb,kérdés,h ilyen formában,amilyenben most vtok,mire lesztek képesek.nekünk most jön csak a neheze:zara,recre.majd meglátjuk.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
amúgy sztem capello magával hordozza a 90. percben megnyert meccseket...juvénál is mindig ez volt...
mondjuk engem eléggé meglepett h az espanyol 3-at rúgott a nagy madridi védelemnek.

mondjuk engem eléggé meglepett h az espanyol 3-at rúgott a nagy madridi védelemnek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."