Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.02.28. 22:54:16

Chivu télleg király lenne, jobban kéne mint Henry, bár sztem simán megvehetjuk mind2-t. Ha meg nem jon ossze, Andrade sem lenne rossz. AMugy nagyon orulok, h végre védokrol is szolnak a hírek 8)
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.28. 22:47:34

El Payaso írta:Egyetértek hogy Sylvinho jobb mint Gio Sztem Edmilsonnak már nem sok jó szezonja van, örülhetünk egyáltalán hogy most még egész jól megy neki. amúgy meg Bommelt, Ezquerrot, Maxit el kell adni, nem illenek a csapatba sajnos.
Sztem csak Ezquerrot kell eladni mert ő tényleg nem illik a csapatba, de MAXI -már amennyit láttunk belőle- nagyon is illik a csapatba és ha többször jácchatna, legalább csere ként, nagy sztár lehetne.Van Bommel-lel semmi bajom csak az öregség
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.28. 22:43:43

El Payaso írta:Új kapus nem kell szerintetek?
Új kapus nem kellene.VALDES szerintem nagyon ott van, annak ellenére, hogy néha csinál egy-két butaságot.
Nagyon nagy védései vannak és majd benő a feje.
Charlie
Öreg Harcos

2006.02.28. 22:22:41

Most olvasom a középsővédős dolgot,hát nekem mindenképp Chivu kell(bocs Boixos :D ),de az a gyerek nagy isten,kár hogy kicsit sérülékeny.DE ő szuper,szélen,középen is bevethető,szóval meglenne oldva ha sérülés van a minőségi pótlás.Ez az EU-s dolog meg ha megoldható,akkor mindenképp meg kell szerezni,nem szabad rá sajnálni a pénzt.Ő erősítés lenne,de még milyen :o
C.
huevos
Jugador d'estrella

2006.02.28. 22:17:34

sterintem gabrinak nem szabad elmennie, tény hogy nem klasszis, de kiegészítőnek tökéletes, és ami nagyon fontos: katalán!
ezért vagyunk mi más, mint a többi csapat, ezért több a Barca mint egy klub!
az angol játékosok meg kíméljenek, szerencsére anno 2003-ban megúsztuk Beckhamet is
huevos
Jugador d'estrella

2006.02.28. 21:52:44

szép estét!
kapusposzt szerintem megoldott, tény, hogy szeleburdi még valdes koma, de remek képességekkel van megáldva (gondoljunk a mostani betis elleni meccsre)
a 3 védős rendszer pedig halott ötlet
szerintem is tökéletes a mostani felállás, a rotálást kell megoldani
Rajmó
Capitá del Barça

2006.02.28. 21:49:07

Szerintem nem kell ide nagy nevű kapusok mint pl.: Robinson, Reina mert a padot egyikük sem viselné el sztem :roll:
Tincho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.02.28. 21:16:02

Kapusposztra tényleg jöhetne valaki, de hogy ne legyen kevés spanyol a keretben, ha elmenne Valdés, akkor spanyol kapus igazolása lenne célszerű. Mégpedig nekem van egy jelöltem, Reina, aki már volt a Barça kapusa, de nem tudom, hogy eladná-e a Pool. :roll: [/quote]
windu
Jugador d'estrella

2006.02.28. 20:57:58

deco, bommel, motta, xavi, edmilson, iniesta
e nevek biztosítják hogy nem lesz állandó középpálya rotálás lesz ezerrel
csak bommel nek kell megint formába jönnni
huu emberek elég jó kis középpályánk van na

a védelem is meg lesz oldva bízzuk csak rijkaardékra a dolgot

a csatársor ha jön henry ha nem [auto_cenzúra] erős
Zinedine Zidane
Richi
Jugador d'estrella

2006.02.28. 20:38:05

ahogy figyelgetem itt a csapatösszeállításaitokat azt vettem észre h szinte mindenki kihagyná Edmilsont a kezdőből ez miért van így??sztem nagyon jó teljesítményt mutat mostanában.És méghozzá úgy haggyátok ki sokan h helyette nem egy másik vkp-t szeretnétek hanem Deco-t vagy Xavit de ők nem védekező középpályások!!! :?
FTorres9
Jugador del Barça

2006.02.28. 20:01:40

El Payaso írta:Új kapus nem kell szerintetek?
Hát tavaly még úgy volt, hogy a Barca szerződtetni akar egy új kapust Victor Valdes helyére, nevezetesen Paul Robinson, de azt nemtudom, hogy ez miért nem valósult meg. De most már mind1, az éven még 1 hír se volt,hogy új kapust akarna a Barca.
Fernando
Llegenda del Barça

2006.02.28. 19:28:23

El Payaso írta:
Fernando írta:
El Payaso írta:De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.

------------Valdes-------------

---Puyol--Marquez--Chivu---

Messi---Xavi---Deco----Motta

---------Ronaldinho------------

---------Eto'o---Henry---------
De minek bontanál meg a jól működő taktikát???????????????? Már bocs, de full nem értem az álláspontod. :roll:
egyszerű pedig:) Henry valószínűleg jönni fog, neki pedig helyet kell csinálni a csapatban, gondolom nem a padra hozzuk.
Sztem a világon nincs olyan játékos akiért megbontanénk a taktikát. Ráadásul amí jönnek az eredmények és a játék is gyönyörű... Mindegy, úgyse az lesz amit mi mondunk :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 19:24:48

Új kapus nem kell szerintetek?
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 19:19:48

Fernando írta:
El Payaso írta:De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.

De minek bontanál meg a jól működő taktikát???????????????? Már bocs, de full nem értem az álláspontod. :roll:
egyszerű pedig:) Henry valószínűleg jönni fog, neki pedig helyet kell csinálni a csapatban, gondolom nem a padra hozzuk.
Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 19:18:39

Egyetértek hogy Sylvinho jobb mint Gio Sztem Edmilsonnak már nem sok jó szezonja van, örülhetünk egyáltalán hogy most még egész jól megy neki. amúgy meg Bommelt, Ezquerrot, Maxit el kell adni, nem illenek a csapatba sajnos.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2006.02.28. 19:15:46

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
doki
Entrenador del Barça

2006.02.28. 19:15:44

Ez még érdekesebb!Csak a Messi feljebb tud igazán érvényesülni! Nem akarok kötekedni,de maradni fog a 4-3-3 ,és Frank megoldja azt,hogy mindenki megfelelő poszton,és eleget játszon! 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2006.02.28. 19:14:01

Sztem Alvés helyett sokkal jobb lenne Anton Fedinand, de ha pl Belletti elmenne (netalántán a nyáron) akkor jöhetne Alvés is, és akkor van 2 jobb bekkünk, Oleguer meg maradjon inkább belső védő, és pados. Bal oldalon viszont sztem egyiküknek vagy Gionak vagy Sylvinhonak mennie kéne. Én Giora szavazok, sztem Sylvinho sokkal jobban tudja segíteni a támadásokat és az utóbbi időbe a védekező munkája is rettentő sokat javult, Gio pedig a korral romlik, (ezzel nem akarom azt mondani hogy öreg). ! De mondjuk vehetnénk egy minőségi balhátvédet is. Nincs konkrét jelölt, de sztem elférne a csapatban egy tapasztaltabb, minőségibb baloldali hátvéd. A középpálya adott. Xavi felépülésével kiegészülve, sztem a vilég legjobb középpályálya. a Csatársor: Hát sztem fölösleges lenne idehozni Henry-t! Megis mondom miért! Mert csak Eto'o helyén tudna jáccani és egyikük sem bírja a padot. Szal vagy egy olyan játékost kéne szerződteti aki vállalja hogy a padon is ücsörög, vagy pedig Saviolát kéne visszahozni. És sztem Ezquerro se volt/lesz itt sokat. valahogy így kéne fölűllnia a jövő csapatának:

---------------------------------Valdés-----------------------------------

-Alvés----------Puyol---------------------Márqoez-------Sylvinho-----
(A. Ferdinand--------Oleguer-----------Rodri----------------?---------)

-----------------------------------Xavi------------------------------------
(----------------------------(Motta, Edmilson)---------------------------

------Deco-------------------------------------------------Edmilson.......
(Iniesta, Van Bommel-------------------Iniesta, Motta, Van Bommel)

---Messi---------------------------------------------------Ronaldinho----
(--Maxi, Saviola, Giuly-----------------------------------Maxi, Saviola-)

-----------------------------------Eto'o-------------------------------------
(---------------------------Giuly, Maxi, Saviola, ?------------------------)

A távozókról annyit, hogy sztem Gabri megy a West Hambe és ezt elősegíti hogy Anton Ferdinand idejöjjön. Ezquerro sztem megy vissza a baszkokhoz. Meg sztem Belletti is el fog menni. Nem sok jövőjt látom a csapatnál. Ezért nem jó kisebb csapatoktól játékosokat venni, berezelnek a tudattól hogy a világ egyik legjobb csapatába nyomhatják. Larssonról mindenki tuggya hogy vissza Helsingborga tart. Mégh aki kérdéses az Giuly, de sztem ő marad majd itt. Jah és Gio meg nem tudom hova megy sztem vagy angliába vagy hollandiába megy vissza. De a lényeg az hogy nagy forgás lesz nyáron a csapaznál.
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 19:10:27

De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.

Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 18:58:38

Chivu nagyon jól játsza a bal oldali középső védőt is!!
Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 18:56:49

Fernando írta:
El Payaso írta:Sztem nem kell egy középső védő(talán chivu), egy jobbhátvéd(D. Alves tökéletes), és Henry, és akkor így festene a felállásunk:
Valdes - Alves, Puyol, Chivu, Sylvinho - Xavi, Deco - Messi, Henry, Ronaldinho - Eto'o

--------------Valdes----------------

Alves---Puyol---Chivu---Sylvinho

-----------Xavi---Deco-------------

Messi------Henry-------Ronaldinho

--------------Eto'o------------------
És akkor megint 0 lenne a védekezséünk :roll: max úgy ha a Henry helyett Deco, és Deco helyett valaki, vagy Edmilson, vagy Iniesta, vagy Bommel, vagy Motta, de ez így sztem nem jó! Már bocs :roll: :oops:
És akkor Henry-t hova teszed? Csak nem a padra??
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.02.28. 18:56:02

Ezt az Alves gyereket csak néhányszor láttam játszani,hát nem győzött meg!A Chivu inkább ball oldalon játszik manapság!Különben tetszik ez az összeállítás,csak (szerintem) kivitelezhetetlen. :cry:
Fernando
Llegenda del Barça

2006.02.28. 18:55:06

El Payaso írta:Sztem nem kell egy középső védő(talán chivu), egy jobbhátvéd(D. Alves tökéletes), és Henry, és akkor így festene a felállásunk:
Valdes - Alves, Puyol, Chivu, Sylvinho - Xavi, Deco - Messi, Henry, Ronaldinho - Eto'o

És akkor megint 0 lenne a védekezséünk :roll: max úgy ha a Henry helyett Deco, és Deco helyett valaki, vagy Edmilson, vagy Iniesta, vagy Bommel, vagy Motta, de ez így sztem nem jó! Már bocs :roll: :oops:
El Payaso
Capitá del Barça

2006.02.28. 18:51:20

Sztem nem kell egy középső védő(talán chivu), egy jobbhátvéd(D. Alves tökéletes), és Henry, és akkor így festene a felállásunk:

Kép
Lezárt