2006.02.28. 19:14:01
Sztem Alvés helyett sokkal jobb lenne Anton Fedinand, de ha pl Belletti elmenne (netalántán a nyáron) akkor jöhetne Alvés is, és akkor van 2 jobb bekkünk, Oleguer meg maradjon inkább belső védő, és pados. Bal oldalon viszont sztem egyiküknek vagy Gionak vagy Sylvinhonak mennie kéne. Én Giora szavazok, sztem Sylvinho sokkal jobban tudja segíteni a támadásokat és az utóbbi időbe a védekező munkája is rettentő sokat javult, Gio pedig a korral romlik, (ezzel nem akarom azt mondani hogy öreg). ! De mondjuk vehetnénk egy minőségi balhátvédet is. Nincs konkrét jelölt, de sztem elférne a csapatban egy tapasztaltabb, minőségibb baloldali hátvéd. A középpálya adott. Xavi felépülésével kiegészülve, sztem a vilég legjobb középpályálya. a Csatársor: Hát sztem fölösleges lenne idehozni Henry-t! Megis mondom miért! Mert csak Eto'o helyén tudna jáccani és egyikük sem bírja a padot. Szal vagy egy olyan játékost kéne szerződteti aki vállalja hogy a padon is ücsörög, vagy pedig Saviolát kéne visszahozni. És sztem Ezquerro se volt/lesz itt sokat. valahogy így kéne fölűllnia a jövő csapatának:
---------------------------------Valdés-----------------------------------
-Alvés----------Puyol---------------------Márqoez-------Sylvinho-----
(A. Ferdinand--------Oleguer-----------Rodri----------------?---------)
-----------------------------------Xavi------------------------------------
(----------------------------(Motta, Edmilson)---------------------------
------Deco-------------------------------------------------Edmilson.......
(Iniesta, Van Bommel-------------------Iniesta, Motta, Van Bommel)
---Messi---------------------------------------------------Ronaldinho----
(--Maxi, Saviola, Giuly-----------------------------------Maxi, Saviola-)
-----------------------------------Eto'o-------------------------------------
(---------------------------Giuly, Maxi, Saviola, ?------------------------)
A távozókról annyit, hogy sztem Gabri megy a West Hambe és ezt elősegíti hogy Anton Ferdinand idejöjjön. Ezquerro sztem megy vissza a baszkokhoz. Meg sztem Belletti is el fog menni. Nem sok jövőjt látom a csapatnál. Ezért nem jó kisebb csapatoktól játékosokat venni, berezelnek a tudattól hogy a világ egyik legjobb csapatába nyomhatják. Larssonról mindenki tuggya hogy vissza Helsingborga tart. Mégh aki kérdéses az Giuly, de sztem ő marad majd itt. Jah és Gio meg nem tudom hova megy sztem vagy angliába vagy hollandiába megy vissza. De a lényeg az hogy nagy forgás lesz nyáron a csapaznál.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)