2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem csak Ezquerrot kell eladni mert ő tényleg nem illik a csapatba, de MAXI -már amennyit láttunk belőle- nagyon is illik a csapatba és ha többször jácchatna, legalább csere ként, nagy sztár lehetne.Van Bommel-lel semmi bajom csak az öregségEl Payaso írta:Egyetértek hogy Sylvinho jobb mint Gio Sztem Edmilsonnak már nem sok jó szezonja van, örülhetünk egyáltalán hogy most még egész jól megy neki. amúgy meg Bommelt, Ezquerrot, Maxit el kell adni, nem illenek a csapatba sajnos.
Új kapus nem kellene.VALDES szerintem nagyon ott van, annak ellenére, hogy néha csinál egy-két butaságot.El Payaso írta:Új kapus nem kell szerintetek?
Hát tavaly még úgy volt, hogy a Barca szerződtetni akar egy új kapust Victor Valdes helyére, nevezetesen Paul Robinson, de azt nemtudom, hogy ez miért nem valósult meg. De most már mind1, az éven még 1 hír se volt,hogy új kapust akarna a Barca.El Payaso írta:Új kapus nem kell szerintetek?
Sztem a világon nincs olyan játékos akiért megbontanénk a taktikát. Ráadásul amí jönnek az eredmények és a játék is gyönyörű... Mindegy, úgyse az lesz amit mi mondunkEl Payaso írta:egyszerű pedig:) Henry valószínűleg jönni fog, neki pedig helyet kell csinálni a csapatban, gondolom nem a padra hozzuk.Fernando írta:De minek bontanál meg a jól működő taktikát???????????????? Már bocs, de full nem értem az álláspontod.El Payaso írta:De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.
------------Valdes-------------
---Puyol--Marquez--Chivu---
Messi---Xavi---Deco----Motta
---------Ronaldinho------------
---------Eto'o---Henry---------
egyszerű pedig:) Henry valószínűleg jönni fog, neki pedig helyet kell csinálni a csapatban, gondolom nem a padra hozzuk.Fernando írta:De minek bontanál meg a jól működő taktikát???????????????? Már bocs, de full nem értem az álláspontod.El Payaso írta:De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.
De minek bontanál meg a jól működő taktikát???????????????? Már bocs, de full nem értem az álláspontod.El Payaso írta:De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.
Ez még érdekesebb!Csak a Messi feljebb tud igazán érvényesülni! Nem akarok kötekedni,de maradni fog a 4-3-3 ,és Frank megoldja azt,hogy mindenki megfelelő poszton,és eleget játszon!El Payaso írta:De át lehetne térni a 3-4-1-2-es formációra is, akár ezzel a felállással. Bár eddig nekem a 4 védő volt a mániám mindig.
És akkor Henry-t hova teszed? Csak nem a padra??Fernando írta:És akkor megint 0 lenne a védekezséünkEl Payaso írta:Sztem nem kell egy középső védő(talán chivu), egy jobbhátvéd(D. Alves tökéletes), és Henry, és akkor így festene a felállásunk:
Valdes - Alves, Puyol, Chivu, Sylvinho - Xavi, Deco - Messi, Henry, Ronaldinho - Eto'o
--------------Valdes----------------
Alves---Puyol---Chivu---Sylvinho
-----------Xavi---Deco-------------
Messi------Henry-------Ronaldinho
--------------Eto'o------------------max úgy ha a Henry helyett Deco, és Deco helyett valaki, vagy Edmilson, vagy Iniesta, vagy Bommel, vagy Motta, de ez így sztem nem jó! Már bocs
![]()
És akkor megint 0 lenne a védekezséünkEl Payaso írta:Sztem nem kell egy középső védő(talán chivu), egy jobbhátvéd(D. Alves tökéletes), és Henry, és akkor így festene a felállásunk:
Valdes - Alves, Puyol, Chivu, Sylvinho - Xavi, Deco - Messi, Henry, Ronaldinho - Eto'o
--------------Valdes----------------
Alves---Puyol---Chivu---Sylvinho
-----------Xavi---Deco-------------
Messi------Henry-------Ronaldinho
--------------Eto'o------------------