Lehet, hogy közel akar lenni a gyerekéhezLos Banditos írta:Pedig mindenki biztosra vette szinte.De azért még a Salzburg sem olyan biztos.![]()

Sztem nyer a Madrid 3-1-re.
Lehet, hogy közel akar lenni a gyerekéhezLos Banditos írta:Pedig mindenki biztosra vette szinte.De azért még a Salzburg sem olyan biztos.![]()
Sztem egyáltalán nem öregszik még, simán benne van még 3 jó idény. Bár kitudja...Raziel írta:Henry nem kell mert már öregszik kifele.Fiatal csatár kell,nem Henry.lionelmessi19 írta:De sztem nem kell nekünk Henry, mit kezdene magával a padon?Game90 írta:Mondjuk ha az Arsenalnak tényleg kell (?) Saviola, akkor Henry is megszerezhető lenne
Már elnézést, de megint ez a baromság???? Ugyanezt játszottuk el Larssonnal is... Aztán azóta sincs olyan cserénk, mint ő....Raziel írta:Henry nem kell mert már öregszik kifele.Fiatal csatár kell,nem Henry.lionelmessi19 írta:De sztem nem kell nekünk Henry, mit kezdene magával a padon?Game90 írta:Mondjuk ha az Arsenalnak tényleg kell (?) Saviola, akkor Henry is megszerezhető lenne
Henry nem kell mert már öregszik kifele.Fiatal csatár kell,nem Henry.lionelmessi19 írta:De sztem nem kell nekünk Henry, mit kezdene magával a padon?Game90 írta:Mondjuk ha az Arsenalnak tényleg kell (?) Saviola, akkor Henry is megszerezhető lenne
Én még előbb ennek a szezonnak a végét váromlionelmessi19 írta: Jövőre nem lesz ilyen kemény csoportunk sztem... mint idén volt.
De majd meglássuk, mindenesetre várom már nagyon, h újra izgulhassak egy bl találkozó miatt...
Jövőre nem lesz ilyen kemény csoportunk sztem... mint idén volt.ozsimiki írta:Hm,de jó lenne ha már ott tartanánk,hogy nem lenne tétje egy Bl meccsnek,az csak jót jelentenelionelmessi19 írta: De az viszont igaz, h kupában, kisebb bajnokikon lehet rotálni, illetve tét nélküli bl meccseken, meg ugyis lesz sérülés is...![]()
Hm,de jó lenne ha már ott tartanánk,hogy nem lenne tétje egy Bl meccsnek,az csak jót jelentenelionelmessi19 írta: De az viszont igaz, h kupában, kisebb bajnokikon lehet rotálni, illetve tét nélküli bl meccseken, meg ugyis lesz sérülés is...
Sztem a vereség semmiképpen sem tüzeli fel a játékosokat, max a mai tüntetés. Remélem hallották a szurkolókat rendesen és elgondolkoztak magukban!Enrique írta:Asszem Calderom mondata a mai meccsünk után átértékelődik rendesen...![]()
Ne legyen igazam, de lélek, szív, tűz nélkül nem lesz itt semmi, csak a nagy pofáraesés...
Remélem bebizonyítják a fiúk, hogy nincs igazam/unk, én még bizakodó vagyok . . .
Én inkább Marci ötletét támogatom.lionelmessi19 írta:Igen tudom
Én is ráírtam mindig, h a Tridente mindhárom tagját folyamatosan pályán szeretném látni, és a rotáció sztem nem jó megoldás...
Igen tudomGame90 írta:Grecki már egy párszor leírta: rotáláslionelmessi19 írta:De sztem nem kell nekünk Henry, mit kezdene magával a padon?
Grecki már egy párszor leírta: rotáláslionelmessi19 írta:De sztem nem kell nekünk Henry, mit kezdene magával a padon?
De sztem nem kell nekünk Henry, mit kezdene magával a padon?Game90 írta:Mondjuk ha az Arsenalnak tényleg kell (?) Saviola, akkor Henry is megszerezhető lenne
1. A Marca úgy cselekszik, ahogy az nekik jól esik. Csak nyugodtan. Legalább kicsit lekerül rólunk az "esélyes"re nehezedő teher.Game90 írta:15:00 - A Barcelona tegnapi óriási pofonja után (0-4 a Getafe ellen) a spanyol lapok már a Madridot tarják a bajnokság favoritjának. A Marca honlapján már arról folyik a szavazás, hogy melyik fordulóban veszi át a vezetést a királyi gárda...
15:11 - Az Arsenal is bejelentkezett Savioláért.
Egyik nap, mindenhonnan ez a hír folytKrojf írta:Komáim!
Azt olvastátok, hogy Roberto Carlos hetedik gyereke egy magyar
lánytól van?